Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
Merhaba arkadaslar bende bursadanım....bende burun estetıgı olmak ıstıyorum....ama bır turlu doktor konusunda emın olamıyorum..bana bursada olup tavsıye edılebılcek doktor varmı..bırde estetıkcı degılde kbb doktorunu mu tercıh etmelıyım....

evet cnm bunun istisnası yok. ilk altı ay değişim gözle görülür oluyo. benim 6 aylık. özellikle ucu değişiyo.

tekrar merhaba arkadaslar...ben mayıs ayı gıbı burun estetıgı olmak ıstıyorum ama..doktor konusunda hala kararsızım ...bursadan estetkı yaptırıp da bana tavsıye edılebılecek doktor varmı????*murat tezcan var ama ona estetık burun yaptıran varmı aranızda???

Merhaba arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum biraz kokuyorum birazda çekingenlik var bana bu konuda yardımcı olabilirmisiz??????????

slm kızlar.burun estetiği olmak istiyorum.hem maddi açıdan beni zorlamıcak hemde güvenebileceğim doktorlar var mı bana yazabilirmisiniz? teşekkürler şimdiden.

slm kızlar.burun estetiği olmak istiyorum.hem maddi açıdan beni zorlamıcak hemde güvenebileceğim doktorlar var mı bana yazabilirmisiniz? teşekkürler şimdiden.

buradaki arkadaşlar veli beyi çok öneriyorlar canım.
fiyat konusundada oldukca uygun.
ancak memnun kalıp kalmadığımı ancak nisan ayından sonra söyleyebilirim :)))

ben ufuk bilkaya 12 nisanda amelyat olcam 3.500 tl ege üniversitesinde çok iyi doktor diyorlar ama

Merhaba bende estetik olacağım Barış Çakır'a gitmeyi düşünüyorum kendisine estetik olanlar tavsiye ediyormu düşünceleri neler acaba:97:?????

Merhabalar bende burun estetıgı olmak ıstıyorum..bursada tavsıye edebılecegınız...kbb uzmanı var mı..???? Fıyat da cok onemlı tabııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…