Revizyon icin dr tavsiyesi

gozgozwoz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
54
21
34
Arkadaslar merhaba,

Revizyon olmayı düşünüyorum ama Dr önerisi icin nereden baslayacagimi bilmiyorum. Ben 9 yıl önce oldum ameliyatımı, doktorları çok tanimiyorum. Siz kimleri tavsiye edersiniz revizyon icin?

Yardiminiz icin çok teşekkürler

Daha ayrıntılı yazarsanız belki daha çok yardımcı olabilirler. Sorununuz nedir, bütçeniz nedir? Vs.

Ben ismail kucukere ameliyat oldum gayet memnunum revizuonlarda basarili diye biliyorum

Daha ayrıntılı yazarsanız belki daha çok yardımcı olabilirler. Sorununuz nedir, bütçeniz nedir? Vs.
Evet haklisiniz. Daha çok görüntülüyle alakalı, ucu sivri gibi geliyo bana ve ceneme Gore çok uzun. Bütçe acısından birsey belirlemedim, cok skinti degil şimdilik.

Az para değil ama her aynaya baktığımda mutsuz olmak yerine vermeyi tercih ederim sonuçta yüzümüzün ortasında bi organ.
Siz bilirsiniz tabi ki, para sizin vücut sizin. Sizin yazılarınızı okudum, burnunuzu kaydırak gibi yaptıklarını ve psikolojinizin etkilendiğini söylemişsiniz. Benim burnumun estetik olduğunu doktorlar bile anlamıyor. Yapay bir durum kesinlikle yok, burnumdan hiçbir sorunum da yok. Sadece kibarlaşmasını ve ucunun kaldırılmasını istediğim problemsiz burnum için bir doktor tarafından 45.000 lira gibi fahiş bir rakam istenmesi çok abesle iştigal. Ki 50.000 lirayı ödeyemeyecek bir durumumum felan yok öderim ödemesine de primerden 20.000 isterken çoğu primerden daha kolay olan benim burnum için sırf adı revizyon oldu diye 45.000 lira istenmesi hiç hoşuma da gitmiyor. Kaldı ki ben 11 sene önce ameliyat oldum, cilt altında ne yapışıklık var ne birşey, üstelik kapalı ameliyat olduğundan burun altı kesisi de dahil olmak üzere hiçbir kesi ve deformasyon da yok. Bu kadar basit birşeye 45.000 lira istemek bana göre saçmalıktır. Buna 45 isteyen yarın daha problemli bir burna 100.000 ister. Onu da verecek misiniz? Bir dur demeniz lazım artık bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…