Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Kizlar. Ben iki hafta önce üçüncü ameliyati oldum. İlk ameliyati almanya da oldum. Sonuc kötüydü. İkinci ameliyatı medipol hastanesinde Naci karacaoglan a oldum. Maalesef memnun kalmadım. Hem nefes alamıyordum hemde şekli kötüydü hala. Emre İlhan la görüştüm. Ben den 26000 tl istedi.
Neyse ki tesadüfen Dr Ümit Hardal la tanisip kendisine 3. ameliyatı oldum ve su an çok memnunum. Doktoru kesinlike tavsiye ediyorum. Ben özellikle KBB ye gitmek istedim. ÜMit bey hem KBB hemde estetikte iyi bir doktor. Fiyatlari da gayet uygun . Sadece çok tanınmamiş. İnanın belki Emre İlhan a olsaydım bu kadar iyi sonuç alamazdim.

Geçmiş olsun ben dr emre beyi Ağustos ayında gördüm ve 22bintl dedi ne zaman böyle fırlamış fiyat.peki bu bahsettiğin doktor ne uyguladı sorun neydi ve ne kadar ödediniz ?

Geçmiş olsun ben dr emre beyi Ağustos ayında gördüm ve 22bintl dedi ne zaman böyle fırlamış fiyat.peki bu bahsettiğin doktor ne uyguladı sorun neydi ve ne kadar ödediniz ?
Sorun şuydu. Burundan nefes alamıyordum. Günde dört beş defa Spray kullaniyordum. Ayrıca şekli iyi değildi. Kanatlar da şişkinlik vardı daha doğrusu çıkıntı. Ortasi uzundu burun ucu büyüktü. Açık ameliyat yaptı. Baya güzel toparladı burnu. Canım yanlış anlama ama fiyati söylersem burda biraz haksızlık olur. Onu doktorla konusursun. Ama sana şu kadarını söyleyeyim emre beye göre bayağı uygun fiyat veriyor doktor. Eğer revizyon olcaksan kesinlikle görüş derim ümit beyle. Ne kadar zor olduğunu kendimden biliyorum doğru doktoru bulmak.

Dr umit hardal için birimi tavsiye etti revizyon larda başarılı mi ogrendinizmi? hakikatten zor bir seçim.allah yardımcımız olsun

Dr umit hardal için birimi tavsiye etti revizyon larda başarılı mi ogrendinizmi? hakikatten zor bir seçim.allah yardımcımız olsun

Arkadaşımın tanidigi bir doktor tavsiye etti. Ben de gidip görüştüm ve üc gün sonra ameliyat oldum. Doktor gerçekçi konuşuyor. Bu da bana güven verdi. Hiç ukala değil ve para hırsı yok bazi doktorlar gibi.

Derincim iyki emre beyi tercih etmemişsin.. 1. Muayenehanesinde abartmıyorum 3 saat sonunda yanına girerdin.. 2. Si mutsuzsan olmamışsa seninle ilgi sıfıra düşerdi (ki memnun olan hastalarını bizzat kendi arayıp sorarmış fotoğraf alıcak sonuçta) 3.sü memnun değilim olmamış derdin psikolojin bozuk iyi bi psikolog bul derdi 4. Sü şimdi benim gibi revizyon için tekrar doktor arayışına girerdin .. İnşallah ömür boyu mutluluğun devam etsin burnunla

Çok teşekkür ederim. Ben zaten Emre beyle görüşmek için 4 saat bekledim. Şaka gibi. Saat 18 de randevum vardı ama saat 22 de aldilar. Bu bile beni şüpheye düşürdü. O saatte ne kadar doktorun konsantrasyonu kalacakki. Ve bu durumu başklarina anlatsan inanmazlar.zaten akrabalar tanidiklar tuhaf karşıladilar bu kadar beklemeyi ve fiyatı. Gerçi gittim kendi gözlerimle gördüm. O kadar çok insan geliyor ki doktorun resmen müşteriye ihtiyacı yok ve hasta seciyor. Sen ona mejbursun gibi hissettiriyor.
Ne diyeyim inşallah herkes imkanları çerçevesinde aradığı doktoru bulur be iyi bir sonuç alir

Evet evet kesinlikle hatta bu ameliyat sonrasındada devam eden bir durum.. Ha bide 2 yıl sonra 300 tl görüşme ücreti alıyo emre bey tekrar tam bir ticaret kafası var emre beyde.. Şimdiki aklım olsa bunları göre göre asla ameliyat olmazdım burda okuduklarımla gittm direk oldum başka dr la görüşmedim bile sonuç hüsran.. Sen gerçekleri erken farketmişsin çok şükür

Hayırlı akşamlar . geçmiş olsun öncelikle . anlatılmıştır anlayamadım aslında dr emre ye ameliyat oldunuz da şimdi kötümü oldu yani anlayamadım

Hayırlı akşamlar . geçmiş olsun öncelikle . anlatılmıştır anlayamadım aslında dr emre ye ameliyat oldunuz da şimdi kötümü oldu yani anlayamadım
Ben dr emre ye görüşmeye gittim 2 saat bekledim ücretsiz muayenesinde görüşme sadece 15dk sürdü . aslında arkadaşın dediği gibi ona mecburumusum gibi hissettim kendimi fazla pozitif birşey bahsetmedi.eşimle gittim ve ona dediği sende şahit ol bu burnun nesi var iyi olmamışmi adamın hakkını yemeyelim !!senin yüzünde asimetri var senden kaynaklanıyor burun egrili dedi.peki dedim ama nefesimde problem var deyince kaldır bakım kafanı dedi .ve onu açarız ve çene yide yaparız ama burun egrili ne garanti veremem dedi.ve ben oradan çıktığımda ck kötü oldum ağladım. eşim teselli etti ama benim kafam ck karışık. ..

Emre bey bekletmesine karşın her hastasını karşılaması gerçekten güzel ayakta karşılar hakkını yemeyeyim okadar ameliyata karşın gayette pozitiftir.. Ama ben burnumdan evet memnun değilim yani böyle olcağını bilsem hiç olmazdım yani eskisiyle kalırdım çünkü aynı sorunlar devam ediyo mutsuzluklarım değişmedi çünkü ben önden sevmezdim burnumu hala sevmiyorum önden fotoğraf çekilemiyorum.. Okadar çektiği sıkıntıya değdimi ? Yok değmedi.. Çevremdende aynu tepkileri alıyorum.. Keşke suratsız katı bi doktor olsaydı ama burnum istediğiim gibi olsaydı ona razıydım tabi

Ayrıca banada yüzümde asimetri mevzusundan bahsetmişti.. Yanından çıktığımda bende baZı konulara takılıp çok ağlamıştım aynı şeyleri yaşamışız sanırım AYvGUNES

Mrhb water_lilyy,değişmeyen eski ve yeni halinizin farkı ney çünkü ben emre beyi sadece muayene için gittim fikir aldım. henüz ikinci ameliyat olmadım. ama ck zor karar vermek ilk ameliyat gibi olmuyor . evet sizinki gibi bende önden resim çekilmiyom kimseyle görüşmek bile istemiyom zor psikoloji...

Ben emre beyin yanına ilk gittiğimde demiştim yandan değil özellikle önden mutsuzum genişti yani bütün fotoğraflarım yandandır mesela hala da öyle .. Bana çok güzel olucak demişti baştan bir derece olucak yada yapamam istediğin şeyler olmaz diye boşuna olmazdım ümidi keser uğraşmazdım böyle daha kötü hissediyorum çünkü boşuna okadar süreç yaşadım.. Ameliyat olduktan sonraki simamıda hiç sevmiyorum. Bende öyleyim ama emre beye sçylediğimde psikoloğa git dedi..Ama ben burdada görüyorum istediği sonucu alamayan her hasta üzülüyo psikolojik çöküyo:/ emre bey insan olarak çok iyi biri ama ben burnumdan yana çok mutsuzum işte..

Burnunuzu ck mu kaldırdı ck mu daralti ?tm olarak sorun ney?ha illaki yüzümüz değişiyor farklı görünüyoruz eski halimize bakarak o normaldir.sizi ilk ameliyatımi yaptı?

merhaba arkadaslar, bende sizler gibi dr arastiriyorum 4 ameliyatim icin, en son ameliyatimi Emre Ilhan yapti ve resmen burnumu mahvetti, gunlerdir agliyorum, madem yapamicaksin kardesim neden 24000 tl mi aliyorsun ? Haram olsun, hayatimi kararti .... durumum icler acisi ... herneyse insallah dogru insani buluruz

Sunu söyleyim eğer burunda nefes alma problemin yoksa veya estetik sorunu yoksa eğrilik vsr. .bence yeni burnunu adapte olmaya çalış o
Ck geçmiş olsun canım ne oldu sorun nedir?baştan anlatırsan sevinirim.

Burnunuzu ck mu kaldırdı ck mu daralti ?tm olarak sorun ney?ha illaki yüzümüz değişiyor farklı görünüyoruz eski halimize bakarak o normaldir.sizi ilk ameliyatımi yaptı?

Burun deliklerim önden gözükmesin demiştim gözüküyor birde daraltmadı tam tersi ucu top gibi oldu ben daraltsın isterdim zaten keşke daraltsaydı:/ hafif yamuklukta var.. Burun deliklerimde eşitsiz.. yüzümdeki sima hani böyle ilk ameliyat olunca değişik bi sima olur ya öyle kaldı kaş arası kalın belkide..öncesinde çok küçük bir operasyon vardı tipplasti dedikleri şey ucunda çok az bi işlem vardı zaten yetersiz olduğunu düşündüğüm için tam ameliyatı emre beye olmuştum..

Offfff ciddimisin sen neyinden memnun kalmadın cannsın? Üzülme dicemde bende aynı şekilde çok ağlamıştım zamanında anlıyorum:/ 24000 e insan kusursuz burun bekler tabi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…