Kizlarrrr az önce öyle amatörce bir baskın girisimim olduki acayip rezil oldum diye düşünüyorum. Şimdi bir süredir ben eşimden şüpheleniyorum aldatma yönünden ama birşeyini yakalayamadım hala takipteyim tüm sosyal medya hesapları elimde e devlet dahil .fake hesap varmı diye de kontrol ettim ediyorumda yok hala . Neyse uzatmayayım eşim gece çalışıyor yani gece 12ye kadar . İşi arabayla gezilen bir iş neyse aradı az önce sana yoğurt aldım onu cikaracagim dedi bende ok dedim . Pencereden bakıyorum gelecek diye arabayla geldi bende el sallayacagim bı baktım telefon gibi ışığı yanan birşeyi arabanın ön tarafına bıraktı sonra yukarı geldiğinde baktım kendi teli cebinde. Şirket hattı falan yok . Bende iskillendim tabi baskın basanindir hesabı benim sancım var aşağı inip tır atmam lazim dedim direk arabaya yöneldim kapıyı açtım bakıyorum kendide arkamdaymis ne arıyorsan yukarı çik ara daha net görürsün dedi ama yüzünün ifadesi değişti bende ne ariycam ya dedim . Gecenin karanlığında kumandadan başka birşey göremedim zaten anlık bakabildim . Oda giderken kumandanın ışığını yaktı bana gösterdi . Kızlar ya çok büyük rezil oldum yada gercekten birşey sakladı oraya ne yapacağım ben bana bir akıl verin . Bir yanım ergenler gibi amatörce davrandın diyor bir yanım tersi vardı birşeyler diyor . Valla 15 haftalık hamileyim burnumdan geldi ya