Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşaretlediğim yerlerÇizgi dediğin ne tam olarak
ödem olduğunu söyledi ama ödeme benzemiyor hiçÇökmedir o maalesef :/ doktor ne dedi
Değil mi ama karanlkkta flashla çekmişsin normalde belli mi çoködem olduğunu söyledi ama ödeme benzemiyor hiç
baya belli oluyor düz değil de çıkıntılı duruyorDeğil mi ama karanlkkta flashla çekmişsin normalde belli mi çok
evet çıkıntı şeklinde geliyor iki ay önce ameliyat oldum bir ay önce de törpüleme işlemi yapıldıelinize sert çıkıntılar geliyormu ne kadar oldu ameliyat olalı
Pek bir bilgim yok ama bana da çökme gibi geldi. Bende de ilk zamanlar küçük bir karartı vardı çizgi şeklinde doktor ödem demişti şimdi tamamen geçti ama elleyince çukurluk yoktu
maalesef bende istemedim yapmasını ama görüntüden rahatsız olduğunu bir sorun olmayacağını söyledi sonra da durum bu çöküntü oluştucnm 1 aylık burnuna törpümü yaptı..nasıl ya çok erken değilmi ben 5 aylıkken bir kez törpüledi ona bile erken aslında biraz demiştide ben ısrar ermiştim
evet öyle söylüyorDoktorunuz ödem olduğunu mu söylüyor
Çökme gibi geldi bana da baska acıdan varsa atın burun ucu da güzel yapılmamıs kanatlar değişik göründü gorselden mi anlamadım
Burun deliklerime işlem yapılmadı ondan olabilir bana da çökme gibi geldi :/Yandan burun delikleri cok fazla görünüyor ve çökme maalesef.