Revizyon yaptırmalı miyim fotolu lütfen samimi yanıt

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
42
BurnumBurnum profilden güzel fakat başımı hafif erdiğimde ucu upuzun ve yanları sis.
sizce tekrar ameliyat olmalı miyim.

Eklentiler

• IMG_0691.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 579
  • IMG_0692.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 571
  • IMG_0694.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 551
Öncesini bilmiyorum ama bu hali gayet doğal, bence tekrar ameliyat olmayı gerektirecek bir durum yok , eğer ki tasarımınız böyle değildi ve siz atıyorum daha kalkık ya da daha yuvarlak bir burun ucu istiyor duysanız kendi doktorunuza sadece burun ucu için revizyon olabilirsiniz.

Kendinizi mutsuz hissediyorsanız iyi bir Dr revizyon olun okadar kolay bir ameliyat degil kıkırdak gerektirebilir senin ne istediğin önemli bana sorarsanız ucu dusuk sivri daha güzel olur ama yanlıs Dr olur sa sonuc hüsran olur

Yanda bariz bir şişlik var.sonradan çıktı bu durumda olan var mı sonradan çıkan bi şişlik iner mi? Nerdeyse 1.5yil olacak ameliyat olali

Eklentiler

• 2015-06-15 11.10.02.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 510
Ne burunlarla gezen var.Burnun gayet doğal ve düzgün.Biraz şükür etmeyi bilelim.Bu halini aramayasın sonra.Hep mükemmelliyetçilikten başımıza bunlar geliyor.Burnundan sonra göz kapağını takacaksın sonra başka bir yer uzar gider bunun sonu yok.Biraz kendimizle barışık olmayı bilmeyi deneyelim.Kendim için de geçerli bu dediğim.İyi geceler

Dedikleriniz tamamen doğru katılıyorum size.
Ama burun ameliyatı çok stresli bir ameliyat ve bunu göze alıp tüm stresi yaşıyoruz e doğal olarak da mükemmele yakın bir sonuç bekliyoruz. Bu kadar acıyı çektikten sonra neden daha iyisi olmasin, vasat kalsın diye düşünebiliyor insan.
acaba 1 adım daha gidip 2.yi olsam mi diye düşünebiliyor. Tabi tedirginlik oluyor dediğiniz gibi ya daha köylüsü olursa ya istediğim gibi olmazsa bu halini ararsam gibi...

Ameliyatlık bir durum varmış gibi gözükmüyor bana göre. Ama burun çok farklı bir durum, eğer kendin beğenmiyorsan kimin ne dediğinin bir önemi olmuyo. O yüzden iyi düşün ve araştır derim ben

Ameliyatlık bir durum varmış gibi gözükmüyor bana göre. Ama burun çok farklı bir durum, eğer kendin beğenmiyorsan kimin ne dediğinin bir önemi olmuyo. O yüzden iyi düşün ve araştır derim ben
Teşekkür ederim cnm görüşlerin için.

burun ucunu törpületmek biraz riskli kaş yapayım derken göz çıkarmayın sonra. üstelik burnunuz hoş görünüyor. ne burunlar var.

Baş eğikken burun farklı görünüyor ama revizyon yapmadan bekleyip görmek daha iyi değil mi ?
Önemli olan sizin beğenmeniz eğer revizyon istiyorsanız yaptırın ama doktorunuzu iyi araştırın çünkü 2. ameliyat daha "riskli".

Ben de aynı durumdayım.10 yıl önce olduğum ameliyattan birkaç yıl sonra burun ucum düştü,yan profil güZel olsa da hafif ön yapınca burun ucu uzun ve büyük görünüyordu..ancak 10 yıl sonra karar verebildim 2. Ameliyatı olmaya..nasipse eylül gibi düşünüyorum..Bence memnuniyet herşeyden önemli..her aynaya baktığınızda olsamıydım demek yerine kendinize bi şans vermeye değer bence..

Ameliyat olalı 16 ay oldu. Sanırım bundan sonra değişmez. Ilk zamanlarda başımı erdiğinde burun içim bu kadar uzun değildi. Sanırım ucu düştü. Aynen arkadaşım o risk beni korkutuyor.

Inşallah istediğin sonucu alırsın. Burun fotonu merak ettim. Paylaşabilir misin
aylarına ameliyat sonrasını halini de görmek isterim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…