Merhaba.. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.. Benimde sağ göğsümde bir sene sonra sadece üst kısımda iki parmak dalgalanma olmuştu. Alt kısımda meme dokum vardı,B cup idim. 400 cc kas zarı altı protez kullanılmıştı. Doktorum oluşacak kapsül bu sorunu giderebilir bekleyelim demişti ama gitmedi. Sonra karnımdan alınan yağ ile o bölgeye dolgu yapıldı,sorun gizlendi. Benim üst kısımda dokum olmadıgı için,özellikle sağ göğsüm daha boş olduğu için protez iyi gizlenemedi. Kas altı olsa idi yine olurdu demişti doktorum. Çünkü gögüs kasımda ince imiş. Yap dolgusu yaptığında doktorumun aklında geçen kas kalınsa protezi kasın altına almak imiş çünkü ama ameliyata bakmış kas yeterli kalınlıkta değil... Yağ ile dolduruldu deri altı,protezin üstü desteklendi gizlendi protez yani..
Kolay bir işlem gibi görünüyor olabilir ama beklemesi sıkıntılı bir süreç. Benim sürecinden sonra birçok bu problemi yaşayan kişi yağ dolgusu yaptırdı ve çok memnun kaldırlar . Hatta bana Minnettar kaldılar sürecimi paylaştığım için
Fikrim eğer kapsül yoksa gerçekten dalgalanma olan yere dolgu yapılabilir. Yada protez kas altına alınabilir.. Pütürlü protezlerde bu sorun oluyor ama dış yüzeyi düz olan protezlerde bu sorunun olması çok zayıf. Protez değiştirilebilir..
Tavsiyem aynı doktora ameliyat olman. Neyin ne olduğunu daha iyi biliyor çünkü. Senşn için en iyisini yapmaya çalışacaktır. Kusursuz bir sonuç bekleme,kendini kötünün iyisine hazır tut..
Umarım en güzel sonuçlarla aramızda olursun canım..