• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet sevinirsin bebişimizi birlikte takip edip büyütürüz biz hamiş olana kadar olmazmı 🥹🥹🥹😍😍😍
Olmaz mı ya çok güzel olur 🥰🥺 ben çok sevdim burdaki herkesi. Bana var ya nasıl iyi geldiniz anlatamam. Kafam da ondan rahatladı bence. Rahatça şu konuları konuşmak bile ihtiyaç yani 🥰🥰

Olmaz mı ya çok güzel olur 🥰🥺 ben çok sevdim burdaki herkesi. Bana var ya nasıl iyi geldiniz anlatamam. Kafam da ondan rahatladı bence. Rahatça şu konuları konuşmak bile ihtiyaç yani 🥰🥰
Tabikid kuzum iyi gelmezmi valla bende herkesi ayrı ayrı çok seviyorum ya valla 🥰

Ben yatar bebişlerim sizi seviyorum kendinize iyi bakın güzeeelce uyuyun 😍😍 Zumruduanka96 Zumruduanka96
sacibelinde sacibelinde bugün stressiz huzurlu güzel bir uyku çek miniğimizi de huzursuz etme oracıklarda yoksa belindeki saçlarını yolucam artık 😍
Ben bu saatlerin değişmesini sevmedim 2 saat ileridesiniz siz geç oldu diye yatıyorsunuz ben burda kalıyorum 🥺🥺🥺

Back