- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 45
- Konu Sahibi mukumukumuk
2 ayNe kadar zaman oldu ameliyat olalı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayNe kadar zaman oldu ameliyat olalı canım?
Anladım canım daha çok yeni umarım küçülmezler. Yani sen bu dalgalanma konusunda bizim gibi kasüstü yaptıranların ortak sorunu bu demişsin ya yorumlarda yaziyo,ondan dedim neden mutsuzsun gayet güzel göğüslerin diye?
benim ölçüler 275 ve 300 cc. bunlar bile bana büyük görünüyor ama herkesin vücut orantısı farklı tabi. kas altı yaptırmanı öneririm ben de. 2 yıl önce ameliyat oldum 5500 TL'ye. o zaman için de oldukça uygun bir fiyattı ama bana pahalıya patlayacak işte. çünkü ikinci operasyon gerekli gibii yani kas altına alınması içinCanım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.Ama kasaltı düşünüyorum.375 ten aşağı cc olmasın istiyorum boyum 174 çünkü. Küçük olsun istemiyom. Sen kaç milyara ameliyat oldun?
onu ben demiştim sanırım :)Anladım canım daha çok yeni umarım küçülmezler. Yani sen bu dalgalanma konusunda bizim gibi kasüstü yaptıranların ortak sorunu bu demişsin ya yorumlarda yaziyo,ondan dedim neden mutsuzsun gayet güzel göğüslerin diye?
Bizim ameliyat olan bir çok arkadaşımız uzun yıllardır çok memnun canım. Her ameliyatta bazı komplikasyonu olan arkadaşlar olabilir ama inşallah çözümsüz değildir. Halledilir mutlaka. Ben şimdilik çok memnunum, yumuşadıkça da daha güzel oluyorlar, bu açtığınız konuyu merak edip okudum korktum biraz ama kasaltı benim, inşallah sizlerde de sorun kalmaz. Dr seçimi çok önemli bence.Anladım canım daha çok yeni umarım küçülmezler. Yani sen bu dalgalanma konusunda bizim gibi kasüstü yaptıranların ortak sorunu bu demişsin ya yorumlarda yaziyo,ondan dedim neden mutsuzsun gayet güzel göğüslerin diye?
Evet ben demedim onuonu ben demiştim sanırım :)
Senin boy kilo kaç canım.Bana da boyum 174 olduğu için en az 390 cc veya 400 cc diyo herkes.Bende en az 375 cc diyodum ama vazgeçtim.En az 390 cc kasaltı mentor yuvarlak high profil düşünüyom artıkbenim ölçüler 275 ve 300 cc. bunlar bile bana büyük görünüyor ama herkesin vücut orantısı farklı tabi. kas altı yaptırmanı öneririm ben de. 2 yıl önce ameliyat oldum 5500 TL'ye. o zaman için de oldukça uygun bir fiyattı ama bana pahalıya patlayacak işte. çünkü ikinci operasyon gerekli gibii yani kas altına alınması için
Dr lar için kas üstü kolay geliyor, silikonu tıkıştırıp bırakıyorlar. Hasta ameliyat sonrası ağrı sızı çekmiyor ohh dr nam salıyor iyi dr diye. Ama kas altı damla dual plan falan yapmak yetenek ve tecrübe ister. Her dr beceremez. Doğru doktoru seçmek lazım.benim ölçüler 275 ve 300 cc. bunlar bile bana büyük görünüyor ama herkesin vücut orantısı farklı tabi. kas altı yaptırmanı öneririm ben de. 2 yıl önce ameliyat oldum 5500 TL'ye. o zaman için de oldukça uygun bir fiyattı ama bana pahalıya patlayacak işte. çünkü ikinci operasyon gerekli gibii yani kas altına alınması için
Resimlerini görmedim ama ben yuvarlağı hiç onaylamıyorum. Damla high profil yüksekliği olan silikon koydu bana dr. Böylece dekolte bölgemde dolu dolu. Şekli doğal ve yuvarlak olmadığı için koltuk altıma şişlik yapıp şişman göstermiyor. Her vucuda göre değişir tabi.Senin boy kilo kaç canım.Bana da boyum 174 olduğu için en az 390 cc veya 400 cc diyo herkes.Bende en az 375 cc diyodum ama vazgeçtim.En az 390 cc kasaltı mentor yuvarlak high profil düşünüyom artık
Ben kasaltı 390 cc mentor marka yuvarlak high profil yaptırmayı düşünüyom kararım bu. Senin de böyleydi galiba. Sende dalgalanma mı oldu bu aradaBizim ameliyat olan bir çok arkadaşımız uzun yıllardır çok memnun canım. Her ameliyatta bazı komplikasyonu olan arkadaşlar olabilir ama inşallah çözümsüz değildir. Halledilir mutlaka. Ben şimdilik çok memnunum, yumuşadıkça da daha güzel oluyorlar, bu açtığınız konuyu merak edip okudum korktum biraz ama kasaltı benim, inşallah sizlerde de sorun kalmaz. Dr seçimi çok önemli bence.
Karıştırdım sanırım:)Evet ben demedim onu
Hım bu mesajı atmadan sen cevap atmışsın bile yeni farkettim tatlimBen kasaltı 390 cc mentor marka yuvarlak high profil yaptırmayı düşünüyom kararım bu. Senin de böyleydi galiba. Sende dalgalanma mı oldu bu arada
Benim damla kondu canım. Yok bende dalgalanma, ben repling neymiş diye meraktan konuya dahil oldum canım.Ben kasaltı 390 cc mentor marka yuvarlak high profil yaptırmayı düşünüyom kararım bu. Senin de böyleydi galiba. Sende dalgalanma mı oldu bu arada
Senin 390 cc damla protez kasaltı dual plan olmuş o zaman. Bende mi öyle yapsam kiz:)Benim damla kondu canım. Yok bende dalgalanma, ben repling neymiş diye meraktan konuya dahil oldum canım.
Senin 390 cc damla protez kasaltı dual plan olmuş o zaman. Bende mi öyle yapsam kiz:)
Valla bi dr una danış derim. Ben öneririm.Senin 390 cc damla protez kasaltı dual plan olmuş o zaman. Bende mi öyle yapsam kiz:)
Ama varya ben çok beğendim göğüslerinin büyüklüğünü.Dual yapmazsam, sadece kasaltı yaptırsam aynı görüntü olur mu acabaValla bi dr una danış derim. Ben öneririm.
Tamam canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...paylasim-alani.455574/page-2473#post-47514870
Bak biz bu sayfada yazıyoruz ameliyat deneyimlerimizi.
Dokusu az olanda kas altındada bu sorun olabiliyor. Genelde orta kısımda doku oluyor,ama yanlarda deri ile sıfır doku olunca silikonun dalgalanması dışarıdan belli oluyır maalesef. Ben kas zarı altı oldum,benim sağ üst memede doku daha azdı. Zamanla dalgalanma oldu,yag dolgusu ile gizlendi.bakıyorum da yakınanlar olarak ortak noktamız, kas üstü yaptırmış olmamız. kas altı yaptırıp bu sorunu yaşayan hiç duymadım. ya da denk mi gelmedi acaba....
Arzum Merhaba, çoook eski üyelerden olduğumdan sürecini tüm ayrıntıları ile biliyorum. Yine yetiştin zor günde, teşekkürler öncelikle. :) Ama ben yağ enjeksiyonu konusunda oldukça ümitsizim. Çünkü benim iki memede var ve alanları çok büyük. Konuyu açtığım mesajda verdiğm linkte ki örnektekine çok benziyor durumum. Bir de bu hali bile bana çok büyük geliyor üstüne bir de yağ enjeksiyonunu hayal dahi edemiyorum... Bunlara ek olarak rippling olan yerlerin başlangıcına dokunduğumda silikonu bariz bir şekilde hissediyorum. Sert sert elime geliyor...
Doktorum ile iletişime geçtim. İstediğim an ne gerekiyorsa yapacağını söyledi sağ olsun. Yağ enjeksiyonundan da bahsetti. Ama ben daha küçük bir protezi kas altına koydurarak ameliyatı yenileme taraftarıyım sanırım.
Süreç paylaşma konusunda sana katılıyorum. Ben yaşadığım sorunun isini o kadar araştırmama rağmen bulamamıştım. bu forumdan öğrendim... O yüzden çok kıymetli paylaşımlarımız. Tekrar teşekkürler... :)