Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat olucakmısınız kendısıne ?Evet görüştüm çok iyi geçti her sorumu yanıtladı çok memnun ayrıldım yanından güven veren bir hekim
Fiyat neydi cnmAhmet islama oldum 1 ay oldu
Çok memnun kaldım.
İyi ki kendisini bulmuşum.bu 3. Ameliyatım bu arada
Doktorum herkese farkli fiyat uyguladığını söyledi. İlk ameliyat ve ıkıncı ameliyat farkli.Fiyat neydi cnm
Evet görüştüm çok iyi geçti her sorumu yanıtladı çok memnun ayrıldım yanından güven veren birMerhaba gorusrunuzmu ahmet beyle bnm randevum da haftaya ınsallah
evet olucamAmeliyat olucakmısınız kendısıne ?
Bana 30 dediDoktorum herkese farkli fiyat uyguladığını söyledi. İlk ameliyat ve ıkıncı ameliyat farkli.
Burnun durumuna gore fiyat veriyor. Benimki 23 bindi
Evet görüştüm ona olucamBen de Ahmet Islami düsünüyorum, görüstünüzmü? Karar verdin mi?
Zam yapmadan önce yaptırdım benBana 30 dedi
Evet zam yapmışlar benim burnum da çok müdahale gerektiren bir burundu ondan da bu fiyat oldu size kıkırdak ekledi miZam yapmadan önce yaptırdım ben
Zam geleceğini söylemişti
Ve dediğim gibi buruna da gore konusuyor
30 da çok ya en fazla 10 bin tl civarı düşünüyorum erdem çağlar ve mehmet vefa kılıç a amaliyat yaptıran var mı ve ya bu fiyat veren ıyi doktorlarBana 30 dedi
Hayır kıkırdak olsaydi fiyat daha fazla olacaktı.Evet zam yapmışlar benim burnum da çok müdahale gerektiren bir burundu ondan da bu fiyat oldu size kıkırdak ekledi mi
ben de ona karar verdim bana da 27 - 30 bin arasi dediEvet görüştüm ona olucam
Merhaba neler yapildi sana özel yazma imkanim varmi ? Resim gösterebilirmisin tabi sakincasi yoksa ben reviziyonum icin dr ariyorum ilk ameliyati istanbulda oldum kendim almanya da yasiyorum ve burun travmasi gecirdigim icin cok korkuYorum birisine güvenmekle.. almanyadan da ön görüsme yapamiyorun malsesef .. dr ahmet islama gitmeye düsünüyorumAhmet islama oldum 1 ay oldu
Çok memnun kaldım.
İyi ki kendisini bulmuşum.bu 3. Ameliyatım bu arada
Merhaba, foto paylaşmıyorum. Ben cok memnun kaldım ahmet islam danMerhaba neler yapildi sana özel yazma imkanim varmi ? Resim gösterebilirmisin tabi sakincasi yoksa ben reviziyonum icin dr ariyorum ilk ameliyati istanbulda oldum kendim almanya da yasiyorum ve burun travmasi gecirdigim icin cok korkuYorum birisine güvenmekle.. almanyadan da ön görüsme yapamiyorun malsesef .. dr ahmet islama gitmeye düsünüyorum