kesinlikle meybelline the colossal volume express mascara çok uzun zaman oldu kullanıyorum ve acayip derecede memnunum
maybelline sarı volume express maskara şa ha ne bi rimel. hatta kirpiklerim gözlüğümün camına deydiğinden gözlük takınca sürmüyorum
hep bu rimeli almaya gidip oradakı calısanların aklına uyup maybellıne nın baska rımellerını aldım ama hep aklımda kaldı...dolgun olsun yeter baska bı ozellık aramıyorum bu kez bundan alıcam....
Eki Görüntüle 649602 Falsies rimel, Volum 'ExpressEki Görüntüle 649605
Sana kesinlikle diyorum pişman olmıyacağın bir ürün bu rimel!.denemeye değer
Merhaba kizlar Rimelim bitmek uzere sizin yardiminiza ihtiyacim var kullandiginiz ve memnun kaldiginiz rimel makralarini, numaralarini benimlede bolushursenz cok memnun kalirim...
Shimdi kullandigim rimel MaxFactor Xperience volumising mascara ilk aldigimda memnundum amma zamanla dokulmeye bashladi, suyada pek dayanikli diyil (((
Bundan once Loreal telescopic mascara kullandim cok guzledi,suyada dayanikliydi cox memnundum ondan amma bi deyishiklik yapmak istedim MaxFactor deneyim dedim...
Shimdi yenisinin ne olacagina bi turlu karar veremiyorum.Ve sizin yardiminiza geldim belke sizin bilidiyiniz daha guzle markalar vardir diye.
Kirpiklerimden pek memnun diyilim canli ve volum verici bi sheye ihtiyacim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?