Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy hemde uzatır badem yağıı :asigim:
süper fikirrr a.s.a.s.
bende kullanayım çok gerekli banada böle bişey
çok sağol canım :::)))))
ufff kötü olmuşş yaaa bi anda bi sürü kopmuştur bir de kopmayla dökülme farklı kopanlar daha zor çıkıyor ama ne güzell eslki haline dönmüşler .
Merhaba kızlar bu siteye yeni girdim harika...göz çevresi için önerisi olan var mı mimikler için
iyi fikir canım
badem yagıyla hint yagını kirpiklere sürünce upuzuuuuun oluyomus zaten sürmek istiyodum ama üseniyodum
amaan zaten nereme ne sürecegimi sasırdım ben
ahahahaaa aynen canım valla nereme ne süreceğimi şaşırdım,bu kadar sürüştürmek ii deil mi acaba die kafam karışıo kafamçokkarıştı ama bu yağlar goze temas ederse çoook zararlıymış ondan ben asla sürmedim sürmeyi de göze alamıyorm zten de üşeniyorum bıktım orama burama ayrı ayrı şeyler sürmektentatlicadiarzu
bende denedim kirpiklerimi beslio farkettim
canım gözüne girmiyo merak etme 2 damla hiçbirşey farkettirmiyo ama etkisi çok farkedilir tavsiye ederim a.s.
ya canım rimel kullanmıyorum şu sıralar hiç dışarı çıkmadığım için,ama gece yatarken badem yağı ben de mi sürsem dedim de ya gözüme kaçarsa bi yerde okumuştum çok tehlikeliymiş hint yağının flan göze kaçması,bi de kör olmıym :1no2:
deneyelim bakalım,çok teşekkür ederm canım a.s.
slm ark aranıza yeni katıldım.angel sana sormam gereken bişey var bu badem yağı ii gelio diosun canım ama rimeli bozmuyomu eğer sorun olmuyosa bende kirpiklerim için deniyicem:)