Çorbalar Lokanta Usulü Ezogelin Çorbası- Orkide Yağ Sponsorluğunda

Elinize sağlık ezogelin çorbasını çok severim bende. Başarılar dilerim. :kk77:

Ellerinize sağlık.:KK9:.Eşim ve oğlum çok sever ,hep hazır çorba olarak yaptım.Hep denemek istediğim bir tarifti.Çok açıklayıcı bir şekilde yazmışsın.Bu tarifle ilk defa yapacağım galiba.:KK48:Mercimek ,pirinç ve bulgur pişene kadar ,un koyduğun için çok koyu olmuyor mu?:KK64:.Pirinci,bulguru,mercimeği sıcak suda ıslatıp yapsak olur mu acaba?Cevabına göre denemek istiyorum bu tarifi.:kk77:Yarışmada başarılar dilerim .:KK19:

Ellerinize sağlık.:KK9:.Eşim ve oğlum çok sever ,hep hazır çorba olarak yaptım.Hep denemek istediğim bir tarifti.Çok açıklayıcı bir şekilde yazmışsın.Bu tarifle ilk defa yapacağım galiba.:KK48:Mercimek ,pirinç ve bulgur pişene kadar ,un koyduğun için çok koyu olmuyor mu?:KK64:.Pirinci,bulguru,mercimeği sıcak suda ıslatıp yapsak olur mu acaba?Cevabına göre denemek istiyorum bu tarifi.:kk77:Yarışmada başarılar dilerim .:KK19:
hayır cnm koyulmuyor çnkü unun miktarı az :) un lezzet veriyor sadece. sıcak suyla ıslatıp denemedim hiç çorbanın suyu ile pişirmeyi terch edyrm özleşsin dye

Çok nefis görünüyor.Eminim tadı da öyledir.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Ezogelinin tam da dışarıda yediğimiz tarifi bu .
Ellerinize sağlık .
Başarılar dilerim .

Off çok canım çekti. Bol limonlu ekşi ekşi harıka olur. O sarmaları hemen bana postala :kk77: Ellerine sağlık canım. başarılar dilerim.

Back