rezil oldum aileme

Bence dertleri para evlilik degil sende vede sözlünde süphe uyandirmadan basit bir kiz imaji cizip sizi ayirmak..
Yoksa kendilerininde oglu öyle apar topar bir dügün ona da yapcaklarini sanmiyorum..
Senin kendi rizanla dayanamiyorum artik demeni bekliyorlar.

Cünkü bu olanlari kimse kabullenmez, sendekide nasil birseyse adam calisiyor üstüne yükleniyor namusuna laf atar gibi konusuyorlar nasil durabilmissin..

Onurun gururun daha önemli bence asktan önce..
Iyi düsün iyi karar ver basta nasillarsa öylede devam etceklerdir, hatta sonradan daha beter olurlar istenmeyen gelin oldugun icin..

aileleri tanıştırdığımız gün benim kv ve kp de tuhaf bi havaya girmişlerdi, biz 9 sene flört ettik eşimle, sanki şunu diyolardı: 9 sene flört ettiler her haltı yemişlerdir vermeyip napcaksınız, öyle bi havaları vardı, daha söz yok nişan yok hiçbi şey yok sadece tanışma çekirdek aileler arası, yok ben yün yorgandan başka yorganda yatamam sana yün yorgan yaptım, çay koyulcak kp diyoki annene çay koy, ben dumurdan dumura yuvarlanıyorum tabi, mutfaktaydık babamda geldi bi ara, dedim ki baba beni verme, bu ne laubalilik dedim, neyse sabır sabır diye diye o akşam bitti, gece eşimle konuştum o laflar neydi dedim, benim babam beni vermeyedebilir kaçar gelirim mi sanıyosun dedim, yün yatak muhabbeti yapılacak ortammıydı bugün ki ortam dedim, bu saçmalıktan vazgeçtiler
seninkilerde baştan belli etmişler Allah hayırlısını versin

Bence de sözlünüzle hẺrseyi güzelce konusun gẻekirse anneniz ya da vảrsa bỉ abiniz ablanizla bỉrlikte,kendinizi ezdirmeyin ve ailenzi de ,sỏnra gün gelir belki de o cok güvendiginiz sözlünüz de olan bitenden yipranip ailesini sêcer,bi ảrkadasimin básina geldi,sabretti,ailesiyle evlenmiorum ya đedi,kayinpederi kan kústurdu oysaki,âma dügünlerine 1 hàfta kala hẻrsey bitti,gelinligi,hẻrseyi hazirdi.

ben böyle olmak istemiyorum oyüzden kafam cok karısık mantıklı bi karar verdiğimde pişman olmak istemiyorum cünkü onu cok sveiyorum ben bunları konustum beni ezemiceklerinin bir nebzede olsa farkına vardılar ablası falan arayıp duruor yapma böyle diye ama kararım kesin ve eğer devam edersek onlarla mümkün oldugunca uzak olucam ve kocamda olsa bana mani olamaz yada zorlayamaz gidiceksn göriceksin diye hepsini bir bir yuttururum cünkü bilir beni ve oda dediği sen sonuna kadar haklısın onlar ailem sadece bunu yaptıkları için ben hep aİLENE mahcup olucam diyor ben basetmesini bilirimde çirkefe taş atma üstüne sıçrar demişler o

aileleri tanıştırdığımız gün benim kv ve kp de tuhaf bi havaya girmişlerdi, biz 9 sene flört ettik eşimle, sanki şunu diyolardı: 9 sene flört ettiler her haltı yemişlerdir vermeyip napcaksınız, öyle bi havaları vardı, daha söz yok nişan yok hiçbi şey yok sadece tanışma çekirdek aileler arası, yok ben yün yorgandan başka yorganda yatamam sana yün yorgan yaptım, çay koyulcak kp diyoki annene çay koy, ben dumurdan dumura yuvarlanıyorum tabi, mutfaktaydık babamda geldi bi ara, dedim ki baba beni verme, bu ne laubalilik dedim, neyse sabır sabır diye diye o akşam bitti, gece eşimle konuştum o laflar neydi dedim, benim babam beni vermeyedebilir kaçar gelirim mi sanıyosun dedim, yün yatak muhabbeti yapılacak ortammıydı bugün ki ortam dedim, bu saçmalıktan vazgeçtiler
seninkilerde baştan belli etmişler Allah hayırlısını versin
cahil insanlarla ugrasmak coook zor hep dua ettim hayırlısı neyse o olsun diye suanda BU ilişki sevgilimn sayesnde yürüyor cok üzülüyo biraz olsun yorumlarınızla onu deniyorum ama hep beni şaşırtoyor ve ailemede aşırı saygılı senin annen baban tam bir anne baba diyor ben yaasamadım bunları diyor mutlu bi yuva istiyorum falan gerekirse baska biyerde iş bulayım çalışayım istiosan uzak olalım falan bilmiorummmm:KK43:((

Öncelikle bence mantıklı düşünmelisin sözlün ayrılabileceğin ve ardından aslı pişmanlık duymayacağın biri mi, yoksa herşeye ramen birlikte devam etmeye değer evlendikten sonra ailesiyle barışıp işleri düzeltse bile ben bu adamı sevmekten vaz gecemem mi?
Ve ayrıca bu konu ile ilgili sürekli konuşmaktan çekin olayları içinde değerlendir, karar ver ve kararlarını ilet ailene ya da sözlüne
sakın onların diline sakız yapma... bu konu hassas konu.

Öncelikle bence mantıklı düşünmelisin sözlün ayrılabileceğin ve ardından aslı pişmanlık duymayacağın biri mi, yoksa herşeye ramen birlikte devam etmeye değer evlendikten sonra ailesiyle barışıp işleri düzeltse bile ben bu adamı sevmekten vaz gecemem mi?
Ve ayrıca bu konu ile ilgili sürekli konuşmaktan çekin olayları içinde değerlendir, karar ver ve kararlarını ilet ailene ya da sözlüne
sakın onların diline sakız yapma... bu konu hassas konu.

ben bu olay oldugunda annesini ve babasını arayıp o anki,düşüncelerimi duygularımı beli,rttim
ve birdaha hiiç konusmadım onun taraftan biriyle ama hep ablası benm yanımda oldugunu falan hep haklısın ayıp falan die aradı ama gene ağızlarına laf vermedm sadece dediğim şey ben bunu haketmedim kimsenin hakkı yok bana bunları yasatmaya görüşmek istemiyorum dedim
bir kez takılarını bohcasını kafama göre alıp ablasına götürdüm beni sevglm ve o caydırdı ağladı durdu bana lütfen diye tab,i bende dayanamadım ve suan dediğim tekşey allahım görüo ya üzüldüğümü o ugrassın ben ugrasmam allaha havale ettim onları belada okumuorum onlarında torunları var
pişmanlık duyacağım konu şu olur biz 2 senedir beraberis ve suana kadar cok kavgalar ettik genelde hep benden kaynaklı ama ben hayatımda bukadar sabırlı beni bukadar seven biri görmedim
o hep kovalayan ben kaçan oldum anlayacagın hep söylediği dün akşamda biz mutlu olucaz biraz olumlu düşün hep kötüyü düşünürsen mutsuz olursun yapma böyle bize yazık der oyüzden pişman olurum o cok iyi biri oldugu için

bunu hep düşünüyorum ama sevgilimn bi sucu yok oda bende mağduruz eve gitmi,o şuanda konusmuo ailesiyle beni reizl ettiler hiçbirşey istemiyorum onlardan diyo ve ben onu yalnız bırakmak istemiyorum ya nasıl insalar birkere ar4amadılar ailemi hiç umurlarında değil

Suçu yok dediğin sözlüne evlendikten sonra annesi babası kıymetli olurr ondan sonra kendin üzülürsün yolun başındayken dönn :KK43:

X