Rezillik

xxxcrazyxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
197
1
116
Kırklareli
[video=youtube;6c88DZxaE84]http://www.youtube.com/watch?v=6c88DZxaE84[/video]
rezillik resmen ya heryerde dalga geçiliyor bu evli ablamız hiçmi utanma nedir bilmez herhalde televizyonda olduğundan bir haberdi o esnada...Yazık gerçekten tüm türkiye yeni evlenen kadınları böyle görür şimdi pespaye ve ucuz.

yaptığı size göre yanlış olabilir ama hakaret etmemelisiniz.:53:

off bilgisayardan ses gelmiyo ne diyoki kadın :101::101::101::101::103::103::103::103::103:

niye rahatsız oldunuz ki? eşiyle iletişimi bu şekilde diye
kadının rezil biri olduğunu göstermez.

senın mantığına ters olabilir, ama onlara ters değil!.eşini motive ediyor işte.
hep erkekler mi şaka yapıcak,,,aferim kadına iyi yapmış.

Son düzenleme:
Ben kocama o tarz şeyler söyliicem tv de herkesin ortasında var yaaa off diyorum..Ne kadar ayıp yaa..
Kızım senin anan,baban,kaynanan vs.izlemiyo mu o yarışmayı yaa aaa..

Çok ayıpladım:20:
Şımarık şey..

sürekli internet gazetelerdeydi bu haber ama bu tarz başlıklara tıklamadığım için nedir diye bakmamıştım
bu ne ya çok güldüm, anlık şöhret fazla gelmiş kadına, bi de tam şöhret olsa....
:1::1::1:

Son düzenleme:
aynen nişanlılar izledim ben programı
kadın ilk önce bana sempatik gelmişti ama burdaki hal ve cümlelerinden sonra komik geldi salak rezil etti kendini :)):52:

Sadece kendi nisanlisina degil, sunucuya karsi hareketleri de abes. Hic sevmem boyle asiri tipleri. Kadin ya da erkek. Sen orda misafirsin sonucta, taskinliklara gerek yok. Sicak kanli, neseli insan severim, ama b.kunu cikarmamak lazim. :D

kadının hareketleri aşırı onu anladım da,
neden bütün türkiye yeni evlenen bütün kadınları pespaye ve ucuz görecek işte orasını anlamadım:26:

Muhtemelen arabayı alamazsam belki tv.den teklif alırım diye vermiş çoşkuyu ...

Back