Revizyon yaptırmalı miyim fotolu lütfen samimi yanıt

Ameliyat olalı 16 ay oldu. Sanırım bundan sonra değişmez. Ilk zamanlarda başımı erdiğinde burun içim bu kadar uzun değildi. Sanırım ucu düştü. Aynen arkadaşım o risk beni korkutuyor. :KK43:
vayy 16 ay :KK57: ameliyat eden doktorla konuştunuz mu o ne diyor bu konuda ?

Bunun sonu yok revizyon daha zor becereni bulmak zor yada iyi bir meblag gerektiriyor bunlar sorun degilse ol
Ama bence abzurt kotu bisey yok gayet duzgun ve dogal bi burun bende burnumdan memnun degilim ama daha fazla sansimi zorlamam eskisinden iyi ve bu bana yetiyor

Bencede hiç dokunmayın doğal duruyor en ufak değişiklik doğallığı bozar çok iyi düşünün öyle bişey düşünüyorsanızda burun ifadeyi degiştiriyor

Ben de aynı durumdayım.10 yıl önce olduğum ameliyattan birkaç yıl sonra burun ucum düştü,yan profil güZel olsa da hafif ön yapınca burun ucu uzun ve büyük görünüyordu..ancak 10 yıl sonra karar verebildim 2. Ameliyatı olmaya..nasipse eylül gibi düşünüyorum..Bence memnuniyet herşeyden önemli..her aynaya baktığınızda olsamıydım demek yerine kendinize bi şans vermeye değer bence..
kime olmayı düşünüyosunuz bende burun ucundan revizyon düşünüyorumda

Arkadaşım tüm samimiyetimle söylüyorum burnun harika! Revizyonluk hiçbir tarafı yok.
Üst üste ameliyat düzen getirmez, bozar, hirpalar... 4 kez ameliyat oldum ve en büyük pişmanlığım senin bu burnuna benzer bir burna sahipken yok surasinda milimlik eğim var yok şu kismi daha ince diye diye revizyon olmaktı. Şu forumu az araştır, kaç insan geriye gidip pismanligina sebep olayı hayatından çıkarmak istiyor. Burnun, tekrarliyorum çok güzel.
Ayrıca mükemmellik, güzellik değildir. (Bir arkadasa söylediğin bir soze istinaden)

_berrak arkadaşım ben de senin gibi mutsuzdum..yıllarca hiç yanaşmadım yeni bir ameliyata daha,sonuçlarından korktum hep..ama aynaya her baktığımda büyük bir burun ucu ile karşılaşıyordum.Artık keşke demek yerine kararımı verdim ve aynı dr a reviyon olacağım..isteklerimi çok iyi anlattım..ben yalnızca burun ucundan şikayetçiydim ama onu küçültmek için tüm sırtı tekrar yapıp ucu ona göre küçültmek gerekiyormuş..başka bi dr a daha sordum o da aynı şeyi söyleyince artık kendi dr uma güvendim.İsteklerimi anlattıktan sonra gerisini ona bıraktım..Rabbim pişmanlık vermesin..inşallah çok güzel olur,gönlüme göre olur,morluklarım şişliklerim az olur çabucak düzelirim umuyorum..sen de iyi düşün arkadaşım..evet bu bir risk..ve ben 10 yıl sonra bu riski almaya karar verdim..şimdi gün sayıyorum..önümüzdeki ay olacağım ameliyatı.Ya iyi ki karar verip olmuşum diyeceğim,ya da eski hali kalsaydı diyeceğim..bakalım bekleyip göreceğiz..Allah pişman etmesin..Eğer böyle mutsuzsan bence önce kendi dr una bir danış..senin şu anki burnunu en iyi bilen o..bir başka dr la sıfırdan başlamak daha riskli bence..sonra kararını ver..böyle mutluysan da sıkıntı yok..başkalarının ne dediğinden çok senin ne hissettiğin önemli ..

Yeni
25 mesaj olması gerekiyor resimleri göremiyorum beni takibe ALIN resim de koyamıyorum kusura bakmayıno_O

X