rezil oldum aileme

ZAO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
mrb kızlar ben mayıs ayında sözlendim aile arasında küçük apar topar bir söz oldu babası ve annesi nişan istiordu tabi bizde.ben kendimce aileme yük olmamak için nişan bohçasına alınacakı olan herşeyi çalışarak aldımhazırladım birgün kv ve ben oturuyoruz ne nişanı kp istemiyorki nişan demez mi şok oldum siz demiştiniz dedim nasıl bişeydir bu ben herşeyimi hazırladım aileme yük olmayım diye dedim ve olmaz dedi sözlümde devreye girdi nasıl olmayacakmıs falan dedi ama nekadar ters yapabilir annesi sonuçta. neymiş efendim ben nasıl gidip nişan eşyalarını alır mısım kafama göre iş yaparmışım sözde biz gün belirlemişiz kafamıza göre bahaneleride bu ki oratada hiçbirşey yok ben bunlara iyice kıl kaptım.
sözlümün ailesinin durumu iyi emlakçılar isteseler yapaarlar ama bunlar kaçıralım kızı da ucuza gelsin mantıgıyla hareket eden insanlar benimde asla ailemi çiğnemeyeceğimi bildikleri için ne oyunlar yaptılar bana sonucta aileme rezil ettiler beni
sözlüm babasıyla çalışodu tartısmıslar işe gitmemeye basladı bende calısıyorum 1 kurus para almıo ailesinden ben destek olmaya calışıorum falan zor günler gecirdik anlayacagınız
cocuk işe gitmio die benden bildiler annemi birgün ısrarla oturmaya cagardılar sözlümde annemi aldı onlara götürdü ben işteydim
kv demiş ki senin kızın bize geldi sabah 6 ya doğru arkadasıyla burda kaldılar demiş( o muhabbette bayramda eğlenmeye gittik sözlüm kardeşi ben arkadasım ve bikaç arkadas daha sabah 5 gibi cıktık ordan annemlerde köydeydi eve gitme bu saatte komsular falan laf eder bize gelin dedi arkadasımla gittik) ve byunu annem bana söylemedi gidip kızarım die
sonra babası babamı annemi çağarıo mangal yapalım bahcede die babasıda babama sölüo sanki ben bişeyler yapmısım 7 aylık hamileyim sankide apar topar evlendirelim bunlkarı falan muhabbetlerine girio babamda kızmıs benim size verilcek kızım yok die suan sözlüm konusuo babamla annemle gelip gidio bize gelin görün ki beni rezil ettiler aileme 3 aydır ben yüzlerini görmüorum ailemi sözlüm ikna etti seviorum ayırmayın bizi die anlıcanız ortada kaldık suan babamın yüxzüüne bakamıorum rezil oldum resmen tabiki ben herzaman ailemin yanındayım düşündükleri mantıknasılsa bizim oğlan gelmio işe biz böle yaparsak mecbur babası kıza baskı yapcak evden kovcak oda kaçmak zorunda kalcak apar topar evlendirirz masrafa girmeyiz mantuğuı lütfen bana yardım edin onu cok seviorum ben ama mantıken bakarsak böle insaların içinde olmak bana göre değilllll napayım ben şimdi ?:S

Yolun başındakin ayril canım sonrasında ne olacağını sanıyorsun baştan belli etmişler kendilerini

bunu hep düşünüyorum ama sevgilimn bi sucu yok oda bende mağduruz eve gitmi,o şuanda konusmuo ailesiyle beni reizl ettiler hiçbirşey istemiyorum onlardan diyo ve ben onu yalnız bırakmak istemiyorum ya nasıl insalar birkere ar4amadılar ailemi hiç umurlarında değil

ne çirkef insanlarmış. kaç kurtul yol yakınken. sevgilimin suçu yok diyosun ama ilk tartışmanızda annem annem diye gider dizinin dibine sen kalırsın ortada. bigün mutlaka barışıcaklar et tırnaktan ayrılmaz ve sen o insanlarla yüz yüze bakacaksın. çok ama çok kötü bi durum. iyi düşün.

Bak canım, ben eşimle flört döneminde aylarca evlerinde kaldım, ailemin haberi yoktu, kv de kp de biliyordu haberlerinin olmadığını, 13 yıllık evliyim, ha bir kere ağızlarını açıp bişi desinler, asla şimdi deseler nolcak çoluk çocuğa karışmışım, ama bir kere böyle şeyler söylenmez eğer seni gelinolarak alacaklarsa sen onların şerefi olmalısın babana karşı bile seni koruyup savunmalılar, sözlün iyi olabilir ama çok çekersin iyi düşün...

Yol yakınken dönmek en güzeli...

Hele sözlün babasıyla çalışmaya devam edecekse,bir an evvel kaç kurtul derim.

Sozlunu seviyosun ama evlendiginde sadece onla evlenmiyosun ailesiylede evleniyosun. Boyle bir aileyle omur tuketebilecegine sabredebilecegine inaniyosan devam et sozlunle ama bastan camurlasmis bunlar. Sozlunde ne kadar onlar benim icin yok desede senle ilk kavgasinda onlara kosacaktir.

şuanda annesine gidio duş alıo giyinio gelio okadar ve bana hep söylüo onlar benm ailem ama bu yaptıklarından dolayı affetmicem sanada zorla git demeye yüzüm yok diyo hep bana gitme görüşme ben herşeyi ikimiz için yapıcam diyo zaten öyle aile bagları güçlü biride değil annesine ve babasına cok uzak sevgisiz büyümüş biri oyüzden herşeyin mükemmel olmasını istiyo kapatırız kapımızı sen yeterki bazı şeyleri unut geri bakmayalım diyo ve ailemede bu şekilde knusuo babamdan biraz cekinir ama bilmiyorum tabi bende öyle susan biri değilimdir bana bunları yaptıklarında aradım annesini ağlıodum sinirden ''ayıp yaptığınız bundan sonra o evinize adımımı atmıcam git oğluna 28 yasından sonra evlencek birini bul nabıosanız yapın yazık ya kaç yasına gelmişsin benim dedikodumu yapıosun benim namusuma kadar mı düştünüz be ayıp değil mi dedim bi ablık boşluguma geldi dedi bana kaynana adayım ve cok dedikoducudur kendisi dedimki bana kızını kocanı cekiştirdin ağzımı açıp kimseye bişe sölemedim ama sen heop arkamdan iş çevirmişsin ölümlü dünya 60 yasındasın az dedikodu yapcana 2 rekat namaz kılda ibadet et dedim çok kötüyümmm bazende ağar konustum die düşünüorum ama cok sinirliydim

Evlendikten sonra öyle olmuyor işte. En kanlı bıçaklı ana oğul bile olsa evlendikten sonra bi kıymet biniyor. O kapatılan kapıdan kaynana çoktan girmiş oluyor

Evlendikten sonra öyle olmuyor işte. En kanlı bıçaklı ana oğul bile olsa evlendikten sonra bi kıymet biniyor. O kapatılan kapıdan kaynana çoktan girmiş oluyor

bilmiyorum kafam çok karışık ben gerçekten kararlarının arkasınbda durabilen biriyim sevgilimede söyledim şuan seni terk edip hayatıma devam etmem gerekirken ben senin yanındayım bunun kıymetini bil dedim bilmiyor değil beni hep korur savunur laf söyletmez zaten coğu zaman ona fırsat kalmıyor
bigün gerçekten ayrılmayı denedim seviyorum ama olamazdık düşüncesiyle ya ne yalvarmalar ağlamalar ki hayatta ağlamaz görmedim bırakma beni diye bilmiyorum yaaaa ilk kez bukadar kararsızım

karlar yagar ızler ortulur
sozlunde gun gelır aılesının yaptıgını ututur
sen ve aılen yaptıgınız masrafla kalakalırsınız
dugunu bedavaya getırmek ıstıyorlar anlasılan
herseyı sıze yaptıracaklar sonra ogulları aılesıyle barısacak
cok cakal bır aıle ıle karsı karsıyasın
ben olsam ogullarındanda uzak dururdum
nede olsa yılan kuzu dogurmaz

agzına saglık sımdı sesını cıkarmazsan yarın tepene cıkarlar
herkes bıraz haddını bılsın
kv.nın bos bı anına geldıde soyledı ya kp.ın onunda dolu tarafına gelıp konustu galıba babanla

doğru söylüyosun cnm ben zaten evlilik meraklısı değilim onlar bugüne dek hep ısrar ettiler artık evlenin diye benimde bu saatten sonra tavrım belli kendimden asla taviz vermem ne annesine ne babasına beni onlar doğurmadı sonucta ailemide asla ezdirmem bakalım biaz daha devam etsin baktım olmuyor artık ayrılmak care sevsemde o kötü insanlarla muhatap olmak istemem
ama konu sevgilime gelince gerçekten cok iyi biri onun yanında kendimi güvende hissediyorum cünkü beni hep savunur bakıcam artık yapacak bişeym kalmayıncada ...

Ailesi bedavaya getirmekten çok seni istemiyor gibi geldi bana öncelikle onun dışındada kv hadi kadın dedikodu yaptı bir derecede kp ohaa senin kızın namussuz der gibi erkeğin dedikoducusu Allah korusun işin çok zor şunu unutma nişanlın ailesiyle can ciğer olur kendi laf söyler senınkını kaldıramaz bir insan gelini sabah 5 te gelıyorsa söylermi ya

bu konuyada açıklık getireyim cünkü ben yeni yeni topladım kendimi sinirden
babasınıda aradım tek annesini değil tabiki çünkü ben haklıysam isterse babam olsun kimse susturamaz sevgilimde yanımdaydı o babasına cok saygı duyar hayatta konusamaz
kardeşlerşide öyle cok korkuolar adamdan adam dediğim dedik cok sert bi adam aradım yanında benim hakkımda böyle böyle konusuluo anneme dedim(ozaman babama sölediğinden haberm yoktu)
bunlar doğru şeyler değil herkes sizden korkupta herşeye boyun eğebilir ama ben susmam dedim ayıp değilmi falan dedim baya bişiler söledim adam kalp krizi gecircekti sesi kesildi bi ara işte senin yüzünden işe gitmio eve gelmio benm oğlum gidipte dükkan köşelerinde yatamaz orda burda dedi bende istediği yerde yatsın ben onu seviyorum ben utanmam ondan dedim bi baba olarak cok yanlış tutumunuz kaç yasına gelmiş hala hükmetmeye calışıyonuz doğru değil bunlar nasıl konusulur benimle ilgili dedim ben söyledim söylemesini dedi benn şokkkk oldum oan zaten hiçbişey demiyorum size nasıl bakıcaksınız benm yüzüme nasıl bu gelinim diceksiniz siz ya utanmanız yokmu dedim ben evlenin diye yaptım dedi ben kaçmıyorum burdayım zaten ayıp yaptıgınız bundan sonra hangi yüzle ararsınız bilemem de siz herkesi korkutu n kimse ses çıkaramasın bana sürekli baskı yaptınız evlenin diye ailemin karşısına nasıl cıkardım sizi suanda şaştım kendime yazıklar olsun dedim kapattım (şuanda sevgilime haber yolluo ablasıyla düğünlerini yapayım evlerini alayım nasıl istiyolarsa diye cünkü baktı sevgilim gitmiyo benim yanımda bilmiyorum ben cok diyorum istersen bitirelim anlaşamıcaz bu ailenden dolayı hep kavga edicez diyorum kapat bu konuları ben seninle mutlu olmak istiyorum diyo

İsterse ev alsın, isterse 40 gün düğün yapsın o "yüz göz olma" durumu var ya. Daha bir ömür bitmez konusu.

Senin bir açığını bulma derdindeler gibime geldi.
Onlarda sabahladığın günü neden ailene söylüyorlar şikayet eder gibi.
Onlara ne oluyormuş.
Sen söylesen zaten söylerdin.
Seni istemyor bu insanlar benden söylemesi..

İki yol var...
Ya sözlün adam gibi konuşacak ailesiyle.
Diyecek bizi üzmeyin ve susun diye.
Yada bu iş bitecek

Bence de sözlünüzle hẺrseyi güzelce konusun gẻekirse anneniz ya da vảrsa bỉ abiniz ablanizla bỉrlikte,kendinizi ezdirmeyin ve ailenzi de ,sỏnra gün gelir belki de o cok güvendiginiz sözlünüz de olan bitenden yipranip ailesini sêcer,bi ảrkadasimin básina geldi,sabretti,ailesiyle evlenmiorum ya đedi,kayinpederi kan kústurdu oysaki,âma dügünlerine 1 hàfta kala hẻrsey bitti,gelinligi,hẻrseyi hazirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…