maybelline'nin mavi ambalajlı olan rocket rimelini tavsiye ederim
memnun musun kız bundan
ben de sarı riemlinden çok memnunum maybelline in rimel markamda bir numara diyebilirim
tatlım tek kelimeyle mükemmel . fiyatına göre performansı çok başarılı . Ben ilk defa maybelline rimel kullandım , daha önce max factor kullanıyordum , kötü diyemem . ama maybelline'nin rimelleri çok daha başarılı.
demek bu da çok başarılı ben bundan da alayım bari kız ben maybelline markasından o kadar memnunum ki stok yapıyorum maybelline rimelleri her seriyi denemek istiyorum pembe ambalajlı tombik rimelide mevcut bende
ama sana diyorum ki sarı tombik ambalajlı rimelini mutlaka denemelisin şahaneee
sen dersinde denemem mi bentamam bebik elimde ki bitsin sarıya geçiş yaparım
yavruuu kuşummm,lokumummm
ben bitmeden alıyorum sonra bozuluyorlar dura dura
biiliyor musun bilmiyorum ama ilk üretilen rimel maybelline ait
yani maskarayı bize sunan maybelline o yüzden belkide çok başarılı
bebeimm bozulur tabi . Stoklama yapmak iyi değil yaa . En iyisi ihtiyacın olduğu kadar ürün almak . stok yapınca elinde birikiyor iyi olmuyor . Benim de elimde abuk subuk fondoten stoğu oldu . Birisinin rengi koyu gelir cildime , diğeri cildime ağır gelir kullanamam .Hepsi duruyor bir köşede , onları öyle gördükçe içim parçalanıyor vallaçünkü bozulacaklar biliyorum .Bundan sonra elimde ki bitmeden yenisini almayağım .
Yalnız aşkımız yine topiklerden taşıyorher topiği aşkım,bebeim ,böceğim moduna geçip geyiğe çeviriyoruz
hehehehe aynen kuzum aşkımız taşıyoriçimizden geliyor napalım bizim gönül bağımız var heryeri fırtınalı bir bağa çevirebiliriz nitekim değil mi
aynen benimde öyle
özellikle cilt ürünlerini ben hiç bitiremiyorum bitiremeden yarıda çöpe gidiyor kaç tane ürün attık haddi hesabı yok,kaç tane pudra vs attım ama artık bütün bozulan ürünlerimi attım az az almaya çalışıyorum şuan elimde en çok pudra var sanırım
en son yaptığımı söyliyeyim mesela kurban bayramında flormar koca bronzer almıştım çok meşhur diye
sonra gittim watsons da ki ışıklar tabi gözüme bütün testerlar açık renk gibi geldi sen ben git ennn enn koyu olan tonunu seç 3 numarasınıkasada ödedim tabi koca bir watsons poşetiyle eve döndüm diğer aldığım ürünleri incelemekten bronzera bakmıyorum bile
bir açtım sasmahiam var ya resmen çamur rengi desem az kalır turuncuuuu ben şok tabiamaa amaa nasıl ya bu orada çok açık duruyordu diyerekten öyle kaldı kenarda kocamanda ambalajı var tabak gibi mübarek
bende işte geçen gün ehhhhh beee dedim içinden pudrayı kırıp çöpe attımambalajı da çantama attım aynasını kullanacağım bari o işe yarasın
ama annem gördü kızdı tabii çok kızıyor böyle durumlarda
oriflame'in 6.9o tl ye very me' nin rimelini aldım süper ötesi mükemmel :)
birde kurban olayim Turkce yi koruyun.." shey" "shimdi" gibi yazdiginizda cok ama cok itici duruyor.. belli klavyenizde o harf yok ama bari $ olarak kullanin.. yada s harfini kullanin herkes anlar... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?