- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.461
Pazartesi gideceğim kuzum bir de takip için anlaşmak istiyorum gitmiskenOoooo maşallah kuzumsen bu haftasonu doktora gitsen keseni görürsün
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gideceğim kuzum bir de takip için anlaşmak istiyorum gitmiskenOoooo maşallah kuzumsen bu haftasonu doktora gitsen keseni görürsün
![]()
Biz anlıyoruz merak etme canım bende çok yapıyorum onuAy buraya yazarken hep yanlış yazıyorum kendi yazdıklarımı okuyunca gülesim geliyor![]()
Ayyyy artık onu boşverPazartesi gideceğim kuzum bir de takip için anlaşmak istiyorum gitmiskenbugün heyecanlı geçti valla.
diğer kan hala çıkmadı bu arada
![]()
Wuhuuu super cikmis kuzumKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll
TurnaBulut
Merveeee57
Zumruduanka96 @bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
![]()
Ay maşallah maşallah çok güzel değerinKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll
TurnaBulut
Merveeee57
Zumruduanka96 @bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
![]()
Sağol kuzum benim. 1 gün geçti kuzum senin testle benim test arasında seninde bu kadar olmuştur şimdiye bence belki daha fazla. Zaten regle göre 4+3 teyim 5 haftalikta önümüzdeki hafta giderim doktoruma kafam gözüm rahat olurWuhuuu super cikmis kuzummasallah
gitsen kese bile gorunur bence. Randevunu gonul rahatligiyla alabilirsin. Cok sevindim valla
![]()
Evet kuzum dokunmak, göğüsleri uyarmakAaa ciciklere temas etmek mi yükseltmiş o hormonu![]()
Canim muhtemelen kuruma çizgisi olabilir adeti beklemek daha dogru olacaktir ama insallah bebis vardir regl gelmedikce her zaman bi umut vardirKızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldum![]()
sacibelinde @vavelya02 @simurrg
Zumruduanka96 M Melegim96 @denizperisii
Merveeee57 @Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
Gerçekten çok değişik kuzum yaa daha neler öğreneceğiz bakalımEvet kuzum dokunmak, göğüsleri uyarmakDokturum ilk yüksek gördüğünde hormonumu 1 gün önce ilişki oldu mu diye sormuştu
ve sonrada anlatmıştı göğüslere dokunmanın bile yükseltebileceğini
Ama o yükseliş muhtemelen bikaç gün sonrasında düşüyordur ya da aşırı yükselmiyordur
B bernaadMerveeee57
Yarın olacak gibi görünüyor canımKızlar bugün 13. Günüm bugün de ilişki oldu ama ne zaman pik olur sizce ?
O zaman verdiğimde adet dönemim değildi kuzum ondanGerçekten çok değişik kuzum yaa daha neler öğreneceğiz bakalım
Adetin 3.günü kan veriyoruz ilişki nasıl olsun deseydinbelki birkaç gün öncesi de etkileyebiliyodur dikkat etmek lazım o zaman kan vereceğimiz zaman teşekkürler bu bilgi için bebişim
![]()
Bilemedim kuzumEvet kuzum dokunmak, göğüsleri uyarmakDokturum ilk yüksek gördüğünde hormonumu 1 gün önce ilişki oldu mu diye sormuştu
ve sonrada anlatmıştı göğüslere dokunmanın bile yükseltebileceğini
Ama o yükseliş muhtemelen bikaç gün sonrasında düşüyordur ya da aşırı yükselmiyordur
B bernaadMerveeee57
Kuzummm seninkinin neden yüksek çıkacağııı belliii hiç kafa karıştırmaya gerek yok o yüzdennBilemedim kuzum![]()
Söyleme tabiYalanım söyleyim![]()
Ha pardon kuzucum ben hormon deyince 3.güne gidiyorum direktO zaman verdiğimde adet dönemim değildi kuzum ondanİşte Cemal hoca çözdü sağolsun bu işii
Ama benim ki sonraki günlerde de daha yüksek çıkınca ilaç başlamıştık o zamanlarr
İşte yüksek çıkmadı onu diyorum ya bendeKuzummm seninkinin neden yüksek çıkacağııı belliii hiç kafa karıştırmaya gerek yok o yüzdennama siz yinede dikkat edinn
![]()
Seninkileerr tepkimeye girmiyorrr artık o zamann bebeşimİşte yüksek çıkmadı onu diyorum ya bendedoğru olsaydı benim değer kanatlanmış olurdu
![]()
Yada fazla ilgisi azmıSeninkileerr tepkimeye girmiyorrr artık o zamann bebeşim![]()