Rinoplasti sonrası yeniden burun kemer törpüsü,kimler yaptırdı ?

ellen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
259
65
42
Selam!
Ben şubatta ameliyat oldum,burun kemerimi doktorum tam törpü yapmamış halen ele geliyor ve beli oluyor.ve bir kıkırdak olayı var onu düzeltmesi gerekiyor.
Kendisi bir sene dolsun yeniden törpü ve burna askılama yapacağım dedi.bende istiyorum kemerimin gitmesini ama korkuyorum burnum şişecek yada değişecek diye.birde burda bazen okuyorum yeniden törpü olanları sonuç yine ayni kemer gitmiyor yada burunda bir şişlik (ödem )kalıyor.
Neyapsam bilemiyorum burnuma zaten çok zor alıştım.kemeri yeniden törpü yapan ve güzel sonuç alan varmı?

cnm ben yaptırdım bir çıkıntı vardı azaldı ama tam gitmedi..törpü korkulacak birsey değil ağrı olmuyor uyuşuk oluyorsun sonrasındada fazla bir şişme olmadı

cnm ben yaptırdım bir çıkıntı vardı azaldı ama tam gitmedi..törpü korkulacak birsey değil ağrı olmuyor uyuşuk oluyorsun sonrasındada fazla bir şişme olmadı
Cevap için teşekkürler
Peki sendeki kemer miydi orayı yeniden törpü mu yaptı
Ağrı için korkmuyorum sadece burnum değişicek yada şiş kalır diye korkuyorum
Sen kaç ay sonra yeniden törpüleme yaptırdın?

Lokal mi yapacak korkulacak bir şey yok aslinda çok şişlik olmuyor açık mı kapalı mi yapacak ona göre değişir dikiş olur. Tampon olmuyor bantlama oluyor. 30 dk sürer en fazla. Çok bir fark bekleme ama tam bir ameliyat olmadığından. Bir tık daha iyi olur kavis vs beklentin varsa çok zor .

benimki çıkıntıydı sizinki kemer sanırım görüntünüz çok değişmez o kemer görüntüsü azalır yada kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…