- 25 Kasım 2010
- 246
- 31
-
- Konu Sahibi mukumukumuk
Konu hakkinda bilgim yok fakat uzuldum Cok gecmis olsun.drun kim ve dr a gittin mi hic niye öyle oluyormus pekiMerhabalar, göğüs büyütme ameliyatı olalı 1 seneyi geçti. 250 cc, mentor, yuvarlak, göğüs altı kesisi ve kas zarı altı oldu ameliyatım.
Fakat aşağıdaki adresteki fotoğrafta görülen dekolte bölgesindeki dalgalanmaların aynısı bende de mevcut.
http://www.theboobjobbible.com/befo...ictim-of-breast-implant-rippling/#prettyPhoto
Bununla birlikte memeyi diklemesine ikiye bölecek olursak, iki memede de içe bakan bölgelerde hissizlik, uyuşukluk var ve hiç azalma yok. 2. operasyondan sonra his geri gelir mi acaba?
Birde özellikle sütyensiz olduğum zamanlarda hoplayıp zıpladığımda göğüslerimde karıncalanmaya benzeyen bir uyuşukluk oluşuyor.
Sanırım 2. operasyon olma zamanım geldi de geçiyor...Ama bebekte istediğim için 2. bir operasyon yaptırmak süt kanallarına zarar verir endişesi yaşıyorum. 2. bebekten sonra mı yaptırmalı yoksa hemen mi karar veremiyorum.
Siz ne dersiniz?
Rippling problemi yaşayan var mıdır_?
Yuvarlak olduğu için değil yeterli dokuya sahip olmadığı için yapılan kas zarı altı uygulamasından ötürü kas altı olması lazımdı yani yuvarlak olması değil kas altı olmaması sonucu her ne tür protez olsada ele gelirdi bu durumdaMerhaba, bunlar ameliyatın doğal sonuçları değil. Başarısız bir operasyon olmuş malesef. Bu yüzden tavsiyem öncelikle doktoru değiştirmen. O dalgalı görüntü de yuvarlak protez kullanılmasından kaynaklanıyor, kas altı da olmadığı için protezin kenarları saklanamıyor. Bu nedenle bir sonraki operasyonda eğer yaptırırsan, ya damla protez ya da kas altı yuvarlak protez tercih etmeni tavsiye ederim. İşin ehli bir doktora gidersen diğer dokulara dokunulmadan zarar vermeden ameliyatını yapacaktır. Umarım gönlünce olsun.
Konu ele gelmesi değil, protezin kenarlarının poşete su konmuş gibi buruşması, dalgalanması. Ve bu da üzgünüm ama damla protezde olmaz, fiziksel olarak mümkün değil. Çünkü damlanın kenarlarında profil düşer be o keskinlik azalır, amacı da tam olarak bu görüntünün olmamasıdır. Kas altında olan yuvarlak damla gibi görünür kasın baskısıyla. Burda da konu kasın kesilmesidir, bunu önemseyen de olabilir önemsemeyen de.Yuvarlak olduğu için değil yeterli dokuya sahip olmadığı için yapılan kas zarı altı uygulamasından ötürü kas altı olması lazımdı yani yuvarlak olması değil kas altı olmaması sonucu her ne tür protez olsada ele gelirdi bu durumda
Senin eski dokun var olan bi doku demekki çünkü dokusu olmayana damla da olsa kas altı deniliyor bana öyle denmişti az buçuk dokusu olan ile dümdüz olan bir değil mecbur kas altı oluyor bu durumda....Konu ele gelmesi değil, protezin kenarlarının poşete su konmuş gibi buruşması, dalgalanması. Ve bu da üzgünüm ama damla protezde olmaz, fiziksel olarak mümkün değil. Çünkü damlanın kenarlarında profil düşer be o keskinlik azalır, amacı da tam olarak bu görüntünün olmamasıdır. Kas altında olan yuvarlak damla gibi görünür kasın baskısıyla. Burda da konu kasın kesilmesidir, bunu önemseyen de olabilir önemsemeyen de.
Konu hakkinda bilgim yok fakat uzuldum Cok gecmis olsun.drun kim ve dr a gittin mi hic niye öyle oluyormus peki
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, anlattıklarınıza bakılırsa kapsül kontraktür olmuş olabilir misiniz? dalgalanma onun ileri seviyelerinde oluyor diye biliyorum ben.
Merhaba, bunlar ameliyatın doğal sonuçları değil. Başarısız bir operasyon olmuş malesef. Bu yüzden tavsiyem öncelikle doktoru değiştirmen. O dalgalı görüntü de yuvarlak protez kullanılmasından kaynaklanıyor, kas altı da olmadığı için protezin kenarları saklanamıyor. Bu nedenle bir sonraki operasyonda eğer yaptırırsan, ya damla protez ya da kas altı yuvarlak protez tercih etmeni tavsiye ederim. İşin ehli bir doktora gidersen diğer dokulara dokunulmadan zarar vermeden ameliyatını yapacaktır. Umarım gönlünce olsun.
Evet çok zayıf olduğumdan kas altı benimiçin daha uygun olacaktı sanıyorum. Biraz da şans diyorum artık. Cünkü forumda zayıf olup kaszarı altı olup mutlu olan arkadaşlarda var...Yuvarlak olduğu için değil yeterli dokuya sahip olmadığı için yapılan kas zarı altı uygulamasından ötürü kas altı olması lazımdı yani yuvarlak olması değil kas altı olmaması sonucu her ne tür protez olsada ele gelirdi bu durumda
Hissizliğinin geri geleceğini sanmıyorum benim ki meme ucu insanlar çok korkuyor hissizlik olur diye ama durum tem tersi hissizlik yaşayan herkes meme altı kesici oluyor ve sonuç Dr un becerisine kalmış eğer geri gelirse başarılı gelmezse başarısız bi Opr olmuş olur.. Senin yeterli bi Dokun olmadığı için bu durumu yaşadın Dr un bunu bilmesi lazımdı kas altı ameliyat olursan o görüntü oluşmaz ancak his dediğim gibi geri gelmez sinirler hasar görmüşse....
Ancak şöyle bi çözüm de sunulabilir yag dokusu enjekte edilebilir altta olsa gerek yoktu ama dekolte olduğu için gerekli bi Dr un ile görüşmeni tavsiye ederim geçmiş olsun
Peki bu sorun ne zaman ortaya çıktı kaç aydan sonra
Nerde ameliyat olmuştunuz?
Bence sadece kas altına alınması ile sorunun halledilebilir kendi Dr un ile irtibata geç onun hatası para falan da verme o bilmeyecekte biz mi bilecezz.... sadece üstte mi var altta da var mıYağ dokusu enfektesi ile sorunun çözüleceğini sanmıyorum çünkü iki memede de içe bakan kısımlarda komple dalgalanma var ve plastik bir yüzey gibi duruyor resmen dalga dalga. Alan çok fazla yani, İç çamaşırı ile ayakta dik pozisyonda hiç problem yok. Ama ola ki eğildim, yada çamaşırı çıkardım başlıyor dalgalanma.
Sorun ilk aydan belliydi. Sonradan olmadı. İlk ödem geçtikten sonra hemen beli oldu. Bekleyelim otursun ortadan kalkabilir dediler ama ortadan kalkan birşey yok..
Bence zayıflıkla ilgili bir durum değil bu. Üzgünüm böylesi bir problem yaşadığın için. Yanlış hatırlamıyorsam 47 kiloydum belki de daha azdım ameliyata giderken ve boyum 1.70. Sıfır gögüs dokusu vardı ve kas zarı altı damla mentor kullanıldı. 2009 da oldum ... yuh diyeceğim kendime temmuzda 6 sene bitmiş oluyor. Ve ne protezin dönmesi ne de dalgalanma gibi bir sorun yaşamadım. Bence iyi bir doktorla görüşmelisin. Bir daha kas altına alınması ,yeni bir ameliyat kesisi filan bana biraz korkutucu geliyor. Belki daha uygun bir protezin yerleştirilmesiyle yine kas zarı altında basit bir şekilde düzeltilebilir. İçini ferah tut. Çok geçmiş olsunEvet çok zayıf olduğumdan kas altı benimiçin daha uygun olacaktı sanıyorum. Biraz da şans diyorum artık. Cünkü forumda zayıf olup kaszarı altı olup mutlu olan arkadaşlarda var...
Tabii ki çözümsüz sorun değil, Allah dermansız dert vermesin, sağlık olsun her şeye çare var. Sen üzülme yeter, gerisi gelir. Aydın'a en yakın İzmir 'de çok iyi doktorlar var, istersen onlarla bir görüş senin için problem olmayacaksa.Teşekkür ederim. Ben de ilk başlarda çok üzüldüm. Ama şimdi olacağı varmış napayım, neyse ki çözümsüz bir dert değil diyerek moralimi yüksek tutuyorum. Çok zayıfım ben sanıyorum yanlış yöntem seçildi. Olan oldu. Ameliyat öncesi dr ile uzuuun uzunnn konuşmak yöntem belirlemek çokçok önemli.. Aydın'da oldu ameliyatımı...
Yağ dokusu enfektesi ile sorunun çözüleceğini sanmıyorum çünkü iki memede de içe bakan kısımlarda komple dalgalanma var ve plastik bir yüzey gibi duruyor resmen dalga dalga. Alan çok fazla yani, İç çamaşırı ile ayakta dik pozisyonda hiç problem yok. Ama ola ki eğildim, yada çamaşırı çıkardım başlıyor dalgalanma.
Sorun ilk aydan belliydi. Sonradan olmadı. İlk ödem geçtikten sonra hemen beli oldu. Bekleyelim otursun ortadan kalkabilir dediler ama ortadan kalkan birşey yok..