Resmen aynı durum vallahi aynı dusuncelerBenimde eşim malesef maddi açıdan güvenimi sarstı çok çok güvenirdim. Ama bir hata ile elimizdeki paraları kaybetti. Ve bende 12 haftalık falan hamileydim bunu öğrendiğimde çok üzüldüm ama aramızda büyük bi kavga cıkarmadım olan olmuştu uyarılarımı yaptım konuyu kapattım. Hemen peşine yeni bir işe başladı bende ablama parada sapıtan bundada sapıtır aldatmayada başlar kesin demiştim normalde böyle şeyler hiç düşünmem. Zaten hormonalmiş çok şükür geçti. Öylede bişey olmadı. Yani olmamıştır diye umuyorumbiraz sakinleşin kocanızın üzerinden gözlerinizi çekin bebeğinize odaklanın. Yapacak olan her halükarda yapar bir şekildede önünüze çıkar gizli kalmaz.
Sizden uzaklaşma sebebi muhtemelen girdiği borç yaptığı hata kendini sorgulama sebebinden kendi kendine kızıyor olabilir atlatamamış olabilir. Benimkide bir müddet öyleydi afalladı cidden baya üzgündü. Bebek geliyorken eldekinin gitmesi yük oldu ona. Sizde o konuyu unutun hamileliğinize odaklanın hormonlar biraz normale dönsün yine takibe alırsınız bariz rahatsız olursanız hamileliği stressiz geçirmek bebeğin doğduktan sonraki huylarına bile etki ediyor.Resmen aynı durum vallahi aynı dusunceler
Maddi anlamda bağımsız davranmasıyla sadakatsizlik çok farklı şeyler ama… Yakalandığı için konuşmaktan kaçmak adına falan soğuk davranmış olabilir. Bu aldatılma şüphesi yok yere içinizde var gibiDaha önce benden habersiz kredi ceisti canım bitcoin olayina girip para batirmisti . Ve üstüne üstlük bana acayip soğuk davranmaya başladı o günden sonra
Engel Olman gerekir. Nasıl eşinden anlayış bekliyorsan sende öyle olmalısın. Eşinin aynı şeyi sana yaşattığını düşün sonrada hormonlarım ama deyip çekilsin kenara nasıl senceYa kendime engel olayım diyorum olmuyor 3 senelik evliyim ilk defa böyle bir kıskançlık döneminden geçiyorum. Böyle ne bileyim ya anlatamıyorum içimde lanet bir his var peşimi birakmiyor asla birakmiyor ..sanki beni aldatıyor sanki bebeğim babasız büyüyecek normalde amannn diyen birisiydim ama ne oldu bana bilmiyorum inanin
Aldatma girişimi olmadı ise paronayak yolunda ilerliyorsun. Kendini eşinin seni aldattığını inandirirsan sürekli bişey ararsın. Buda iki taraflı sizi huzursuz eder. Bebeğinize odaklanın bence.Kizlarrrr az önce öyle amatörce bir baskın girisimim olduki acayip rezil oldum diye düşünüyorum. Şimdi bir süredir ben eşimden şüpheleniyorum aldatma yönünden ama birşeyini yakalayamadım hala takipteyim tüm sosyal medya hesapları elimde e devlet dahil .fake hesap varmı diye de kontrol ettim ediyorumda yok hala . Neyse uzatmayayım eşim gece çalışıyor yani gece 12ye kadar . İşi arabayla gezilen bir iş neyse aradı az önce sana yoğurt aldım onu cikaracagim dedi bende ok dedim . Pencereden bakıyorum gelecek diye arabayla geldi bende el sallayacagim bı baktım telefon gibi ışığı yanan birşeyi arabanın ön tarafına bıraktı sonra yukarı geldiğinde baktım kendi teli cebinde. Şirket hattı falan yok . Bende iskillendim tabi baskın basanindir hesabı benim sancım var aşağı inip tır atmam lazim dedim direk arabaya yöneldim kapıyı açtım bakıyorum kendide arkamdaymis ne arıyorsan yukarı çik ara daha net görürsün dedi ama yüzünün ifadesi değişti bende ne ariycam ya dedim . Gecenin karanlığında kumandadan başka birşey göremedim zaten anlık bakabildim . Oda giderken kumandanın ışığını yaktı bana gösterdi . Kızlar ya çok büyük rezil oldum yada gercekten birşey sakladı oraya ne yapacağım ben bana bir akıl verin . Bir yanım ergenler gibi amatörce davrandın diyor bir yanım tersi vardı birşeyler diyor . Valla 15 haftalık hamileyim burnumdan geldi ya
Neredeyse her konuya göre bir tanıdığınız oluyor. Anlattığınız örnekleri zevkle okuyorum.Esiniz daha önce aldatti mi? Aldtamadiysa sizin yaptiginizda normal degil. Benim bir tanidigim esini böyle asılsız suclamalar ve arkasindan stalklamalari yüzünden bosadi.
Oluyor maalesef. 4.aya kadar regl agrisi gibi agrim vardi, bacaklarima vururdu, kalkip yurumek istemezdim. Bir damla kanamam dahi olmadi, ciddi bir sorunumda yoktu gebeligimde ama sancim vardi15 haftalik hamilelik de sanci nasil olur ya
Neredeyse her konuya göre bir tanıdığınız oluyor. Anlattığınız örnekleri zevkle okuyorum.
.Kizlarrrr az önce öyle amatörce bir baskın girisimim olduki acayip rezil oldum diye düşünüyorum. Şimdi bir süredir ben eşimden şüpheleniyorum aldatma yönünden ama birşeyini yakalayamadım hala takipteyim tüm sosyal medya hesapları elimde e devlet dahil .fake hesap varmı diye de kontrol ettim ediyorumda yok hala . Neyse uzatmayayım eşim gece çalışıyor yani gece 12ye kadar . İşi arabayla gezilen bir iş neyse aradı az önce sana yoğurt aldım onu cikaracagim dedi bende ok dedim . Pencereden bakıyorum gelecek diye arabayla geldi bende el sallayacagim bı baktım telefon gibi ışığı yanan birşeyi arabanın ön tarafına bıraktı sonra yukarı geldiğinde baktım kendi teli cebinde. Şirket hattı falan yok . Bende iskillendim tabi baskın basanindir hesabı benim sancım var aşağı inip tır atmam lazim dedim direk arabaya yöneldim kapıyı açtım bakıyorum kendide arkamdaymis ne arıyorsan yukarı çik ara daha net görürsün dedi ama yüzünün ifadesi değişti bende ne ariycam ya dedim . Gecenin karanlığında kumandadan başka birşey göremedim zaten anlık bakabildim . Oda giderken kumandanın ışığını yaktı bana gösterdi . Kızlar ya çok büyük rezil oldum yada gercekten birşey sakladı oraya ne yapacağım ben bana bir akıl verin . Bir yanım ergenler gibi amatörce davrandın diyor bir yanım tersi vardı birşeyler diyor . Valla 15 haftalık hamileyim burnumdan geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?