Rinoplasti sonrası burunda çizgi

xxg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
11
0
20
2 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum. Burnum önden çizgili duruyor. hiç memnun değilim. yapısal bir şey midir yoksa çöküklük mü oluşmuş anlayamadım ama bu görüntü hiç mutlu etmiyor

Eklentiler

• IMG_0617.jpeg
    IMG_0617.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 83
Pek bir bilgim yok ama bana da çökme gibi geldi. Bende de ilk zamanlar küçük bir karartı vardı çizgi şeklinde doktor ödem demişti şimdi tamamen geçti ama elleyince çukurluk yoktu

cnm 1 aylık burnuna törpümü yaptı..nasıl ya çok erken değilmi ben 5 aylıkken bir kez törpüledi ona bile erken aslında biraz demiştide ben ısrar ermiştim

tabi tam törpülenmemiş elime hala geliyor beyaz ışıkta belli oluyor ama eskisi kadar değil

Pek bir bilgim yok ama bana da çökme gibi geldi. Bende de ilk zamanlar küçük bir karartı vardı çizgi şeklinde doktor ödem demişti şimdi tamamen geçti ama elleyince çukurluk yoktu

cnm 1 aylık burnuna törpümü yaptı..nasıl ya çok erken değilmi ben 5 aylıkken bir kez törpüledi ona bile erken aslında biraz demiştide ben ısrar ermiştim
maalesef bende istemedim yapmasını ama görüntüden rahatsız olduğunu bir sorun olmayacağını söyledi sonra da durum bu çöküntü oluştu

Çökme gibi geldi bana da baska acıdan varsa atın burun ucu da güzel yapılmamıs kanatlar değişik göründü gorselden mi anlamadım:110:

Yandan burun delikleri cok fazla görünüyor ve çökme maalesef.

X