Revizyon olmam gerekiyormuş,çok kararsızım lütfen akil verin

ellen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
265
65
42
Kizlar merhaba
Ben 10 ay önce ameliyat oldum
Burnum kemiğinde kemerim kaldı
Ve burun içinde kıkırdaklar cikti.
burnum ilk günden beri böyle
Kontrollarda doktorum kemiği törpüleme yaparım kıkırdakları traşlarim diyordu .
Ama suan fikri değişti ve revizyon ameliyatı olman gerekiyor diyor.yani yeniden ameliyat burun açılacak yoksa düzelmez burun diyor
Ne yapacam bilemiyorum,anlıyorum ameliyatsiz bu burnu degiştıremez.
Ama yeniden ameliyat beni çok korkutuyor.
Burnum şeklini değiştirmek istemiyorum ama değişir diyor çünkü kıkırdaklar burun ucumda
Ne yapacam bilemiyorum
uyuyamıyorum düşünmekten.

Burun görseli atarsanız bakalım? nedir burunda sizi rahatsız eden görüntü mü yoksa nefes vs baska birşey mi?

Burun görseli atarsanız bakalım? nedir burunda sizi rahatsız eden görüntü mü yoksa nefes vs baska birşey mi?
Nefes almamda hiç problem yok görüntüde iyi sadece kemerim çok beli ve burun içinde sağ delinde kıkırdak kaymiş oda rahatsızlık veriyor bir agırlik var ve yan profilden iyi bakinca beli oluyor
Bırazdan buraya resmimleri korum

İlk resimde burun kemiğinde şişlik var kemer
Dokundun zaman kocaman kemik geliyor
Ikıncı resimde burun içinde bir kikirdak var ve burun içi bu yüzden şiş görünüyor

Eklentiler

• IMG_1130.png
    438,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0915.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 42
Geçmiş olsun başka bir doktordan fikir aldınız mı isterseniz bi sorun bakalim diger doktorlar ne düşünüyor

İlk resimde burun kemiğinde şişlik var kemer
Dokundun zaman kocaman kemik geliyor
Ikıncı resimde burun içinde bir kikirdak var ve burun içi bu yüzden şiş görünüyor
Görüntü olarak sizi rahatsız etmiyorsa elletmeyin bence.Bende de bir revizyon süreci oldu.İkincisi kadar sisme morarma olmadı ama bende kemige müdahale olmadı.Doktor iyiyse görüntü olarak yine memnun kalırsınız kötü olmaz diye düsünüyorum.

Görüntü olarak rahatsız çok değilim ama isterdimki burun kemiği duz gitsin suan kemer beli ve hissediyorum burun içindekinden rahatsızim hissediyorum bir ağırlık var burunun sag tarafından
Ama işte değerimi yeniden ameliyat olmaya
doktorum ılk ameliyattan daha kolay olacak diyor
Siz niye revizyon oldunuz

Doktorları dinlememeni öneririm, sürekli ameliyat yaptıkları için onlar için çok basit bir şey ama bütün zahmeti sen çekeceksin ve her ameliyatın kendi içinde bilinmeyen komplikasyonları ve riskleri var. Bana bir doktor açıkça ameliyatı sen olursun senin hayatın için büyük bir şeydir ama benim her gün yaptığım bir şey hayatımdan bir şey değişmez dedi. Eğer görüntü olarak seni rahatsız etmiyorsa ve burnundan rahatsız değilsen olma derim ben.

Çok haklısın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…