Rimmel tavsiyeniz?

memnun musun kız bundan
ben de sarı riemlinden çok memnunum maybelline in rimel markamda bir numara diyebilirim

tatlım tek kelimeyle mükemmel . fiyatına göre performansı çok başarılı . Ben ilk defa maybelline rimel kullandım , daha önce max factor kullanıyordum , kötü diyemem . ama maybelline'nin rimelleri çok daha başarılı .

Son düzenleme:

demek bu da çok başarılı ben bundan da alayım bari kız ben maybelline markasından o kadar memnunum ki stok yapıyorum maybelline rimelleri her seriyi denemek istiyorum pembe ambalajlı tombik rimelide mevcut bende
ama sana diyorum ki sarı tombik ambalajlı rimelini mutlaka denemelisin şahaneee

sen dersinde denemem mi ben tamam bebik elimde ki bitsin sarıya geçiş yaparım

sen dersinde denemem mi ben tamam bebik elimde ki bitsin sarıya geçiş yaparım

yavruuu kuşummm,lokumummm
ben bitmeden alıyorum sonra bozuluyorlar dura dura
biiliyor musun bilmiyorum ama ilk üretilen rimel maybelline ait
yani maskarayı bize sunan maybelline o yüzden belkide çok başarılı

yavruuu kuşummm,lokumummm
ben bitmeden alıyorum sonra bozuluyorlar dura dura
biiliyor musun bilmiyorum ama ilk üretilen rimel maybelline ait
yani maskarayı bize sunan maybelline o yüzden belkide çok başarılı

bebeimm bozulur tabi . Stoklama yapmak iyi değil yaa . En iyisi ihtiyacın olduğu kadar ürün almak . stok yapınca elinde birikiyor iyi olmuyor . Benim de elimde abuk subuk fondoten stoğu oldu . Birisinin rengi koyu gelir cildime , diğeri cildime ağır gelir kullanamam .Hepsi duruyor bir köşede , onları öyle gördükçe içim parçalanıyor valla çünkü bozulacaklar biliyorum .Bundan sonra elimde ki bitmeden yenisini almayağım .

Yalnız aşkımız yine topiklerden taşıyor her topiği aşkım,bebeim ,böceğim moduna geçip geyiğe çeviriyoruz

içimizden geliyor napalım bizim gönül bağımız var heryeri fırtınalı bir bağa çevirebiliriz nitekim değil mi
aynen benimde öyle
özellikle cilt ürünlerini ben hiç bitiremiyorum bitiremeden yarıda çöpe gidiyor kaç tane ürün attık haddi hesabı yok,kaç tane pudra vs attım ama artık bütün bozulan ürünlerimi attım az az almaya çalışıyorum şuan elimde en çok pudra var sanırım
en son yaptığımı söyliyeyim mesela kurban bayramında flormar koca bronzer almıştım çok meşhur diye
sonra gittim watsons da ki ışıklar tabi gözüme bütün testerlar açık renk gibi geldi sen ben git ennn enn koyu olan tonunu seç 3 numarasınıkasada ödedim tabi koca bir watsons poşetiyle eve döndüm diğer aldığım ürünleri incelemekten bronzera bakmıyorum bile
bir açtım sasmahiam var ya resmen çamur rengi desem az kalır turuncuuuu ben şok tabiamaa amaa nasıl ya bu orada çok açık duruyordu diyerekten öyle kaldı kenarda kocamanda ambalajı var tabak gibi mübarek
bende işte geçen gün ehhhhh beee dedim içinden pudrayı kırıp çöpe attımambalajı da çantama attım aynasını kullanacağım bari o işe yarasın
ama annem gördü kızdı tabii çok kızıyor böyle durumlarda

hehehehe aynen kuzum aşkımız taşıyor

yavrum işte böyle durumlar için en iyisi elimizdekiler bitmeden yeni ürün denemeleri yapmamamız gerekiyor . Ben geçen 8 mart indiriminden yararlanamadım diye çok üzüldüm . çünkü elimde birikmiş ürün vardı

Zaten bu kozmetik magazaların spot ışıkları beni öldürecek cilt ürünlerinde benim de en büyük sıkıntım , renk tonunu tutturamamak oluyor , o ışıklar gerçekten çok yanıltıyor

neyse konumuz rimeldi ben maybelline rocket'i beğendim , senin dediğinide bitince deneyeceğim .

ben beautycycle volume mascarayı öneriyorum.öncesinde avon ve pastel kullandım.avon kirpiklerimi kaskatı yaptı yakma yaptı aynı yanma hissi pastelde de olunca rimel kullanmayı bıraktım şikayetimi duyan arkadaşım amway temsilcisiydi bunu önerdi ve hayatımda kullandığım tek kaliteli rimel buymuş diyorum.hem kirpikleri tane tane ayırıyor hem tek vuruşta hacimlendiriyor hem de doğal duruyor ve topaklanma yapmıyor.biraz uzun oldu ama kısacası paranızın karşılığını veren bir ürün :)

christian dior diorshow extace hayatımda kullandığım en iyi rimel chanel bile kullandım hepsine fark atar....

Oriflame'in taraklı rimeli var siyah olanı çok güzel bir tarafı uzatıyor bir tarafı hacim veriyor.

makyaj isiyle ugrastim 1000 tane denedim gordum kullandim en iyisi maybelline falsies black drama..

Son düzenleme:
birde kurban olayim Turkce yi koruyun.." shey" "shimdi" gibi yazdiginizda cok ama cok itici duruyor.. belli klavyenizde o harf yok ama bari $ olarak kullanin.. yada s harfini kullanin herkes anlar... :))

birde kurban olayim Turkce yi koruyun.." shey" "shimdi" gibi yazdiginizda cok ama cok itici duruyor.. belli klavyenizde o harf yok ama bari $ olarak kullanin.. yada s harfini kullanin herkes anlar... :))

ben editöre bildirmiştim ama sanırım uyarı olmadı. çünkü forumda anlaşılır yazma kuralı vardır...

Kirpiklerim ve kaşlarım konusunda çok hassasım. Çok fazla rimel markası denedim bu yüzden. Öncelikle büyük fırçalı ürünleri tercih ediyorum çünkü kirpiklerin azsa daha güzel ayırıyor ve hacim kazandırıyorlar. Küçük ya da kauçuk fırçalar olan kirpikleri uzatsa da, az sayıda kirpiğin olduğu anlaşılıyor. En azından bende böyle işledi bu.

RIMMEL markası var. (Ojesini de kullanırım, elim o kadar suya girdiği halde uzun süre dayanan tek oje markası oldu.) Onun iki rimelini kullandım. Scandal Eyes isimli modeli. Turuncu bir kutusu var. Aynı tüpün altı siyah olanı da karbon siyahı ve suya daha dayanıklı. Maybelline ya da Rimmel markasının rimellerinden şaşma derim. Ciddi anlamda simsiyah ve kalın yapıyorlar.

ben maybelline one by one kullanıyorum kirpikleriniz inceyse ve yapışma sorunu yaşıyorsanız bunu öneririm benimkiler diğer rimellerde çok yapışıyor ama bu maskara tek tek ayırıyor vede doğal bir görünüm veriyor ben çok abartılı makyaj sevmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…