💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oyyyy yarın sabahı da değerlendir kuşum hadi hayırlısı inşallah
SAbah olmaz da akşam belki kuzucum ya bi işe yarayacakları zaman nazlanacakları tutuyor bilirsin
WOhooooo hadi hayrli olsunnnn evet evet demkki en pik o canm pozitif oldu ya hamd olsn neguzel seni yrmadan catlmis ben cok sanci cktm
Hyrli haberlerin olsun cann geri sayim baslasinnnn
Geçwn ay benimki de çok sancılıydı kuzum bu sefer hafif geçti şükür ağrıdan bildim
Ağrım daha önce hiç olmazdı 2 aydır oluyor anlamadım valla
Ayy inşallah canımm hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ahhh bilmez miyim
Ayyyy hadi hayırlısı bernaammmmm

Dün kocan evdeydi değerlendirmişindir sen mutlaka bugünü boş geç yarın devam et
Oy kuzum düşüktü kanında o da etkiliyodur hemencik fayda etsin ilaçların
Evet ama direk duşa gittim yapıncavallahı bide ferum hapın adı büyük tuvaletin rengi siyah resmen normalmı acaba ya

Yaa bebisim süpersin. Nerdeyse beklemeye geciyorsun inanamiyorum. Ama yine de hemen birakma iliskiyi ne olur ne olmaz az biraz daha devam et
Erkenden yumoşum geldi inşallah erkenden bebiş haberide gelir balımm
Aynen bebişim yarın değerlendirebilirsem değerlendiririm sonra 1 2 kere de gün aşırı yapıp ayı kapatırım

Yok benimki daha o kadar artmamistir bebisim. Sen benden önde gidiyorsun zaten. Yumurtanin catlamasi olarak da oyleydi sanki 2 3 gun vardi arada. Senin pesinden gelcex insallah sen guzel haberler ver ki umut olsun bize de. Ben haftaya degil sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum. Belki kalp atimi da gorebilirim es zamanli umuduyla mumkun oldugunca az ultrason da iyiymis diye okumustum bebek icin

Erkenden yumoşum geldi inşallah erkenden bebiş haberide gelir balımm
Aynen bebişim yarın değerlendirebilirsem değerlendiririm sonra 1 2 kere de gün aşırı yapıp ayı kapatırım
Hep söylüyorum hizli yasiyorsun bu hayatı. Bence bizi de yakalarsin bu gidisle bi bakmisiz. Beta yaristiriyoruz

Kalbi çok belirsiz 7 de duyan var 6 da duyan var bebişim ya. Ben o kadar bekleyemem bir de dediğim gibi muayene planını yapıp kafamdan çıkarmak istiyorum esas amaç da o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…