Revizyon için Selçuk İnanlı veya Muhammet Dilber

punkiex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
73
28
45
Selam arkadaşlar. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Bu üçüncü ameliyatım olacak. İlk sefer 9 yaşındayken deviasyon için ameliyat olmuştum. Sonra 20'li yaşlarımda rinoplasti oldum.

Fakat burnumda sorun olacağı sargılar çıktığı andan belliydi. Hiç bir zaman simetrik olmadı. Doktorum kulaktan kıkırdak alıp burnumda kullanmıştı ve kıkırdak olan taraf hep şiş kaldı. Zaman içinde daha da belirginleşti. Beni çok rahatsız etmeye başladı ve artık fotoğraf çektirmekten nefret eder oldum.

Önümüzdeki 6 ay içerisinde revizyon düşünüyorum nihayet. Selçuk İnanlı ve Muhammet Dilber ile konuştum. Muhammet bey henüz dönüş yapmadı bana ameliyat konusunda. Selçuk İnanlı'nın asistanı şehir dışından geleceğim için muayeneden bir gün sonra ameliyat yapabileceklerini söyledi. Bir de Bahadır Baykal ile konuştum ama eski doktoruma gitmeni ve burnumu simetrik yaparsa daha kötü bir görünüm alabileceğini söyledi. Bu bana çok saçma geldi ve eski doktorumla ilgili bayağı fazla şikayetler okuyorum. Sanıyorum Bahadır bey kendisine güvenenemedi ve yapmak istemedi.

Sizce Selçuk bey mi daha iyidir, yoksa Muhammet bey mi? İkisinin de fiyatları bayağı uçuk. Selçuk bey Euro istiyor zaten. Ama bu üçüncü ameliyatım olacağı için en iyisine gitmek istiyorum. Fikirleriniz nedir?

Yani hiç kötü sonucu olmayan bir doktor bulmak mutlaka imkansızdır zaten. Ameliyat her zaman bir risk. Hiç bir doktor alacağı sonuç için garanti veremez ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Ama sonuçta bulabildiğimin en iyisine gitmek istiyorum.

Peki sizin bir doktor önerini varmı?

Merhaba, ameliyat oldunuzmu ?nasil oldu durmunuz? Bende bu iki dr arasinda kararsiz kaldim su an ,sizden bilgi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…