Cevap için teşekkürlercnm ben yaptırdım bir çıkıntı vardı azaldı ama tam gitmedi..törpü korkulacak birsey değil ağrı olmuyor uyuşuk oluyorsun sonrasındada fazla bir şişme olmadı
Lokal mi yapacak korkulacak bir şey yok aslinda çok şişlik olmuyor açık mı kapalı mi yapacak ona göre değişir dikiş olur. Tampon olmuyor bantlama oluyor. 30 dk sürer en fazla. Çok bir fark bekleme ama tam bir ameliyat olmadığından. Bir tık daha iyi olur kavis vs beklentin varsa çok zor .Selam!
Ben şubatta ameliyat oldum,burun kemerimi doktorum tam törpü yapmamış halen ele geliyor ve beli oluyor.ve bir kıkırdak olayı var onu düzeltmesi gerekiyor.
Kendisi bir sene dolsun yeniden törpü ve burna askılama yapacağım dedi.bende istiyorum kemerimin gitmesini ama korkuyorum burnum şişecek yada değişecek diye.birde burda bazen okuyorum yeniden törpü olanları sonuç yine ayni kemer gitmiyor yada burunda bir şişlik (ödem )kalıyor.
Neyapsam bilemiyorum burnuma zaten çok zor alıştım.kemeri yeniden törpü yapan ve güzel sonuç alan varmı?
benimki çıkıntıydı sizinki kemer sanırım görüntünüz çok değişmez o kemer görüntüsü azalır yada kalmazCevap için teşekkürler
Peki sendeki kemer miydi orayı yeniden törpü mu yaptı
Ağrı için korkmuyorum sadece burnum değişicek yada şiş kalır diye korkuyorum
Sen kaç ay sonra yeniden törpüleme yaptırdın?
Kaç ay sonra yapıldı nerde yaptırdınız resimleriniz var mı acabaşiş kalmaz bu arada 3 ay gibi sürede şişlik gider
ameliyattan 5 buçuk ay sonra bir törpüleme yapıldı ama tam gitmedi görüntü hafifledi sadeceKaç ay sonra yapıldı nerde yaptırdınız resimleriniz var mı acaba
sizin sıkıntı nedirameliyattan 5 buçuk ay sonra bir törpüleme yapıldı ama tam gitmedi görüntü hafifledi sadece
Benimde sağ tarafımda çıkını mevcut 4 ay oldu sol tarafımda çok traşlanmış gibi kafayı yemek üzereyim sol tarafım çökük sağ tarafım şiş zaman geçmiyor ne olacak ne bitecek diye çok korkuyorumsizin sıkıntı nedir
Foto atarmisin iz.nasil oldu.Benimde sağ tarafımda çıkını mevcut 4 ay oldu sol tarafımda çok traşlanmış gibi kafayı yemek üzereyim sol tarafım çökük sağ tarafım şiş zaman geçmiyor ne olacak ne bitecek diye çok korkuyorum
Yandan çok güzel duruyor ama önden hiç beğenmiyorumFoto atarmisin iz.nasil oldu.
Evet dediğiniz gibi kim yapti
Siz neden revizyon oldunuz işim şimdi vermek istemiyorum önümüzdeki ay kontrolüm var bakalım ne diyecekBende revizyon oldum hala şiş.
İlk burnumu plastik cerrah yaptiy guya yamuk yumuk asimetrik ti.Siz neden revizyon oldunuz işim şimdi vermek istemiyorum önümüzdeki ay kontrolüm var bakalım ne diyecek
ödem kaynaklıda olabilir bu görüntüler yamuk yada orantısız durabilir..ama dediğiniz şey belli oluyor tabi
eğer çıkıntı dediğiniz ele gelen kemiksi yada kıkırdak gibi şeylerse maalesef geçmiyor ama sizin sağ tarafta çıkıntı gibi birsey göremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?