• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezidansta oturanlar veya bilgisi olanlar

mgebrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
2
1
1
41
Arkadaşlar merhaba sorum rezidansta oturan veya rezidanslar hakkında bilgisi olanlara..Ev alıcaz rezidansta en üst kat. 10.kat oluyor.ısınma problemi olur mu rezidansta da acaba?Üstte çatı yok ortak kullanım alanı olarak yapmışlar..fikri olan varsa yardmcı olsun lütfen.karar veremiyoruz.Bu arada aydında yaşıyorum iklimi ılıman yani..

Arkadaşlar merhaba sorum rezidansta oturan veya rezidanslar hakkında bilgisi olanlara..Ev alıcaz rezidansta en üst kat. 10.kat oluyor.ısınma problemi olur mu rezidansta da acaba?Üstte çatı yok ortak kullanım alanı olarak yapmışlar..fikri olan varsa yardmcı olsun lütfen.karar veremiyoruz.Bu arada aydında yaşıyorum iklimi ılıman yani..
Rezidans değil eğer normal apartman dairesi bileyse son kat alın en iyisi son kat üstünüzde kimse olmayacak,yıllarca annem çok çekti alt katta oturuyorduk şimdi son katta oturuyor çok rahat,ki yazları çok sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyoruz ama yalıtımı çok iyi olduğu için rahatız.

Kışın soğuk olur diyor herkes ben de sıcağı seven biriyim o yüzde. Bilemiyoruz.sitenin imkanları da çok iyi çok güzel işçiliği var yarı yariyayim.hayirlisi bakalm inşallah pişman olmayız.cok tesekkurler

sıcak olmaz mi ? Yaz mevsimini düşün. fiyatı ne kadar merak ettim ?

eğer rezidanstan kastınız gerçek bir rezidanssa aylık aidatları oluyor ev kirası kadar neredeyse. en azından eskişehirdekiler böyle. almadan önce bunuda sorun mutlaka..

Kışın soğuk olur diyor herkes ben de sıcağı seven biriyim o yüzde. Bilemiyoruz.sitenin imkanları da çok iyi çok güzel işçiliği var yarı yariyayim.hayirlisi bakalm inşallah pişman olmayız.cok tesekkurler
Yalıtımı iyiyse olmaz.

Back