• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel tavsiyeniz?

En başarılı rimel bence Lancome Hypnose Drama, Lancome Hypnose da hoş.
Estee Lauder Sumptuos Extreme de hacim açısından güzel, Yves Saint Laurent Volume Effet de doğal ve günlük görünüm için güzel.
Diorshow blackout gözlerimi yaşartıyor, Lancome Hypnose Precious Cells de hiç hacim vermiyor, son ikisini ele bence canım.

essence I love extreme rimel sürüldüğünde çok hoş kirpiklere kavuşuyorsunuz. Lakin marka konusunda pek fikrim yok fiyatıda çok hesaplı... Aacaba ucuz etin yahnisi misali kirpiklerimde dökülme yaşar mıyım :44:

bende bir sürü ürün kullandım rimel konusunda
kesinlikle maybelline colossal volum' express mascara diyorum rimelde favorim hatta artık diğer rimellerimi ya attım ya da kardeşime verdim bir tek bunu kullanıyorum harika bişi
Eki Görüntüle 812385

maybelline`nin butun rimellerini denedim hepsinden de memnun kaldim:16:

$maybelline-mascara.jpg $maybelline-mascara.jpg hayatımda kullandıgım en ıyı rımel:8:

Christian diorun diorshow new look maskarasını kullanıyorum çok memnunum:16: bi de altına diorshow maximizer serum kullanınca çok güzel oluyo :1:

Merhaba kizlar Rimelim bitmek uzere sizin yardiminiza ihtiyacim var kullandiginiz ve memnun kaldiginiz rimel makralarini, numaralarini benimlede bolushursenz cok memnun kalirim...
Shimdi kullandigim rimel MaxFactor Xperience volumising mascara ilk aldigimda memnundum amma zamanla dokulmeye bashladi, suyada pek dayanikli diyil (((
Bundan once Loreal telescopic mascara kullandim cok guzledi,suyada dayanikliydi cox memnundum ondan amma bi deyishiklik yapmak istedim MaxFactor deneyim dedim...
Shimdi yenisinin ne olacagina bi turlu karar veremiyorum.Ve sizin yardiminiza geldim belke sizin bilidiyiniz daha guzle markalar vardir diye.
Kirpiklerimden pek memnun diyilim canli ve volum verici bi sheye ihtiyacim var :)

Ben hep max factor kullanıyorum..uzun gösteren ve dolgu istiyorsan fırcasına bakarbilirsin..sık fırcalı olanlar daha iyi olur..

bende bir sürü ürün kullandım rimel konusunda
kesinlikle maybelline colossal volum' express mascara diyorum rimelde favorim hatta artık diğer rimellerimi ya attım ya da kardeşime verdim bir tek bunu kullanıyorum harika bişi
Eki Görüntüle 812385

Kesinlikle. Bir sürü marka kullandım ben de ama bunun gibisini görmedim. Kıvrık fırçasıyle tüm kirpiklere rimel rahatça sürülüyor. Uzatıyor, kıvırıyor ayırıyor. Bunun gibi mükemmel rimel bir de Avon super Shock Mascara ama baya ir süre Avon üretmiyor bu rimeli... Gerçi ben artık organik, mineral makyaja geçtim. 10 saat boyunca makyaj cildimde kaldığı için :) Phsiyicians Formula rimel tamam zararsız, kanserojen değil ama Maybelline asla olamaz, Maybelline rimelimi özledim, hani sadece rimeli kimyasallı kullansam mı diyorum :))

Son düzenleme:
Kesinlikle maybelline derim ben... Bir arkadaşımın tavsiyesiyle başka marka almıştım çok pişman oldum bitsin yeniden maybelline'e döneceğim ;)

Tabiikide dior dunya kadar marka denedim ve simdi altina birde baz cikarmislar beyaz altina suruyorsun ustune ekstra siyah dior super cok memnun kalirsin paran bosa gitmez canim :)

şimdiye kadar kullandığım fiyat-performans oranı en iyi olan rimel oriflame fat lash maskaraydı... ona yakın olan diğer marka ise rimmel london.

ben yillarca c`ok pahali mascaralara paralar doktum, freeshoplarda saatlerimi harcadim, sonunda gercek aski buldum
su rimeli kullaniyorum ve acaip memnunum

$rimel.jpg $rimel.jpg

Back