Dedikleriniz tamamen doğru katılıyorum size.Ne burunlarla gezen var.Burnun gayet doğal ve düzgün.Biraz şükür etmeyi bilelim.Bu halini aramayasın sonra.Hep mükemmelliyetçilikten başımıza bunlar geliyor.Burnundan sonra göz kapağını takacaksın sonra başka bir yer uzar gider bunun sonu yok.Biraz kendimizle barışık olmayı bilmeyi deneyelim.Kendim için de geçerli bu dediğim.İyi geceler
Teşekkür ederim cnm görüşlerin için.Ameliyatlık bir durum varmış gibi gözükmüyor bana göre. Ama burun çok farklı bir durum, eğer kendin beğenmiyorsan kimin ne dediğinin bir önemi olmuyo. O yüzden iyi düşün ve araştır derim ben
Çok sağol arkadaşım.bence gayet guzel asla karısmayın derım...
Evet sorun ,önden başımı eğitimde uzun ve sivri duruyor.yandan bi sorun yokta önden burun ucunda sanki bi tuhaflık var
Ameliyat olalı 16 ay oldu. Sanırım bundan sonra değişmez. Ilk zamanlarda başımı erdiğinde burun içim bu kadar uzun değildi. Sanırım ucu düştü. Aynen arkadaşım o risk beni korkutuyor.Baş eğikken burun farklı görünüyor ama revizyon yapmadan bekleyip görmek daha iyi değil mi ?
Önemli olan sizin beğenmeniz eğer revizyon istiyorsanız yaptırın ama doktorunuzu iyi araştırın çünkü 2. ameliyat daha "riskli".
Inşallah istediğin sonucu alırsın. Burun fotonu merak ettim. Paylaşabilir misinBen de aynı durumdayım.10 yıl önce olduğum ameliyattan birkaç yıl sonra burun ucum düştü,yan profil güZel olsa da hafif ön yapınca burun ucu uzun ve büyük görünüyordu..ancak 10 yıl sonra karar verebildim 2. Ameliyatı olmaya..nasipse eylül gibi düşünüyorum..Bence memnuniyet herşeyden önemli..her aynaya baktığınızda olsamıydım demek yerine kendinize bi şans vermeye değer bence..