Revizyon sonrası tombul ,kocaman burun ucu

nazmk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
197
23
25
ilk ameliyatımı antepte çok kötü bir doktora oldum .Burnum önden genişti ,burun sırtımı ve uzunluğunu seviyordum .Ameliyattan çıktığımda burun sirtım o kadar alınmistı ki ve burnum hep çok kavisli hem de çok kalkiktı .24 eylülde çok iyi bilinen bir doktora dünya kadar para vererek reziyon oldum burdan 5 hastasıyla konuştum hepsi de burnu önden tombul ve geniş yapıyor demisler .Burun ucumun bu kadar büyük olmasi ödem olamaz mı?Bi de ben çok haraketsizim yalan yok genelde evde uyuyorum .Çalışmadiğım için uyumaktan başka bir şey yapmiyorum.Yürüyüs de yapmiyorum .Haraketsizlik ödem için iyi değil ama kocaman burun ucumq bakamıyorum o yüzden yürüyüs yapmaya motive olamıyorum .Burun ucum hiç incelmeyecek mi

Burun görsel öncesi sonrası paylasırsanız daha iyi olabilir.Ödem icin bol su ve ananas suyu iyi biliyorsunuzdur.Kalın deriliyseniz en az 1 senede gerçek şekli görebiliyorsunuz,benim revizyon sonrası burun ucumda asırı ödem yoktu yine de kücüldü.

Burun görsel öncesi sonrası paylasırsanız daha iyi olabilir.Ödem icin bol su ve ananas suyu iyi biliyorsunuzdur.Kalın deriliyseniz en az 1 senede gerçek şekli görebiliyorsunuz,benim revizyon sonrası burun ucumda asırı ödem yoktu yine de kücüldü.
Benim burun ucum kocaman ama benim doktora ameliyat olan coğu kişi burnum tombul oldu diyor

Fotoğraf görmeden yorum yapmak zor diğer hastalar aynı konudan şikayetçi ise maalesef şekilin böyle kalır

Merhaba özelden fotoğraf gönderme şansınız var mı? Ben olalı 40 gün oldu bana da ucu biraz tombul geliyor

X