İlk fotoğrafta yumurtlama görünmüyor.Kızlar merhaba ben geçen ay rahim filmi çekildim 14 ünde sonra regl gördüm ama normalde 5 gün sürer 8 gün sürdü 3 günü sırf lekelenme çamur gibi oldu.
Sonrasında şimdiki regl tarihim 1 eylül
Neyse bu ay 10unda yumurtlama testi yaptım böyle çıktı sonrasında devam edemedim ama kafamıza göre değerlendirdik
Eki Görüntüle 2678394
Daha sonra bugün reglime 10 gün var birdaha yaptım şimdi yumurtlama testi böyle çıktı ben anlamadım iki kez mi yumurtladım yoksa yeni mi yumrtluyorum 10 gün geçti iki test ile arasında ve 27 yaşındayım sorunumuz yok eşimle bütün herşey yapıldı cevaplarınızı bekliyorum
Bu bugünki yaptığım yumurtlama testim
Eki Görüntüle 2678396
Akşam birdaha yapayım bari bende yumurtladım sandım değerlendirmiştim bugün yumurtluyorsam eğer kaç gğn daha ilişki olmalı dün yapmadık mesela 18-19 u yapmıştıkİlk fotoğrafta yumurtlama görünmüyor.
ikinci testte yumurtluyor gibi görünüyorsunuz. akşam bi test daha yapmanızı tavsiye ederim.
Bence bugunki testin yumurtladigini gosteriyor degerlendir bence. Gerci su testleri bende aldim bu ay denedim pek bisi anlamadim kafamiza gore degerlendirdik bizde. Bakalim benimde 10 gun var reglime.Kızlar merhaba ben geçen ay rahim filmi çekildim 14 ünde sonra regl gördüm ama normalde 5 gün sürer 8 gün sürdü 3 günü sırf lekelenme çamur gibi oldu.
Sonrasında şimdiki regl tarihim 1 eylül
Neyse bu ay 10unda yumurtlama testi yaptım böyle çıktı sonrasında devam edemedim ama kafamıza göre değerlendirdik
Eki Görüntüle 2678394
Daha sonra bugün reglime 10 gün var birdaha yaptım şimdi yumurtlama testi böyle çıktı ben anlamadım iki kez mi yumurtladım yoksa yeni mi yumrtluyorum 10 gün geçti iki test ile arasında ve 27 yaşındayım sorunumuz yok eşimle bütün herşey yapıldı cevaplarınızı bekliyorum
Bu bugünki yaptığım yumurtlama testim
Eki Görüntüle 2678396
Hadi inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yarabbim ben incir hurma ceviz fındık yiyorum hiç sorun da çıkmadı çok şükür rahim filmim aşırı ağrılı geçmişti bayılcaktım tek tüpteki tıkanıklık açtılar bu ay düşünmeyim diyorum ama her dk her sn insan düşünüyor yaBence bugunki testin yumurtladigini gosteriyor degerlendir bence. Gerci su testleri bende aldim bu ay denedim pek bisi anlamadim kafamiza gore degerlendirdik bizde. Bakalim benimde 10 gun var reglime.
Bugünü değerlendircem eşim kızcak vallaBence bugunki testin yumurtladigini gosteriyor degerlendir bence. Gerci su testleri bende aldim bu ay denedim pek bisi anlamadim kafamiza gore degerlendirdik bizde. Bakalim benimde 10 gun var reglime.
bugün ve sonraki 3 günü değerlendirebilirsiniz.Akşam birdaha yapayım bari bende yumurtladım sandım değerlendirmiştim bugün yumurtluyorsam eğer kaç gğn daha ilişki olmalı dün yapmadık mesela 18-19 u yapmıştık
Bugünü değerlendircem eşim kızcak vallaçok yordun beni diyor yumurtladığımı söylemiyorum artık o da kafasına takıyor
Oyyy bittik bizbugün ve sonraki 3 günü değerlendirebilirsiniz.
Vallahi hadi hayırlısı ile inşallah yaIyi dusunun iyi olsun. Tedavi gorup tek tupunude actirmissin ins en kisa zamanda bebesinede kavusursun cnm.
Bizimde bu ay baya yorucu gecti cogu gunleri hep degerlendirdik benimki bi kere falan tukendim dedi ama ertesi gun masallah kendisi geldi sajkhdjkshd
Kuzm bak yaptımİlk fotoğrafta yumurtlama görünmüyor.
ikinci testte yumurtluyor gibi görünüyorsunuz. akşam bi test daha yapmanızı tavsiye ederim.
Kuzum tekrar yaptım bak yukarıIyi dusunun iyi olsun. Tedavi gorup tek tupunude actirmissin ins en kisa zamanda bebesinede kavusursun cnm.
Bizimde bu ay baya yorucu gecti cogu gunleri hep degerlendirdik benimki bi kere falan tukendim dedi ama ertesi gun masallah kendisi geldi sajkhdjkshd
Tamamdır kuzum sonra 3 gün mü yapcam bugünle beraber çok sağolllCanım piklemis silikleince çatlar bugünü değerlendir
Canım bu günü değerlendir. Bende şimdi hastaneye geldim kan testi yaptırcam kahverengi kanamak oldu çok az yerleşme kanamasının acabaKuzum tekrar yaptım bak yukarı
Gün aşırı değerlendir ama evet bu üç gün çok önemli inşallah tutunur bu ay bebişin sana iyi değerlendir beline yastık koy ayaklarını yukarıda tutTamamdır kuzum sonra 3 gün mü yapcam bugünle beraber çok sağolll
Evet kesinlikle beline yastık koy ve en az yarım saat hiç kalkma.Ben belime yastık koydum ve hiç kalkmadım 2 saat boyunca bakalım bende işe yaramışmıGün aşırı değerlendir ama evet bu üç gün çok önemli inşallah tutunur bu ay bebişin sana iyi değerlendir beline yastık koy ayaklarını yukarıda tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?