- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.501
SAbah olmaz da akşam belki kuzucum ya bi işe yarayacakları zaman nazlanacakları tutuyor bilirsinOyyyy yarın sabahı da değerlendir kuşum hadi hayırlısı inşallah
Geçwn ay benimki de çok sancılıydı kuzum bu sefer hafif geçti şükür ağrıdan bildimWOhooooo hadi hayrli olsunnnn evet evet demkki en pik o canm pozitif oldu ya hamd olsn neguzel seni yrmadan catlmis ben cok sanci cktm
Hyrli haberlerin olsun cann geri sayim baslasinnnn
Bebeğim benimde 12 14 arası oluyordu bu ay erken olduDevam devam aşa yukarı biliyorum kuzum 12 gün falan yumurta olmuş oluyo 10 la 16 gün arasını sık değerlendircem bakalım bende
Kuzum harika cikmis sonucun. Cok sevindim.saglikla al kucagina insallahKızlar yaaa 76.57 çıktı sonucum çok iyi çıktı Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay tamam o zaman öyle yapayım kuzum bu gece yaparmıyım bilemedim çok uyku yapıyo bu kan ilaçı bende yaBebeğim benimde 12 14 arası oluyordu bu ay erken olduSen yinede gün aşırı devam et ne olur ne olmaz
Erken firlak yumurta bana uğurlu geldi sana da gelsin inşallah kuzucumBebeğim benimde 12 14 arası oluyordu bu ay erken olduSen yinede gün aşırı devam et ne olur ne olmaz
Yaa bebisim süpersin. Nerdeyse beklemeye geciyorsun inanamiyorum. Ama yine de hemen birakma iliskiyi ne olur ne olmaz az biraz daha devam etKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
@Merveeee57 @bliiss @benaroz @edahandrogoldBride Zumruduanka96 sacibelinde @Blue_girll S simurgggg
Dün kocan evdeydi değerlendirmişindir sen mutlakaAy tamam o zaman öyle yapayım kuzum bu gece yaparmıyım bilemedim çok uyku yapıyo bu kan ilaçı bende ya
amiiiiinnnn inşallah bebişim ya senin gibi bir güzel hBer de ben vereyimErken firlak yumurta bana uğurlu geldi sana da gelsin inşallah kuzucum
SAbah olmaz da akşam belki kuzucum ya bi işe yarayacakları zaman nazlanacakları tutuyor bilirsin
Geçwn ay benimki de çok sancılıydı kuzum bu sefer hafif geçti şükür ağrıdan bildim
Ağrım daha önce hiç olmazdı 2 aydır oluyor anlamadım valla
Ayy inşallah canımm hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Evet ama direk duşa gittim yapıncaDün kocan evdeydi değerlendirmişindir sen mutlakabugünü boş geç yarın devam et
Oy kuzum düşüktü kanında o da etkiliyodur hemencik fayda etsin ilaçların
Erkenden yumoşum geldi inşallah erkenden bebiş haberide gelir balımmYaa bebisim süpersin. Nerdeyse beklemeye geciyorsun inanamiyorum. Ama yine de hemen birakma iliskiyi ne olur ne olmaz az biraz daha devam et
Amiinn canımın içiiAhhh bilmez miyim
Ayyyy hadi hayırlısı bernaammmmm
Neyse olsun kuzucum bundan sonra dikkat edersinEvet ama direk duşa gittim yapıncavallahı bide ferum hapın adı büyük tuvaletin rengi siyah resmen normalmı acaba ya
Yok benimki daha o kadar artmamistir bebisim. Sen benden önde gidiyorsun zaten. Yumurtanin catlamasi olarak da oyleydi sanki 2 3 gun vardi arada. Senin pesinden gelcex insallahSağol kuzum benim. 1 gün geçti kuzum senin testle benim test arasında seninde bu kadar olmuştur şimdiye bence belki daha fazla. Zaten regle göre 4+3 teyim 5 haftalikta önümüzdeki hafta giderim doktoruma kafam gözüm rahat olur
Ben senin yarınkınıbu testını merak ediyorumNeyse olsun kuzucum bundan sonra dikkat edersin
Normaldir bence bazı ilaçlar etkiliyor gerçekten bebeğim
Hep söylüyorum hizli yasiyorsun bu hayatı. Bence bizi de yakalarsin bu gidisle bi bakmisiz. Beta yaristiriyoruzErkenden yumoşum geldi inşallah erkenden bebiş haberide gelir balımm
Aynen bebişim yarın değerlendirebilirsem değerlendiririm sonra 1 2 kere de gün aşırı yapıp ayı kapatırım
Birde koyulaşırmış tekrar, feriha gibi bayılırımBen senin yarınkınıbu testını merak ediyorum
Oy Allahım Allahımmmm ne güzel şeyler söylüyorsun bak yerim seniiiHep söylüyorum hizli yasiyorsun bu hayatı. Bence bizi de yakalarsin bu gidisle bi bakmisiz. Beta yaristiriyoruz
İşte bazen dalgalanma olabılıyor ondan dedim bayılırsan ben seni tutarımBirde koyulaşırmış tekrar, feriha gibi bayılırım
Kalbi çok belirsiz 7 de duyan var 6 da duyan var bebişim ya. Ben o kadar bekleyemem bir de dediğim gibi muayene planını yapıp kafamdan çıkarmak istiyorum esas amaç da oYok benimki daha o kadar artmamistir bebisim. Sen benden önde gidiyorsun zaten. Yumurtanin catlamasi olarak da oyleydi sanki 2 3 gun vardi arada. Senin pesinden gelcex insallahsen guzel haberler ver ki umut olsun bize de. Ben haftaya degil sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum. Belki kalp atimi da gorebilirim es zamanli umuduyla mumkun oldugunca az ultrason da iyiymis diye okumustum bebek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?