Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rinoplasti sonrası burunda çizgi
- Konu Sahibi xxg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #burunestetik rinopilasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
Dolgu düşünüyorsan revizyonu unutacaksın ilerde sorun oluyorBelirgin çökmelere dolgu yaptırmak doğru mu sizce
- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
Bı ay içinde tekrar burnunuzu neden açtı doktorunuz? Ve siz nasıl onayladıniz bunu? Daha doğru düzgün iyileşme bile yokkena
evet çıkıntı şeklinde geliyor iki ay önce ameliyat oldum bir ay önce de törpüleme işlemi yapıldı
burnumu açmadan lokal anesteziyle yaptı ve bana sorun olmayacağını, törpülemenin yapılabilceğini, hep yaptığını söyledi. Bende sorularıma böyle cevap alınca açıkçası onaylama imkanım bile olmadı doktor sonuçta diye düşünerek :/Bı ay içinde tekrar burnunuzu neden açtı doktorunuz? Ve siz nasıl onayladıniz bunu? Daha doğru düzgün iyileşme bile yokken
Merhababurnumu açmadan lokal anesteziyle yaptı ve bana sorun olmayacağını, törpülemenin yapılabilceğini, hep yaptığını söyledi. Bende sorularıma böyle cevap alınca açıkçası onaylama imkanım bile olmadı doktor sonuçta diye düşünerek :/
Geçmiş olsun!
neden doktorun törpülemeyı sonradan yaptı ameliyat yaparken neden yapmadı?
Benimde burnum yeniden törpü olacak ama özellikle 1 sene geçmesini istiyorum
Bana kalırsa senın burnun üst üste işlem görmesi nedeniyle böyle oldu
Toparlarmı bilemiyorum ama sankı bir çökme var bu yan profildende beli
Doktorun sadece ödemi diyor ?
teşekkür ederim ameliyattan sonra iyileşirken kötü iyileşmiş bu yüzden törpü lazım dedi doktorum şuan sadece beklemem gerektiğini ödem olduğunu söylüyorMerhaba
Geçmiş olsun!
neden doktorun törpülemeyı sonradan yaptı ameliyat yaparken neden yapmadı?
Benimde burnum yeniden törpü olacak ama özellikle 1 sene geçmesini istiyorum
Bana kalırsa senın burnun üst üste işlem görmesi nedeniyle böyle oldu
Toparlarmı bilemiyorum ama sankı bir çökme var bu yan profildende beli
Doktorun sadece ödemi diyor ?
- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
Erken dönemde hiç bı doktor normalde törpü yapmaz.. iyileşme dokusu bile gelişmiyor daha. Ama olan olmuş lütfen doktorunuza güvenmeyin dolgu falan yaptırmayın..teşekkür ederim ameliyattan sonra iyileşirken kötü iyileşmiş bu yüzden törpü lazım dedi doktorum şuan sadece beklemem gerektiğini ödem olduğunu söylüyor
Kime ameliyat olduğunuzu burdan veya özelden söyleyebilir misiniz? Veya hangi şehirde olduğunuzuPek bir bilgim yok ama bana da çökme gibi geldi. Bende de ilk zamanlar küçük bir karartı vardı çizgi şeklinde doktor ödem demişti şimdi tamamen geçti ama elleyince çukurluk yoktu
Bence yaptırmayın. Dolgu zaten kalıcı bir işlem değil tekrarlamak gerekiyor. Defalarca yaptıktan sonra dolguların birikme yaptığını ve artık tekrarlamaya gerek kalmadığını söyleyen oluyor ama ben bu durumu da sağlıklı bulmuyorum. Ayrıca birkaç defa tekrarladıktan sonra nekroz riski de var çürüme de olabilir. İlerleyen yıllarda burnunuzun düşme riski de var. İsterseniz kendiniz de araştırın. Doktorla ilgili bir durum da değil en iyi doktor da yapsa bu riskler var ve bunu yaşayan ünlüler de varBelirgin çökmelere dolgu yaptırmak doğru mu sizce
Antalyada oldum benKime ameliyat olduğunuzu burdan veya özelden söyleyebilir misiniz? Veya hangi şehirde olduğunuzu
- 19 Ekim 2024
- 9
- 1
- 1
- 31
bana da revizyon dedi mart ayında bakalım inşallah düzelirEvet çökme olmuş çok geçmiş olsun benim de burnuma çökme oldu doktorum işlem yaptı eskisine göre daha iyi ama hale tam düzelmiş değil
teşekkür ederimMaalesef çökme olmuş çok geçmiş olsun burun estetiği pişmanlıktır…
- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
Merhaba çökme için nasıl bir islem yaptıEvet çökme olmuş çok geçmiş olsun benim de burnuma çökme oldu doktorum işlem yaptı eskisine göre daha iyi ama hale tam düzelmiş değil
Merhaba özele detaylı yazıyorumMerhaba çökme için nasıl bir islem yaptı
- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
TamammMerhaba özele detaylı yazıyorum
- 12 Şubat 2023
- 161
- 24
- 18
- 34
Banada yazar mısınızMerhaba özele detaylı yazıyorum