saol canım bilgin için malum bilmek istemediğim bişeyi yapmak istemiorum allah korusun bu sefer ters teper dökülür dımdızlak kalırım artık:)tamam o zaman hemen deniycem saolum canım ya
tamam canım ii oldu bunu söylemen bende aynen senin dediğin gibi yapayım 1 damla hint yağı 1 damla badem yağı.
siz en iyisi makyajı temizlerken bebak acı badem sütü kullanın ben rimelime hiçbir şey damlatmıyorum, damlatmam. ama temizlerken bebak kullanıyorum çok iyi geliyor
Evet kesinlikle çok iyi bende kullanıyorum acı bademsütü..
Bi süredir kullanmıyorum yanlız ama yine kullanıcam..
Elimde bazı makyaz temizleyiciler var onları tüketiyorum şuan..
Ben yüz makyajımıda onunla çıkarırdım hatta nemlendirici olarak bile kullanırdım..
Çok kuru ciltler için özellikle arko yağlı krem ve acıbadem sütü ne olursa olsun en iyi kuratarıcıdırkaydirigubbakcemile3
Badem yağı besler dökmez bende uyguluyorum çevremde de uygulayan çok insan var bi dene istersen :)Benim kirpiklerim de çok kısalar, hep uzun olsunlar istemişimdir abiminkiler öyle, ne kadar rimel sürsem de pek bir uzama olmuyor sadece belirginleşiyor. Bunu denemek istiyorum ama çok korkuyorum ya ters teper dökülürse diye
Denedim canım ilk kullanımda olumlu sonuç aldım :)Badem yağı besler dökmez bende uyguluyorum çevremde de uygulayan çok insan var bi dene istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?