Revizyon olmam gerekiyormuş,çok kararsızım lütfen akil verin

Burun ameliyatları hep şans işi oluyor eğer sizi belirgin şekilde rahatsız eden bir şey yoksa risk almayın ya da en azından birkaç doktordan fikir aldıktan sonra kararınızı verin derim

Nefes probleminiz yoksa sakin revizyon olmayin. ben revizyon yaptirmis biri olarak soyluyorum. Onceki sorunlar gideriliyor fakat daha once olmayan yeni sorunlar ortaya cikiyor. burun aks ve guc dengesi bir kere bozuldumu birdaha duzelmiyor. Revizyon olacaklara tavsiyem eger cok yuksek fiyatlara butceniz yetiyorsa Turkiyede revizyon yapabilen sadece bir veya iki doktor var, onlar disinda yaparim diyen kimseye guvenmeyin. Ozelliklede seminer seminer gezip unlu doktorlarin yaninda surekli fotgraf cekip instagramda yayinlayarak reklam yapanlara kanmayin.

Merhaba bahsettiğiniz doktorlar kimler acaba

Merhaba bahsettiğiniz doktorlar kimler acaba
burada isim yazmam nekadar dogru olur bilemiyorum. Ama ben doktorumun surekli kongrelere katilan bir prof olmasina aldandim.Konusmaci yada egitimci olmasi pratikte eli iyi oldugu anlamina gelmiyormus onu anladim. Gercekten eli iyi olanlar bu kongrelerde canli revizyon cerrahisi yapabilenler oldugunu farkettim. kikirdak islemek ve sekil vermek gercekten herkesin harci degil.

Bana özelden yazabilir misiniz acaba peki ben de araştırma sürecindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…