- 29 Mayıs 2017
- 292
- 72
- 27
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
erkan soylu ile görüştüm bence çok tatlı bir adam sevimli geldi bana yani muayenede tek eksisi burun içine burun ucuna bir demir koyarak normal gözle bakması detaylıca büyüten ucu kameralı cihazlarla bakılması bence daha doğru her neyse bunu geçiyorum. yüzüme burnuma bakarak asistanına bir sürü notlar aldırdı işte yüzün şurası şöyle burnun burası böyle gibi tıbbi terimlerle notları alması güzel tabii planlama için burnumda cok problem görmemis olcak ki baslangıc fıyatına yakın fıyat verdi kalın cildim oldugunu yüzüme keskin hatlara sahip bir burnun güzel olacağını söyledi beğenip beğenmediğim burunlara bakarak zevkimi anlamak istediğni belirtti. revizyon olursa cok uygun fıyattan yapıyormus bende revizyon ihtimali yüzde iki dedi. en önemlisi diğer doktorların anlamadığı bir şeyi anladı ben burnumu kalkık karsıdan delıklerı gorunuyor olarak goruyorum ben söylemeden kendisi senın burnunu kaldırmadan kısaltmadan calısacagım burnun uzun değil hatta hıc kısaltıp kaldırmıycam yoksa delıklerın gorunur dedi bana bunu demesi güven verdi yoksa kötü gözükür yani. İnşallah hayırlısı olur doktorları gezmeye devam ediyorum. erkan soylunun ameliyat sonrası ilgisi nasıl olur ondan cekınıyorum bir de burda cok reklam yaptıgını kotu yorum sıldıgını soyleyenler vardı sımdı buraya da 2 kısıde komplıkasyon oldu yazan birisi çıktı biraz supheye dussem de prof unvanı yaşı deneyimleri yaptıgı işler güven veriyor