Saç Rengi ve Saç Boyama rfle

yaa ben bugday tenlıyım bnde rofle yaptrmak ıstıorummm ama burda herkes beyazım yazmıss bnm ten rengım de lıfe cıtynın kı ne benzıor moralım bozuldu zaten erkek arkadsımla da kavga ettık rofle yuzunden:çok üzgünüm: cok ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile2

bende bugün balyaj niyetiyle gittitğim kuaförden röfle gibi bi saçla döndüm istediğim bu değildi adamlara istediğim saçın resmini götürdüm yine kendi bildiğini yaptı sinir oldum ben röfleyi pek sevmiyorum hemde baya açık bi sarı şimdi üzerini hangi renkle boyasam diye düşünüyorum

resim eklesen ??çok rica ediyorum lütfena.s.

benim saçım, platin rengi... tenim beyaz. bu renk bana gerçekten çok giden bir renk.... çok sık ve geniş atılımış bir röflem var... ben memnunum ...

bende platın yaptırıorum sacımı dıpten uzadıkca yıne dıpten baya uzadı rofle zamanım geldı ama ılk yaptırdıgımda begenmıorum dıpten yapılınca cok acaıp oluo 2-3 hafta sonra rengını buluo azcık uzuo ıyı oluo her kuafore gıtmemde korkuorum :çok üzgünüm:

bunları kuaförde yaptırdınız demi kıslar ..hazır röfle seti falan deil demi..röfle seti ise hemen yarın alıp boyuycamda çok begendim:)

Saçına önce röfle attır sonra ilerde kestir bence çünkü zaten zamanla röfle saçı yıpratıyor, kuaföründe söyleyecektir saçının kestirmeye ihtiyacı olup olmadığını,kırıkları varsa kestir yoksa kestirme bence; erkekler uzun saç seviyor genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…