Saç Rengi ve Saç Boyama rfle

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
40
İstanbul
merhabalar 3 aylık evliyim ve eşimi şaşırtacak bir değişiklik yapmak istiyorum
beyaz tenli koyu renk saçlara sahibim diyorum ki uzun saçlarımı kısaltsam bir de röfle attırsam nasıl olur?
röfle yaptıranlar resimlerini paylaşabilirler mi aceba?

bende bölemi yaptırsam diyorum sadece uçlarında olsa..kimine böle yakışıyor kiminde ise saçları uzamışta boyama zamanı gelmiş gibi duruyor..röfleyi saçın dibinden yaptırınca göze acaip gelio..bende karar veremedim valla kıslarr..

bende beyaz tenliyim ve bende değişiklik istiyorum... kuaför biras çok fiyat çıkardı bende kendim boyyım ddmiştim zaten azcık saçım var değişiklik istemiştim sadece. bende gittim boya aldım sarı renk ama olmadı tabi yine işi uzmana bırakmak lazım.. saçım açık kestane olduğu halde sarı olmuyo bitürlü yapanlar varmı nasıl bi boya alıyım ??? ben röfle yaptırcaktım ama sonra vazgeçtim tamamen doğal görünsün istedim hepsi aynı renk yanii sizce??

cnm sen bizden resim istiyorsun ama herkezin tipi değişik
bende koyu saçlıyım ama beyaz tenliyimm
sana benziomu tipim bilmiorm ama röfleli halimi koyayım

yalnız alıntı olmasın silicem

saçların uzunsa eğer sakın kestirme... eğer saçların koyu kumral tonlarındaysaya da koyu tonlardaysa ve kendi rengiyse saçlarına kalın kalın platin balyaj attırmanı tavsiye ederim.. bence muhteşem olur..yanii kendi saç renginin üzerine attıracaksın.. bir de dudağına nar çiçeği kırmızısı renginde kırmızı bir ruj sürersen, beyaz tenliymişsin harika olursun.. yalnız dediğim gibi saçlarını kısa kestirme sakın..

merhaba canım bende beyaz tenliyim ve saçlarım koyu kumrall.2 ay önce değişiklik olsun diye röfle yaptırdım.ama ben sarı saçı pek yakıştıramadım kendime...belkide genelde kızıl kullandığım için..ama sonunda 1,5 ay dayanabilidim...ve karamale döndüm..
açık renk saçı seviyorsan ve genelde makyajlı dolaşıyorsan yaptır...ama makyajı çok sevmiyosan,beyaz ten sarı saç çok soluk görünüyo...:)

ogünlerden kalma hiç resim yokmu elinde?

röfle yaptırırken bunlara dikkat edin;
1.) Eğer, koyu kumral veya kahverengi saçlara sahipseniz altın veya kehribar rengine, kumral (kestane rengi) saçlara shipseniz altın veya açık kızıl çizgilere bağlı kalın.

2.) Röfleleri birbirlerine çok yakın yaptırmayın.

3.) Yüzünüzün ve cildinizin daha parlak görünmesini istiyorsanız, kaküllerinize ve perçemlerinize birkaç hafif röfle ekleyin.

4.) Saçın daha kalın ve yoğun görünmesini sağlamak için röfleleri, saç kesiminizin kıvrımları boyunca veya doğal kıvırcık ve dalgaların üzerine gelecek şekilde tarayın.

5.) Saçınızı daha açık renkliymiş gibi göstermek için, saçınız röfleli kısımlarını saç çizginizde, yanlarda ve kaküllerde yoğunlaştıracak şekilde saçınızın tamamını tarayın.

6.) Röfleye en uygun olan saç modelleri, kısa veya katlı kesilmiş saç modelleridir.

7.) Düzenli olarak saç kremleriyle bakım yapın ama sıcak-yağ terapilerine dikkat edin, zira saç renginizi açabilirler.

alıntı.

beyaz tenliysen sarı ve tonları cok hoş olur,ben de beyaz tenliyim ve sarı sacın yakıstıgı en güzel ten rengi beyaz bencea.s.ylnız rofle yaptırıcaksan kalın yaptırma once dogal sac rengini bal rengine boyasın kuafor sonra sık rofle atsın,kalın rofle ve blyaj hoş durmaz...

resim paylaşman mümkünmü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…