• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

kıs sen ne güzel şeysin:asigim::nazar: avatar da görüyordum fakat burda çok net gördüm seni...

tatlım hayırlı olsun....Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin gerisi boş :nazar:

fakat biliyorum ki sen de her gelin gibi çok güzel bir gelinlik hayal ediyorsun...

gelinliğin güzel fakat kollarını çıkarttırıp straplez yaptırırsan şahane oluryerimseniben

Canım bence çok güzel olmuş..
iyi bedeni uydu :)))
üst duruşu çok güzel ama benden tavsiye üsttten giydigin borerolyu daralttır koluna yapışsın .ok daha üst modeli ortada çıkatrtırr..

bolero olmamış canım, çıkar gitsin öyle daha güzel.. çünkü perde gibi bir kumaş ben sevmedim..
ama gelinlik, işlemesi falan çok güzel olmş iyi ginlerde giy Allah mesut etsin

Evet, gelinliğin çok güzel bitanem. Ama cepken olmamış...

Öncelikle cepkenin dikildiği kumaş(kumaş bile diyemiyorum tül çok kalitesiz... Terzi çok şişirme yapmış... O gelinliği üstüne uygun diken terzi o cepkeni de uydurabilirdi, uğraşmamış....

Cepkenin kolları çok bol.... Üzerine daha çok oturan birşey diktir ve gelinliğinin üzerindeki güpüre benzesin...

Mutluluklar...

bnecede eteğin çok hoş ama boleron emanet durmuş canım ...düşük kollu daha hoş olmazmıydı bolero...mutluluklar dilerim bir ömür boyu....

canım boleron uyum saglamamış sanki ayrıca bol gibi.ama gelinligin çok hoş ve yakkışmış.huzurla mutluluklka giymeyi nasip etsin allahım.hayırlısı olsun.sanki boleronun iplerimi var??sarkmış öyle ise baglama onları boleronu terziye ver daraltsınlar üzerine tam oturması gerekir ki sabit dursun

canım gelinliğin güzel çepkenide bence kollarının sarsın bak senin için bulduğum bu modeli çok beğendim ben mesela böyle olursa daha şık durmazmı?
2990039360101769385rdaXsJ_ph.jpg

cok cok tsk ederim paylastiginiz icin fikir ariyodum bende buda cok güzelmis saolunopuyorumnanaktana.s.

güzel tatlım alllah ıcıne sındırsın, ama bakıyorum basın kapalı degıl ama gelınlıgın cok kapalı,
kolları boleroyu cıkarttır bı kere ya da kestır ekım ayı da oyle soguk olmayacaktır bence ne kadar soguk olabılır kı yarım bolero ıyı gıder bır de bel kısmı uzun gostermıs etek potu yukarı alınabılır onun dışında etek ucları ve butunu cok tatlı sen de cok sekersın allah tamamına erdırsın guzelım.

boleroya bi care düsünüyorum zaten askili giyinmem istenmiyo ablam demsti aslinda kisa kollu yaptir gelinligin kollarini boleroya gerek kalmaz diye tsk ederim fikrin ve güzel yorumun icina.s.

Ay canım gelinliğin çok güzel yhaopuyorumnanaktanama o bolero yerine parmak kısımları açık eldivenler oluyo yha onlarda çok güzel dururopuyorumnanaktan
Mutluluklar:asigim:

:utangac:cok tsk ederim kayinvalidem eldiven ve iki tanede duvak alip getirmis biri komple küpürlü digeri ise uclarinda kalp islentisi var boleroya care düsünüyorum o yüzden eldiven bi kalicak bakalima.s.

en önce çok tatlısın onu belirteyim.
gelinliğinde hoş,senin beğenmen dahada önemli canısı.
yeterki allah pişmanlık vermesin.ömür boyu mutluluklar tatlım.
ayrıntıları düzeltirsen,fıstık gibi olursun.
güzel günlere a.s. :1hug: opuyorumnanaktan

:utangac:bu güzel yorumunuz icin cok cok tsk ederim saoluna.s.

Gelinligin hayirli olsun sekerim gelinligin etegini çok begendim ben..
arkadaslara katiliyorum o bolero seni yutmus resmen biraz daralttir derim.. 1 ay sonra bende gelinligimi diktirecegim kaydirigubbakcemile2

canım arkadaşlara ben de katılıyorum.bunlar gibi ufak tefek ayrıntıları da hallettin mi prensesler gibi olcaksın maşallah.Allah tamamına erdirsin,mutluluklar.

opuyorumnanaktancanim ablacigim cok tsk ederim o güzel yorumunu ve iyi dileklerini benden esirgemedigin icin ablam senden cok bahseder benim icinde fikrinin yorumunun önemi ve degeri coktu saolasinopuyorumnanaktana.s.

Allah şimdiden mesut etsin güzelim... İçinin kıpır kıpır oluşunu azçok tahmin edebiliyorum
senin içine sinmişse tamamdır..Benim fikrim boleroyu kullanmazsan daha güzel olabilir..

:1hug:

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
cok tsk ederim yorumun ve fikrin icin boleroya bir care:uhm:bakicaz artik

Back