• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı rimel öneri?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
pastelin güzel fiyatı da uygun ama lorealın yeni çıkmış çift taraflı oda güzel

Mac upward tek gecerim.
Ucuz olsun dersen maybelline ama o da çabuk kuruyor 2 kere aldim ikisinde de yarisi bitmeden kullanilmaz hale geldi.

Bence lancome doll eyes bır numara ama daha uygun fiyatlı dersen maybellıne

Max Factor 2000 calori. Yıllardır kullanırım çok memnunum. Topaklanma olmaz, dolgun gösterir, uzatır...
Şuan max factor clump defy kullanıyorum (mor şişe) yoğun sürünce sorarlar kirpikleriniz takma mı diye :) Ama tekrar almam fiyatı 2000 e göre daha yüksek, ama 2000 calori işimi fazlasıyla görüyor.

Maybelline ve Max factor

Rimel istiyorum artık kirpiklerim kısa ve cansız dolguluk ve yoğunluk veren rimel istiyorum baktım ama çok önceden açılmış konular var önerileriniz neler ?

Loreal volume million lashes çok güzel.
Note kullandım ama fırçasından memnun kalmadım. Kirpikleri birleştiriyor.
Asıl benim yıllardır favorim avon super schox max mascara. Fırçası çok sık. Başka maskara kullansam bile onu atmayıp fırçasını taramak için kullanıyorum.

206336757_tn120_0.jpg

Kozmetikte kalite taraftarıyım. Birçok markanın ürününü kullandım. Bu rimelin fiyatına göre performansı gerçekten çok iyi. Pahalı bir ürün almadan önce denemeni tavsiye ederim. Ben waterproof olmayanını kullanıyorum. Suda akmayanı var mı bilmiyorum ama gerçekten güzel bir ürün.

Doğal dursun istiyorsan Dior addicent . Hem de kirpikleri dökmuyor. Meybelline volume ise ıyu uzatıyor ama döküyor silerken

Max Factor'ü maskarada tek geçerim. En son aldığım Maybelline Push Up Drama iğrencin iğrenci çıktı. Zaten bloglarda da okursan herkes bunun hangi mantık ile üretildiğini soruyor. Onu alma da ne alırsan al :P

Back