• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 💞Yumurtlama ile ilgili yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu günü değerlendir. Bende şimdi hastaneye geldim kan testi yaptırcam kahverengi kanamak oldu çok az yerleşme kanamasının acaba 😬 çünkü ilk gebeliğimde de ilk kahverengi akıntım olmuştu hamile olduğumu ögrenmiştim 🙏🏻
Ay hadi inşallah vardır bebişin kuzummm inşallah😍😍😍 değerlendirdik 😅 15 dk uzandım sabaha kadar yıkanmıcam kuzumm 😅

Gün aşırı değerlendir ama evet bu üç gün çok önemli inşallah tutunur bu ay bebişin sana iyi değerlendir beline yastık koy ayaklarını yukarıda tut 😍🤗
İnşallah kuzumm değerlendirdik 😋 inşallah dua ediyorum çok istiyorum yaa 😍😍 sabaha kadar yatcam 😅

Ay hadi inşallah vardır bebişin kuzummm inşallah😍😍😍 değerlendirdik 😅 15 dk uzandım sabaha kadar yıkanmıcam kuzumm 😅
Ay inş ama çok azda kırmızımsı akıntı gelmiş morelim bozuldu inş gebeyimdir ama sağlıklı bir gebelik olsun başka bişi istemiyorum 🙏🏻🥰
15 dk azzzzz en az yarım saat tatlım 😀 valla bizim işimiz bittikten sonra yatak odasında, beyim bey beni uçağına alır tv odasına götürüdü hahahahah 🤣🤣 (tabi ben ayağa kalkmamak için boşa gitmesin diye) 🤗

Ay inş ama çok azda kırmızımsı akıntı gelmiş morelim bozuldu inş gebeyimdir ama sağlıklı bir gebelik olsun başka bişi istemiyorum 🙏🏻🥰
15 dk azzzzz en az yarım saat tatlım 😀 valla bizim işimiz bittikten sonra yatak odasında, beyim bey beni uçağına alır tv odasına götürüdü hahahahah 🤣🤣 (tabi ben ayağa kalkmamak için boşa gitmesin diye) 🤗
Vallahi şuan kasıklarım ağrıyor ben yatamıyorum yaa yatıyorum iyice önce sonra kalkıyorum ama uzanıyorum arada falan yıkanmıyorum mesela önceden direk duşa girerdim bide giden gidiyormuş kız zaten o akan dışarda kalanlarmış 😅😅😂 ahaha bende oyle yapayım kocam beye diyeyimde 😅 sıkma canını olur hertürlü inşallah kuzumm benimmm 😍 haber vermeyi unutma banadaa

Vallahi şuan kasıklarım ağrıyor ben yatamıyorum yaa yatıyorum iyice önce sonra kalkıyorum ama uzanıyorum arada falan yıkanmıyorum mesela önceden direk duşa girerdim bide giden gidiyormuş kız zaten o akan dışarda kalanlarmış 😅😅😂 ahaha bende oyle yapayım kocam beye diyeyimde 😅 sıkma canını olur hertürlü inşallah kuzumm benimmm 😍 haber vermeyi unutma banadaa
Enfeksiyon varmış kanama ondan olmuş olabilir dedi oda pek emin olamadı antibiyotik vermedi o yüzden 1 tane doz ilaç verdi 1 hafta sonra yine test yaptır dedi 😬🤦🏼‍♀️

Enfeksiyon varmış kanama ondan olmuş olabilir dedi oda pek emin olamadı antibiyotik vermedi o yüzden 1 tane doz ilaç verdi 1 hafta sonra yine test yaptır dedi 😬🤦🏼‍♀️
Yaa hadi inşallah sen kullanma ilaç şimdilik bekle bakalım kuzucumm😍

Yok tatlım kullanmicam ama ben bu ay tırt çıktım galiba 🤪 enfeksiyon varya o yüzden gebeliğin oluşması zor bi dahaki ay artık

Bugünde böyle çıktı kuzum çatlamış galiba
Olsun kuzumm enfeksiyonun geçince hemen başla 😘😘😘😘
D5F72158-3348-4FB5-90D3-A9439B080C8E.webp

Back