Revizyon icin dr tavsiyesi

Türkler değil yabancılara çalışmak istiyor veya artık pek revizyon yapmak istemiyor olabilir. Bu ücretlendirmenin başka bir izahı olmadığını düşünüyorum.

Ben Ankara Vildan Baştürk Tutar'a oldum. Aslında nefes alma ile ilgili pronlemim var ama olmuşken kemerim de alınsın istedim. oldukça doğal oldu. Daha 4 ay oldu uzun dönemde değişir mi bilmiyorum ama şimdilik hem nefes hem de görüntü olarak memnunum

Hayırlı olsun, fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Evet, katılıyorun. Doktorların kişilik haklarına saldırıda bulunmadan, hakaret içermeyen kelimelerle lütfen memnuniyetsiz olduğunuz doktorun ismini ve neden memnun olmadığınızı yazarsanız çok seviniriz. Siz yazmadıkça başka insanlar benzer sorunlarla sürekli karşılaşıyor. Lütfen biraz empati yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kesinlikle öyle neden söylenmiyor aklım almıyor

Şunu şuraya yazmak istiyrkum ve yapmayanlara cok kızıyorum kotu ameliuat geçirip hala doktor adi vermeyenleri aklım almiyor ben ediz yorgancılar a oldum ve maffetti burnumu kimse ona olmasin sakin sakin!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba sizin burnunuzda ne gibi sorunlar oldu?

aynen katılıyorum kotu burun konusuna. Insan ne ümitlerle oluyor ve ameliyat sonrası çok hassas bi donem, kotu bisey yasanildiysa paylasilmali bence.
Benim ilk ameliyatım basarili aslında ama ben o zaman pek estetik açıdan ne istediğimi bilmiyordum. Doktoruma suc bulamam o yüzden, ama yıllar sonra biraz büyüyünce daha iyi fikir edindim yüzüme ne daha çok yakisir diye. O zaman (9 yıl önce) tutturmuştum duz olsun, asla estetikli olduğu belli olmasın diye.
Yine çok doğal görünen bi burun istiyorum ama ucunun kisalirsa daha has olcagini düşünüyorum, bi yandan da deger mi acaba o riske diye kafamda soru var.

Nasıl şuan burnunuz ? Özelden resim atar mısınız?

Kesinlikle istanbul pendik Dr Uğur Harputluoğlu

kizlar Huseyin Balikci ve saban celebiye yazdım whatsapptan ikiside fiyat verdi ama hiç detaylı bilgi vermiyolar, burnum revizyona uygun mudur gördüğünüz kadarıyla diye soruyorum huseyiin Balikci daha doğal bi gorunum olur dedi. Ben ucunun sivriligi gider mi diye soruyorum. bakalım digerlerine de tek tek yazıcam. Huseyin Balikci galiba ameliyat depositi verildikten sonra daha ciddi konuşuyo.

Slm canim hüseyin balikcida ameliyat oldunmu acaba ve memnunmusun ??

Merhaba Hüseyin hoca yi uzun zamandır takip ediyorum Şaban Çelebiye de baktım bende Revizyon ameliyatı için araştıriyorum Hüseyin hoca aklıma fikrine uydu ancak fiyatlar çok yükseldi .Fiyat olarak ne söylediler yazarsan çok devinirim

Merhaba bende iki doktoru araştırıyorum bana özelden yazarmısınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…