• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Wuhuuu super cikmis kuzum👌👌👌🥰🥰 masallah🧿 gitsen kese bile gorunur bence. Randevunu gonul rahatligiyla alabilirsin. Cok sevindim valla😍
Sağol kuzum benim. 1 gün geçti kuzum senin testle benim test arasında seninde bu kadar olmuştur şimdiye bence belki daha fazla. Zaten regle göre 4+3 teyim 5 haftalikta önümüzdeki hafta giderim doktoruma kafam gözüm rahat olur 🥰🙏🙏

Aaa ciciklere temas etmek mi yükseltmiş o hormonu🤔
Evet kuzum dokunmak, göğüsleri uyarmak😅 Dokturum ilk yüksek gördüğünde hormonumu 1 gün önce ilişki oldu mu diye sormuştu😅 ve sonrada anlatmıştı göğüslere dokunmanın bile yükseltebileceğini🤣
Ama o yükseliş muhtemelen bikaç gün sonrasında düşüyordur ya da aşırı yükselmiyordur😊
B bernaad Merveeee57 Merveeee57

Kızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldum 🤔 sacibelinde sacibelinde @vavelya02 @simurrg Zumruduanka96 Zumruduanka96 M Melegim96 @denizperisii Merveeee57 Merveeee57 @Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
Canim muhtemelen kuruma çizgisi olabilir adeti beklemek daha dogru olacaktir ama insallah bebis vardir regl gelmedikce her zaman bi umut vardir😍

Kızlar bugün 13. Günüm bugün de ilişki oldu ama ne zaman pik olur sizce ?

Eklentiler

• IMG_3179.webp
    IMG_3179.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 49
Evet kuzum dokunmak, göğüsleri uyarmak😅 Dokturum ilk yüksek gördüğünde hormonumu 1 gün önce ilişki oldu mu diye sormuştu😅 ve sonrada anlatmıştı göğüslere dokunmanın bile yükseltebileceğini🤣
Ama o yükseliş muhtemelen bikaç gün sonrasında düşüyordur ya da aşırı yükselmiyordur😊
Gerçekten çok değişik kuzum yaa daha neler öğreneceğiz bakalım ☺️
Adetin 3.günü kan veriyoruz ilişki nasıl olsun deseydin 🤣 belki birkaç gün öncesi de etkileyebiliyodur dikkat etmek lazım o zaman kan vereceğimiz zaman teşekkürler bu bilgi için bebişim 🥰

Gerçekten çok değişik kuzum yaa daha neler öğreneceğiz bakalım ☺️
Adetin 3.günü kan veriyoruz ilişki nasıl olsun deseydin 🤣 belki birkaç gün öncesi de etkileyebiliyodur dikkat etmek lazım o zaman kan vereceğimiz zaman teşekkürler bu bilgi için bebişim 🥰
O zaman verdiğimde adet dönemim değildi kuzum ondan🤣 İşte Cemal hoca çözdü sağolsun bu işii😅 Ama benim ki sonraki günlerde de daha yüksek çıkınca ilaç başlamıştık o zamanlarr

Bilemedim kuzum🤣

Back