• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon olmak isteyenler / Reviyon olanlar

FAZLANAZLI

hak yerini buldu!
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
6.546
8.793
498
kızlar selamlar revizyon ile ilgili bir başlık bulamadım.

Herkes bir şekilde ameliyat oluyor sonuç istenen gibi olmayabiliyor sonuçta dr larımızda mükemmel değiller ameliyat esnasında oluşan ödem vs sonucu öngörmede yanlışlıklara sebep olabiliyor.

ben revizyon için lazer lipoliz yaptırma kararı aldım bana önerilenlerden biri buydu. Ancak hala dr a karar veremedim. En son mail ile iletişim kurduğum dr Alper Tuncel di çok çok açıklayıcı ve ilgili bir şekilde yanıtlar verdi.

Revizyona ihtiyacı olanlar aynı dr u mu seçiyor merak ediyorum kaç dr yaptığı işin arkasında durabiliyor?

Biliyosun ben bir sene once vaser lipo olmustum tekrar ayni dr a revizyon olmustum ama degisen birsey olmadi bende cunku gevsemis derim vardi basenlerede reviziyon olduktan sonra bir iz kaldi malesef oraya da artik yag dolgusu oneriyorlar ..

Hayırlı olsun konun FAZLANAZLI FAZLANAZLI

senin dediğim gibi lazer lipo ve yağ dolgusu ama diyim ben alyanağın yaptığı yağ dolgusu da az eridi ilk dldurduğun da o bacaklardaki çöken yerler daha iyiydi, tabi ilk işlem de o kadar fazla yağ çeklimiş ki iç bacaktan orası fena yani deri gevşemesi var germe hakkı ama onuda ne ben nede doktorum istiyor böyle idare edeceğim:) umarım revizyon onucun senin mutlu eder

Hayırlı olsun konun FAZLANAZLI FAZLANAZLI

senin dediğim gibi lazer lipo ve yağ dolgusu ama diyim ben alyanağın yaptığı yağ dolgusu da az eridi ilk dldurduğun da o bacaklardaki çöken yerler daha iyiydi, tabi ilk işlem de o kadar fazla yağ çeklimiş ki iç bacaktan orası fena yani deri gevşemesi var germe hakkı ama onuda ne ben nede doktorum istiyor böyle idare edeceğim:) umarım revizyon onucun senin mutlu eder
sağ ol canım

benim göbekteki çöküklüğün üstünde bi miktar yağ var sadeçe ordaki yağ çekecek istersen başka yere sıkabilirim dedi sonra iç bacak konuşunca en güzeli germe olur dedi ama ben istemedim senin hesap o zaman buraya sıkmalıyız dedi dalgalı yerlerden yine alınıp çukur yerlere koyulacak

popomdaki çöküklüge de koyulabilirmiş ama yağın erimesi kontrollü olmadığı için çok bir şey bekleme dedi popo kavisim bozulmuş gerçekten de öyle köşeli gibi duruyo..

allahtan bacaklarım iyi eskisinden ama bunları olebilecek mi diye sorduğumda olabilir deseydi aslaaa olmaz diyecegine bu yüzden hayal kırıklığına uğradım açıkcası.

Biliyosun ben bir sene once vaser lipo olmustum tekrar ayni dr a revizyon olmustum ama degisen birsey olmadi bende cunku gevsemis derim vardi basenlerede reviziyon olduktan sonra bir iz kaldi malesef oraya da artik yag dolgusu oneriyorlar ..
basendeki çöküklük mü oldu iz dedigin.
sen meme de de revizyon oldun dikleştirme.
bu revizyon her daim olabilitisi var aslında ama baştan konuşmak lazım bilgilendirilmemiz gerekli

burun içinde kararsızım

basendeki çöküklük mü oldu iz dedigin.
sen meme de de revizyon oldun dikleştirme.
bu revizyon her daim olabilitisi var aslında ama baştan konuşmak lazım bilgilendirilmemiz gerekli

burun içinde kararsızım
Resim ekliyecegim anlarsin nasil izmi cokuntumu .. Sorun zaten bu ya bastan konustugumuz gibi olsa keske hersey ..

Resim ekliyecegim anlarsin nasil izmi cokuntumu .. Sorun zaten bu ya bastan konustugumuz gibi olsa keske hersey ..
tamamen çöküklük o

bak şimdi ben göbeğim için uğraşıyorum dr a kalsa mini karın germe yapalım süper olur diyo ama benim sezaryen izim yok olsa düşünmezdim orade bi iz düşünemiyorum şu an.

olduğu kadar artık mükemmel bir şey bekleme ama şimdikinden iyi olacağı kesin dedi. local olacak zaten burun istemezsem

Cnm burnun nasıl memnun değilmisin çok merak ettim:KK16::KK16: bak bende ikinci burun ameliyatı düşünüyorum ama şu an değil revizyon yani

Cnm burnun nasıl memnun değilmisin çok merak ettim:KK16::KK16: bak bende ikinci burun ameliyatı düşünüyorum ama şu an değil revizyon yani
canım aslında burnum yandan güzel ama ucu problemmiş tomografi çektirdim burun uçunun çatı kısmında kıkırdak yokmuş ben küçükken trafik kazası geçirmiştim o arada kıkırdak kırılmış bi yamulmalar olmuş anlıycan. deviasyon nazal valv darmığı ve burun ucu estetiği yapılacaktı. 8 nisana günümü almıştım ancak özel mevzulardan iptal etmek zorunda kaldım. dr um genç olmasına rağmen bilgili bana güveni vermişti ilermeyen dönemlerde yine gideceğim isim o olur. öözelen yazarım ben sana

canım aslında burnum yandan güzel ama ucu problemmiş tomografi çektirdim burun uçunun çatı kısmında kıkırdak yokmuş ben küçükken trafik kazası geçirmiştim o arada kıkırdak kırılmış bi yamulmalar olmuş anlıycan. deviasyon nazal valv darmığı ve burun ucu estetiği yapılacaktı. 8 nisana günümü almıştım ancak özel mevzulardan iptal etmek zorunda kaldım. dr um genç olmasına rağmen bilgili bana güveni vermişti ilermeyen dönemlerde yine gideceğim isim o olur. öözelen yazarım ben sana
Tamam cnm yaz tecrübelimi ben revizyon Olcam

Back