Saç Rengi ve Saç Boyama Rfleli sa kumrala evirmek iin yardm=)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.214
Puanlar
448
Kızlar...Benim saçım röfleli.Diplerim kestane.Saçımı ne renge boyarsam kumralı elde ederim?Çikolata kahve yapsam nolur?

koyu kumral deneyebilirsin kahve tonlarına azda olsa yakın duruyor röfleni kapatmak istiyorsan, yada kumral istiyorsan orta kumral denemelisin ama orta kumral kapamaz röflelerini

benim arkadaş yaptırdı zaman geçtikçe röfleli kısımlar iyice açıldı dipler farklı renk oldu sürekli boyatması gerekiyor ama çok yıpranmış saçları

Mesela kapatmaz derken aktıkça geri çıkar anlamında mı? Yoksa hiçbi renk vermez anlamında mı?Evet koyu kumralı bir denemeli.

arkadaşlar benimde sarı saçlarım ve platin röfleli.
bende çikolata kahve yapmayı düşünüyorum ama çok yandı saçlarım bidaha boyatmicam sizce ne kadar açılır rengi ne olur röfleler tekrar cıkarmı ortaya

bende röflenin üzerine kahve tonu boyadım kapansın die çok güzel oldu baştan ama şimdi baya açıldı dipler koyu uçlar açık kumral gibi oldu..Çok da koyu renge tümden boyamak istemiyorum bi daha boyamam demiştim ama bende her an tekrar boyatabiliirim:)

arkadaşlar benimde saçlarım sarıydı. ben koleston ayışığı kahve ile açık kumral ı karışrırarak boyadım.ve çok güzel bir kahve regi çıktı ortaya. tavsiye ederim. ilgilenenler olursa tam olarak boyaların numaralarınıda özelden yazarım.yalnız saçım baya bir sarı olduğu için ilk seferde karamel gibi bir renk aldı.o da güzel ama benim saç diplerim baya bir çıkmıştı ve saç dipimdeki renk ile diğer bölge arasında bariz renk farkı oldu ve aynı gün 2 kere aynı boyalarla boyadık. böylece istediğim tonda kahveyi yakaladık. ama diğer arkadaşların dediği gibiş akma yapıyor. belki bu hafta bir kez daha aynı şekilde boyayabilirim

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cvplar içinnn=) çok sağolun ilk çikolata boyayıp sonra karamel boyayacağım=)

Back