- 7 Şubat 2009
- 738
- 180
Hayırlı olsun, fotoğraf paylaşabilir misiniz?Ben Ankara Vildan Baştürk Tutar'a oldum. Aslında nefes alma ile ilgili pronlemim var ama olmuşken kemerim de alınsın istedim. oldukça doğal oldu. Daha 4 ay oldu uzun dönemde değişir mi bilmiyorum ama şimdilik hem nefes hem de görüntü olarak memnunum
Aynen kesinlikle öyle neden söylenmiyor aklım almıyorEvet, katılıyorun. Doktorların kişilik haklarına saldırıda bulunmadan, hakaret içermeyen kelimelerle lütfen memnuniyetsiz olduğunuz doktorun ismini ve neden memnun olmadığınızı yazarsanız çok seviniriz. Siz yazmadıkça başka insanlar benzer sorunlarla sürekli karşılaşıyor. Lütfen biraz empati yapalım.
Merhaba sizin burnunuzda ne gibi sorunlar oldu?Şunu şuraya yazmak istiyrkum ve yapmayanlara cok kızıyorum kotu ameliuat geçirip hala doktor adi vermeyenleri aklım almiyor ben ediz yorgancılar a oldum ve maffetti burnumu kimse ona olmasin sakin sakin!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasıl şuan burnunuz ? Özelden resim atar mısınız?aynen katılıyorum kotu burun konusuna. Insan ne ümitlerle oluyor ve ameliyat sonrası çok hassas bi donem, kotu bisey yasanildiysa paylasilmali bence.
Benim ilk ameliyatım basarili aslında ama ben o zaman pek estetik açıdan ne istediğimi bilmiyordum. Doktoruma suc bulamam o yüzden, ama yıllar sonra biraz büyüyünce daha iyi fikir edindim yüzüme ne daha çok yakisir diye. O zaman (9 yıl önce) tutturmuştum duz olsun, asla estetikli olduğu belli olmasın diye.
Yine çok doğal görünen bi burun istiyorum ama ucunun kisalirsa daha has olcagini düşünüyorum, bi yandan da deger mi acaba o riske diye kafamda soru var.
simdi göndermeye calistim telefonumdan geldi galibaNasıl şuan burnunuz ? Özelden resim atar mısınız?
Kesinlikle istanbul pendik Dr Uğur HarputluoğluArkadaslar merhaba,
Revizyon olmayı düşünüyorum ama Dr önerisi icin nereden baslayacagimi bilmiyorum. Ben 9 yıl önce oldum ameliyatımı, doktorları çok tanimiyorum. Siz kimleri tavsiye edersiniz revizyon icin?
Yardiminiz icin çok teşekkürler
Sonuç ne olduMehmet yazar
kizlar Huseyin Balikci ve saban celebiye yazdım whatsapptan ikiside fiyat verdi ama hiç detaylı bilgi vermiyolar, burnum revizyona uygun mudur gördüğünüz kadarıyla diye soruyorum huseyiin Balikci daha doğal bi gorunum olur dedi. Ben ucunun sivriligi gider mi diye soruyorum. bakalım digerlerine de tek tek yazıcam. Huseyin Balikci galiba ameliyat depositi verildikten sonra daha ciddi konuşuyo.
Merhaba Hüseyin hoca yi uzun zamandır takip ediyorumkizlar Huseyin Balikci ve saban celebiye yazdım whatsapptan ikiside fiyat verdi ama hiç detaylı bilgi vermiyolar, burnum revizyona uygun mudur gördüğünüz kadarıyla diye soruyorum huseyiin Balikci daha doğal bi gorunum olur dedi. Ben ucunun sivriligi gider mi diye soruyorum. bakalım digerlerine de tek tek yazıcam. Huseyin Balikci galiba ameliyat depositi verildikten sonra daha ciddi konuşuyo.
Merhaba bende iki doktoru araştırıyorum bana özelden yazarmısınzMerhaba Hüseyin hoca yi uzun zamandır takip ediyorumŞaban Çelebiye de baktım bende Revizyon ameliyatı için araştıriyorum Hüseyin hoca aklıma fikrine uydu ancak fiyatlar çok yükseldi .Fiyat olarak ne söylediler yazarsan çok devinirim
TabikiiiMerhaba bende iki doktoru araştırıyorum bana özelden yazarmısınz
7000 euro ilk ameliyat50 bin üstü bir rakamı gözden çıkarmadıysanız hiç boşuna görüşmeyin