• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel tavsiyeniz?

max factorun false lash effect maskarasını kullanıyordum ama pek hoşuma gitmedi. Geçen hafta Oriflame wonderlash dramatize maskara kullanmaya başladım, memnunum...

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım :)
mac extreme dimension lash , alix avien dna ( kirpikleri simsiyah yapıyor ve kıvrım yeri çok hoş takma kirpik etkisi yapıyor) ve alix avien zoom ( benim kirpiklerim çok uzun olmamasına rağmen nerdeyse kaşıma kadar uzatıyor, bu ürünlerden çok memnunum) :16:

kesinlikle meybelline the colossal volume express mascara çok uzun zaman oldu kullanıyorum ve acayip derecede memnunum

maybelline sarı volume express maskara şa ha ne bi rimel. hatta kirpiklerim gözlüğümün camına deydiğinden gözlük takınca sürmüyorum:1::1::1::9:

maybelline sarı volume express maskara şa ha ne bi rimel. hatta kirpiklerim gözlüğümün camına deydiğinden gözlük takınca sürmüyorum:1::1::1::9:

hep bu rimeli almaya gidip oradakı calısanların aklına uyup maybellıne nın baska rımellerını aldım ama hep aklımda kaldı...dolgun olsun yeter baska bı ozellık aramıyorum bu kez bundan alıcam....

hep bu rimeli almaya gidip oradakı calısanların aklına uyup maybellıne nın baska rımellerını aldım ama hep aklımda kaldı...dolgun olsun yeter baska bı ozellık aramıyorum bu kez bundan alıcam....

gözlük takamıyorum sen düşün:) benim seyrek ve açık renkli kirpiklerim ve bu rimel türkan şoray bakışı kazandırma yolunda önemli katkı sağlıo bana:1::9::32:

kızlar ben yazdıgınız o markaların çogunu kullandım.hatta Yves Saint Laurent in 99 tllık rımelını bıle aldım ama sıradan gıbı geldı.sız benı dınleyn ve WATSONS'un kendı ürünü olan RİMMEL isimli ürünü alın.çok begeneceksınız ınanın.fıyatı 20 TL. ve çift çıkışlı.ıster boyayı yogun almak ıcn ıstersenızde daha az almak için 2 çıkışı var.ben gercekten çok ama çok begendım her tavsıye ettıgımde çok begendı :34:

benim tavsiyem loreal mega volume collagene 24th.çok seviyorummmm.kirpikleri çok dolgunlaştırıyor.ben kıl fırça sevdiğim için özellikle hep bunu kullanıyorum.

Lancome - Hypnose ben kahverengiyi kullanıyorum çok çok çok güzel, ama günlük makyaj için fazla ihtişamlı.
Essence - Crazy Volume bu da harika. Hem de uygun bir maskaraya göre. :nazar::nazar:

Merhaba kizlar Rimelim bitmek uzere sizin yardiminiza ihtiyacim var kullandiginiz ve memnun kaldiginiz rimel makralarini, numaralarini benimlede bolushursenz cok memnun kalirim...
Shimdi kullandigim rimel MaxFactor Xperience volumising mascara ilk aldigimda memnundum amma zamanla dokulmeye bashladi, suyada pek dayanikli diyil (((
Bundan once Loreal telescopic mascara kullandim cok guzledi,suyada dayanikliydi cox memnundum ondan amma bi deyishiklik yapmak istedim MaxFactor deneyim dedim...
Shimdi yenisinin ne olacagina bi turlu karar veremiyorum.Ve sizin yardiminiza geldim belke sizin bilidiyiniz daha guzle markalar vardir diye.
Kirpiklerimden pek memnun diyilim canli ve volum verici bi sheye ihtiyacim var :)

golden rose sexy black mascara çok güzel tavsiye ederm

Back