• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun ameliyatı için doktor önerisi olan var mı

ninoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
28
4
1
30
İkinci ameliyatım olacak Ahmet islamı düşünüyorum yarın görüşmeye gideceğim bir de Hasan duygulu ile görüşeceğim ama Ahmet İslam revizyon da daha iyi gibi bu iki doktor hakkında bilgisi olan veya başka doktor önerisi olan var mı yazabilir mi ???

Ahmet islama oldum 1 ay oldu
Çok memnun kaldım.
İyi ki kendisini bulmuşum. 😚 bu 3. Ameliyatım bu arada

Ahmet islama oldum 1 ay oldu
Çok memnun kaldım.
İyi ki kendisini bulmuşum. 😚 bu 3. Ameliyatım bu arada
Merhaba neler yapildi sana özel yazma imkanim varmi ? Resim gösterebilirmisin tabi sakincasi yoksa ben reviziyonum icin dr ariyorum ilk ameliyati istanbulda oldum kendim almanya da yasiyorum ve burun travmasi gecirdigim icin cok korkuYorum birisine güvenmekle.. almanyadan da ön görüsme yapamiyorun malsesef .. dr ahmet islama gitmeye düsünüyorum

Merhaba neler yapildi sana özel yazma imkanim varmi ? Resim gösterebilirmisin tabi sakincasi yoksa ben reviziyonum icin dr ariyorum ilk ameliyati istanbulda oldum kendim almanya da yasiyorum ve burun travmasi gecirdigim icin cok korkuYorum birisine güvenmekle.. almanyadan da ön görüsme yapamiyorun malsesef .. dr ahmet islama gitmeye düsünüyorum
Merhaba, foto paylaşmıyorum. Ben cok memnun kaldım ahmet islam dan

Back
X