Gebeliğe Hazırlık 💞Yumurtlama ile ilgili yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah vardır bebişin kuzummm inşallah değerlendirdik 15 dk uzandım sabaha kadar yıkanmıcam kuzumm

Gün aşırı değerlendir ama evet bu üç gün çok önemli inşallah tutunur bu ay bebişin sana iyi değerlendir beline yastık koy ayaklarını yukarıda tut
İnşallah kuzumm değerlendirdik inşallah dua ediyorum çok istiyorum yaa sabaha kadar yatcam

Ay hadi inşallah vardır bebişin kuzummm inşallah değerlendirdik 15 dk uzandım sabaha kadar yıkanmıcam kuzumm
Ay inş ama çok azda kırmızımsı akıntı gelmiş morelim bozuldu inş gebeyimdir ama sağlıklı bir gebelik olsun başka bişi istemiyorum
15 dk azzzzz en az yarım saat tatlım valla bizim işimiz bittikten sonra yatak odasında, beyim bey beni uçağına alır tv odasına götürüdü hahahahah (tabi ben ayağa kalkmamak için boşa gitmesin diye)

Vallahi şuan kasıklarım ağrıyor ben yatamıyorum yaa yatıyorum iyice önce sonra kalkıyorum ama uzanıyorum arada falan yıkanmıyorum mesela önceden direk duşa girerdim bide giden gidiyormuş kız zaten o akan dışarda kalanlarmış ahaha bende oyle yapayım kocam beye diyeyimde sıkma canını olur hertürlü inşallah kuzumm benimmm haber vermeyi unutma banadaa

Enfeksiyon varmış kanama ondan olmuş olabilir dedi oda pek emin olamadı antibiyotik vermedi o yüzden 1 tane doz ilaç verdi 1 hafta sonra yine test yaptır dedi

Enfeksiyon varmış kanama ondan olmuş olabilir dedi oda pek emin olamadı antibiyotik vermedi o yüzden 1 tane doz ilaç verdi 1 hafta sonra yine test yaptır dedi
Yaa hadi inşallah sen kullanma ilaç şimdilik bekle bakalım kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…