Rimmel tavsiyeniz?

Mishel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
29
0
16
- Yurtdışı
Merhaba kizlar Rimelim bitmek uzere sizin yardiminiza ihtiyacim var kullandiginiz ve memnun kaldiginiz rimel makralarini, numaralarini benimlede bolushursenz cok memnun kalirim...
Shimdi kullandigim rimel MaxFactor Xperience volumising mascara ilk aldigimda memnundum amma zamanla dokulmeye bashladi, suyada pek dayanikli diyil (((
Bundan once Loreal telescopic mascara kullandim cok guzledi,suyada dayanikliydi cox memnundum ondan amma bi deyishiklik yapmak istedim MaxFactor deneyim dedim...
Shimdi yenisinin ne olacagina bi turlu karar veremiyorum.Ve sizin yardiminiza geldim belke sizin bilidiyiniz daha guzle markalar vardir diye.
Kirpiklerimden pek memnun diyilim canli ve volum verici bi sheye ihtiyacim var :)

loreal'in volume mıllıon lashes excess'i dene süper benim kirpiklerim uzun bu rimeli sürünce takma kirpik gibi oluyor süper hatta su anda kampanyası var fiyatı çok uygun

LOREAL Voluminous® Carbon Black Mascara X5 - Siyah veee MEYBELLİNE The One By One Mascara-Siyah
fiyatı max 40 liraya kadar rimel istiyosan gece temizlemesi kolay sürerken tane tane ama mis gibi simsiyah uzun ve dolgun kirpiklerdende hoşlanıyosan tam senlikkler ORTALAMA 8 İLA 10 AYDA KURUMADAN KULLANIYORUM....

Google de senin dediyin bu rimele baktim fircasida cox guzel yaa tam ben arayan firca.denemek isterim bunu amma bir sorum anlamadigim bi shiy kaldi))) suya dayaniklimi bu?
Maybelline bir keresinde kullandim amma pek memnun kalmadim ( fircasida cox buyukdu yani bana gore, rahat olmuyordu

avon süper shock maskara gercekten cok güzel ben cok beğendim onu kullanıyorum

Falsies rimel, Volum 'Express
Sana kesinlikle diyorum pişman olmıyacağın bir ürün bu rimel!.denemeye değer

Son düzenleme:

max factor false lash effect tawsiye ederim cnm orjinalini kullanmıorum çokta uyqun 10tlye alıorumm orjinallede arasında hiç bi Fark yok ben memnunum tawsiye ederim

rimel manyağı biri olarak şunu diyebilirim ki maybelline rimelleri inanın piyasadaki pek çok rimelden fiyat-performans açısından çok daha iyi. ki lancome-hypnose doll eyes ten bile daha iyi sarı maybelline rimelim benim :)

Benefit They are real Tavsiye ederim. Hem volume hem uzama başarılı.. Sadece uzun süre kullanımda çabuk kuruyabiliyor. Ağzını iyi kapatmak gerekli.

Onun haricinde ben şu anda Loreal Volume Million lashes kullanıyorum. Gayet memnunum. Özel günlerde çift kat sürüp çıkıyorum. Gün boyunca dağılma ya da sürerken topaklanma yapmıyor ve iyi volume veriyor ama uzatma gücü zayıf...

Daha ekonomik bir ürün isterim dersen de bence Maybeline ürünlerini deneyebilirsin. Ben önceden birkaç Maybeline rimeli kullandım pahalı ürünlere göre gayet başarılı. Birçok arkadaşım yeni çıkan rocket volume'dan memnun...

ben şuan loreal archited 4D siyah olanını kullanıyorum kapağı gümüş renginde hem kirpiklere bakım yapıyo hemde daha dolgun ve siyah durmasını sağlıyo

ben maybelline rimellerinden vazgeçemiyorm.
dışı mavi olan siyah rimelleri çk güzel. dışı sarı olan çok yıpratıyor alıp kllanamadan atmştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…