Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579

merhaba arkadaşım..ya gerçekten benim gibi düşünenlerde varmış.benimde korkum var anestezi konusunda ayılamamak gibi aslında çok saçma ama en kötü ihtimali bile düşünüyosun bu durumda..benim kararım kesin mart 1de veli aslan beye ameliyat yaptırıcam iy bi doktor sanırım araştırıyorum...eğer bi fikri olan varsa yazsın lütfen

Merhaba ben Antalya merkezdeyim bende burun ameliyat olmak istiyorum tabiki benimde korkularım var ama sonucu düşününce geçiyor :)) sadece burdan yazılanları paylaşılanları okuyunca daha da rahatlıyor insan.Ben meme büyütme operasyonu geçirdim önce sonuçtan çok memnunum burun ameliyatımı da Ömer Özkan yapacak acaba onu burun konusunda tanıyan var mı ???

merhaba kizlar bende burun ameliyati olmayi düsünüyorum , daha dogrusu kücüklügümde burnum kirilmisti artik ameliyat olmanin vakti geldi
ama cesaret edemiyorum ya cok korkuyorum siz nasil yendiniz bu korkunuzu

cnm aynı sorun bende de var..küçükken burnum kırılmış sola doğru tam kırılmış.. o zamanki şartlarla kbbci bir doktor ameliyatsız narkozsuz canlı canlı düzeltmiş kemiği tamponla falan kaynatmışlar yerine ama yamuk kaynamış.. şimdi artık yeter yamuk burunla yaşamak istemiyorum eski burnumu ?istiyorum..kızlar yaa her konuya soruyorum nerdeyse.. yamuk olan burnu kemikten düzelten en iyi doktor kim olabilir? böyle bir ameliyat geçiren var mı? ya da bu tip bir hasta resmini gören var mı muayeneye gittiğinde malum muayeneler çok pahalı her doktora tek tek gidip muayene olursam bir ameliyat parası muayeneye gitmiiş olcak.. en azından burdan seçenekler belirleyip ona göre doktorlara gideyim..yardım edin..

Epey uzun zaman olmuş ben 7 sene önce gecirdim estetik burun ameliyatı .İlk zamanlar biraz sorunlarım oldu tabi şişlik falan ama şimdi hiç kimse estetik oldugunu anlamıyor çok memnunum yani .

Kime olmuştun ki sen estetiği. Çünkü kimsenin estetik olduğunu anlamaması çok güzel bir şey bende öyle olmasını istiyorum.

2 gün oldu ameliyat olalı bende genel anesteziden korkuyordum ençok.uyandıktan sonra 15-20 dakika kadar bir titreme ve üşüme oldu.sonra ağzımdan yuttuğum kanlar çıktı ve nen çok rahatladım sanırım böylece anestezinin etkisinden deçıkmış oldum o kadar.inanın bir tek ağrı kesici bile içmedim hiç ağrı acı olmadı ben bunun böyle olacağını bilseydim çokk önceden yaptırırdım ama doktorumunda hakkını yememek lazım bu derece konforlu bir ameliyatı hayal bile edemezdim 5 gün sonra açılacak sargılar merakla bekliyorum :)

kızlar buarada bişey sorucam bu tamponlar burnumuzda dururken uç kısmını nasıl temizliycem deniz suyu püskürtüorum ama bitarafı çok tıkalı , tıkalı kısımda tampon nerde dikiş nerde hiçbişey anlayamıyorum acilen orayıda temizlemek istiyorum ama bir formül bulamadım

Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum
Ben de estetik burun ameliyatı olacağım ankara gazide,yrd.doç.dr.serhan tuncere olacağım.Daha önce olan var mı serhan beye(Serhat tuncer değil yalnız o istanbulda karıştırmayın :) )Ya da duydunuz mu,alanında nasıl?

canım ben de 10 gün önce ameliyat oldum, nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. benim burnumda şu an sadece bantlar var, ama ben pek beğenmedim burnumu. sırt ve orta hat iyi ama ucu çok sert, kalkık ve büyük geldi bana. umarım iner de düzelir

daha yeni üye oldum... herkese merhabalar :80:
burun estetiğinden bende çok korkuyordum ... üç senedir aklımda olan bir olguydu fakat bir türlü yaptıramıyordum.
yani herhalde o cesareti bulamamıştım kendimde:2:... sizlerle aynı korkularr yüzünden... ya çok kalkık olursa, ya yapmacık durursa, ya herkes 2 kilometre uzaktan estetik oldugunu anlarsa diye...
Veeee nihayet karar verip sonunda bu ameliyatı oldum.
her şey okadar güzeldiki: ameliyat oldum gennel anestezi ile ilgili bir sorun yaşamadım, sadece bir gün mor gezdim, 2. gün tamponlarım çıktı, 3. gün morluk falan kalmadı, 1 haftada alçım çıktı şişliklerim indi...
ve en öenmlisi benim için bazı arkadaşlarım estetik olduğumu anlamadı bile...
evet hala biraz şişliklerimin olduğunu söylüyor doktorum fakat böyle bile çok mutluyum ben
bu kadar begendim ama birşey olucak diyede korkuyorum nazar degmesin
ve son olarak doktorum GÜRCAN ASLAN 'a çok teşekküediyorum :) bana bu güzel burnu yaptığı için :)

:79:kızlar doktorla görüşmeden estetik olma hayallerine girmeyin ben gibi. bende kan problemi olduğu için doktorum ve hastane ameliyat yapmadı.. risklisin dedi. burun ameliyatları biraz kanlı oluyormuş. buyüzden olamıycam hiç..:97:

Merhabalarr...ben yeni ve yeni burun ameliyatlı biri olarak ilk buraya yazıorum.3gn önce estetik ameliyatı oldum burnumdan çk şikaytçydm ama ameliyttan sonraki halimdnde bi okadr şikaytçiyim.biliyorum geçicek deniyo ama şişlik ve morluklardan gözüm grnmüyooyüzmn tamamı şiş,tamponları aldırdım fakat yne nefes sorunu çekiyordum hep hınhın durumlarndayımm.bidee en önmlisi eskisi gbi gülemiyorum ağzım açılmıyo dişlrm görnmyo.offf ne dertliymişim şu sorunlar yok olucakmıı biri içimi rahatlatsın burnumun nasıl bi şekil olacağını geçtim artık(ama kalkık bişi gbi duruyo)eskisi gbii gülmek istyorum 32 diş birdennnn(

yardım edrseniz sevirim..bu arada hoşgeldim:))))

şişlik ve morluk için eczacı arnica jel verdi, 2 günde her sey gecti. gözüm açılmıyordu benim de 3 hafta önce ameliyat oldum.arnice süper gecirdi..

Merhabalar,

Bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Orta okuldan kalma burnumda s şeklinde kırılma ve konka sorunum var. Korkudan ameliyat olmak istemiyordum. Ama artık nefes almakta zorlamıyorum. Günde defalarca hapşırıyorum. Artık acil hale geldi. 3 doktora gittim. Biri Yusuf Can. Kötü referansları olduğu için içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sonra başka bir doktora daha gittim. O da hoşuma gitmedi. En sonra Memorial hastanesindeki Burak Erdamara'a gittim. O kadar tatlı bir doktor ki çok güven veriyor. Çok beğendim. Ama ona ameliyat olmuş birilerinden referans almak istiyorum. İçime çok sindi ama yine de araştırıp, iyice içime sinmesini istiyorum. Burak Erdamar'a ameliyat olmuş olan veya tanıdığı ameliyat olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşça kalın.

canım yolun daha çoook başındasın,aynı sorunları ben de yaşadım inan. ama bugün 16.günümü doldurdum ve fark inanılmaz.sadece sabırlı ol...

canım yolun daha çoook başındasın,aynı sorunları ben de yaşadım inan. ama bugün 16.günümü doldurdum ve fark inanılmaz.sadece sabırlı ol...

bugün 7.günüm ve daha iyiyim ilk günlere göre yine herzamanki gibi erken telaşlanmışım.yarın alçılarım çıkıcak umarım güzel şeyler çıkr altından.sanada çok geçmiş olsun tşkkrlerr:))

küçükken geçirdiğim bir kaza yüzünden rinoplasti yaptırmak istiyorum.acaba yaptıranlar bilgi verebilir mi fiyatları hakkında.kemiği düzleştirecekler.burnumda kambur var.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

sinemert doktoruna ve hastanesine göre çok farkediyor ama 5le 10 milyar arasında değişiyor. Ama pahalı doktorlar iyi diye de birşey yok, en önemlisi daha önceden yaptığı burunlara bakman bence, ya da o doktordan ameliyat olmuş insanlarla görüşmen :)

burnumdaki tıkanıklık da açıldı yalnız benim bir sorum olacak acele cevap verebilirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar.. doktorum şişliğin tamamen 1 yıl içinde ineceğini söyledi ameliyattan sonra abartı bir şişliğim olmadı zaten ama bakıldığında hani hala şiş gibi.. gerçekten 2. ay ile 1 yıl arasında belirgin fark var mı? burnum daha küçülecek mi? ameliyat olmuş arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.

slm kızlar bende haziran ayında ameliyat olmayı düşünüyorm doktorum ufuk bilkay ona ameliyat olan var mı birde yapılan her estetik burun belli bir süre sonra düşüyormuş bu doğrumu bilgisi olan var mı...

hu hu ?? bu sitede sadece arkadaşlarınıza mı yardımcı oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…