Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Benim arkadaşım ilk ameliyatından sonra hiç memnun olmayınca revizyon için doktor arayışına geçti. araştırmaları sonuçu Prof Doktor Selçuk İnanlı beye ameliyat oldu. Sonuç mükemmel. Bende sonucu gördükten sonra artık emin olup, İlk ameliyatımı Selçuk beye oldum geçen ay. Çok memnunum. Revizyon estetiğinde de çok başarılı olduğunu paylaştığı görsellerden görmek mümkün.

Başarısız,doktorların,hepsi,hatalarını,bastırmak,için,hastanın,yüzündeki,asimetriden,bahsediyor,anlaşılan.zaten,asimetri,herkeste,varmış.
Arkadaşlar,kelimelerim,birleşiyor,ne,yapmalıyım.

Tekrar yazma gereksinimi hissettim ...arkadaşlar hiç bir yüz tam olarak simetrik değildir okey ..ama burada sunu es geçmemek lazım o da yüzdeki asimetrinin oranı...yüzdeki asimetrinin oranı artıkça simetrik burun elde etme çabaları ve uğraşları da hüsran olabiliyor ve bakınız ki eğri burunların çoğuna hemen hemen asimetrik yüz yapıları eşlik eder keza burnun anotomisinin şekillenmesine yüz asimetrileri kemiklerin yerleşmesi v.b durumlar sebep olmuştur.
Burada önemli olan ameliyat olacak kişiye yeni burnun pozitif katkılarının olup olmayacağı değerlendirmesidir ki malesef sağolsun bizim hekimlerimizden bir çoğu işi paraya döktüğü için olsa gerek karşı koltuklarında estetik hayali kuran bu genç kızlarımıza hayaller satarak yaparız ederiz der. olur neden olmasın der.Olmadı diyince de senin ki bu kadar olur senin zaten yüzün asimetrik bir nevi sen defolusun dercesine tersler.
Yüzü iyi analiz eden estetik algısı yüksek doktorları seçiniz.Kendi estetik algısını güzel kabul edinmiş ve bunu da pazarlayan doktorlardan uzak durunuz resimlere bakınız ama itimat etmeyiniz...Gerekirse tabi işlerine de geliyorsa hasta referansları isteyiniz (bunu veren henüz çıkmadı)
Ne istediğinizi kendinizi nasıl hayal ettiğinizi söylemeye çekinmeyin ki sizin kendinizde görmeyi arzu etiğiniz burnun karşılığının doktorda da oluşup oluşmadığını anlayınız.Ve okuduklarımdan anladığım şu ki her doktorun kötü referanslı hastası var iyi hekim kusursuzdur anlayışından vazgeçilmeli bu kıstas girilmeden araştırma yapılmalı hasta şikayetlerinden daha çok memnun olmama sebepleri üzerinde durulmalı.Mesela eğrilik mi devam ediyor burun da sorun yok ama yüzüne mi gitmedi gbi...Vel hasılı kelam bulaşanlar pişman olanlar kötü değil ama hayal ettiğim gibi de değil diyenler hayal ettiğinizle mevcut arasında uçurum varsa bence tekrar ameliyat olmadan önce bunun olabilirliliğini sorgulayın belkide hayal etmemeniz gereken bir burun anatominiz vardır beklentilerinizi doğru belirleyinki tonlarca para döküp hüsrana uğramayın.Hiç bulaşmayanlar ama aklından çıkaramayanlar gidin görüşün ama burun için gceli gündüzlü düşünen okuyan çizen tek derdi burun olmuş kendisini geliştiren el becerisi estetik algısı yüksek hekimleri seçin ve onlar size olma diyorsa olmayın emin olun bir bildikleri vardır (Aklımda b konuda net bir kişi var :)
he birde burnu normal kabul edilebilir burunlar var ki yinede memnun değil forumlarda da görüyoruz kimsenn hevesini kırmak istemem ama bir türk doktor atasözü derki 'Daha iyi iyinin düşmanıdır ' yani siz bilirsiniz :)Yüzdeki genel havaya uyumluysa revizyona gerek yok diyorm ben.
Ve son olarak o sırttaki eşşiz anatomiyi bozup sonra beğenmeyip üstüne revizyonla o duz kıkırdakları eklettiriyoruz ya burunlara he işte emin olun daha güzel olmuyor yani sevin kemikli burunları keza artık göremeyiz de bu piyasa bu şekilde devam ederse.
Not:İşini hertürlü etik kuralları içerisinde yürüten hekimlerimizi tenzih ediyorum orası ayrı tabi

Ben revizyon oldum bir ay önce. Doktorum Nihat Kaya'ydı. 2-3 yıl boyunca cesaret edememiştim. Burada Nihat beyi duyduktan sonra(ve arada birkaç kere farklı doktora gittikten sonra) görüşmeye gittim. Olabilecekleri ve olamayacakları anlattı. Derim kalın olduğu için sonraki sürecin biraz uzun olabileceğini, ödemlerimin ince derililere göre daha uzun süreceğini anlattı. İnstagramda doktoru ciddi stalklarımdan sonra ona olmaya karar verdim. Şu an birinci ayım ve gayet memnunum ve gün geçtikçe daha iyiye gidiyo. Fotoğraf var güncel halinin açtığım konu altında. Eğer instagramda paylaştıklarını beğenirsen bence ameliyata karar vermeden önce bi konuş.

Siz ne kadara oldunuz ve kikirdak kullanilmismiydi
Siz ne kadara oldunuz acaba ve kikirdak kullanilmismiydi

Kıkırdak kullanabilirim, kullanırsam da ilk tercihim kaburga olacak dedi, kabul ettim ben de. Ama çok şükür gerek kalmamış. Ayılınca ilk onu kontrol ettim 9000 tl revizyon ücreti.

Umarım süreçlerinizi paylaşırsınız revizyon hastaları genel olarak mutsuz hastalar oluyor kendimden biliyorum 2.3 veya 4.ye o masaya yatıp memnun ayrılalamama piskolojisi çok kötü bir durum bu sebeple ameliyat olanların çoz azı tekrar foruma yazıyor ben bunun sebebini olumsuz gelebilecek durumlara set olarak görüyor ve hakta veriyorum aslında ama şunu kabul etmiyorum eğer bir revizyon hastası başta memnunsa ve bunu buraya yazıyorsa ve sonrasında sorun yaşadığı halde bunu paylaşmıyorsa ben bunu aldatma olarak görüyorum.Çünkü o hastanın ilk aylardaki memnuniyeti elbette önemli ama burunda nihai sonuçlar revizyon için 1 yıl sonrası belli olmakta ve malesef bu süreçte başta memnun sonrasında memnun olmayan hastalar tanıdım.Bir çok revizyon arayışında ki kişiler ameliyat olmuş kişilerin yorumlarına göre umutlanıyor belki de doktor seçiminde bulunuyor.Bunu sizin için yazmıyorum yanlış anlamyın revizyonda henüz 2 yıllık bile sonuç görememiş olmam dolayısıyla yazıyorum.
Tekrardan geçmiş olsun 6.ayınızda 1.yılınızda forumu ziyaret edip aynı duygularda olmanızı kalpten temenni ediyorum.

Ben dün akşam Nebil Bozdoğan' a revizyon ameliyatı oldum, sabah da kaltım işime gücüme baktım herşey yolunda ve dikiş yok burnum bir kaç bantla kapalı bu hali bile muhteşem.

Nerdryse 1 yil olacakk memnun musun burnundan

26.000 bin mi çok fazla çok uçuyor bunlar

Sanirim lokal anestezi ile duzeltme yaptirdiniz. Eger full narkoz alip revizyon olduysaniz resim koyabilir misiniz bu mucizeye bizde sahit olalim?

zevk meselesi elbette ben burnundan çok memnunum. Aldığım yorumlar da tamamen olumlu. İlk ameliyatımı da nebil bey yaptı revizyonu da. Revizyonu lokal anestezi ile oldum.

Eklentiler

• Screenshot_20170325-153414_1_1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 709
Bana da bir yardim a dostlar 2.olucak benim de, Sadullah Karun ile gorustum. Esas sorunum burun ucunda, burun sirtinda da bir cikinti var ama basit bi torpulemeyle duzeltilebilir. Genel anestezi istemiyorum, ogrenciyim param da yok. 2haftalik iznim var yalnizca. Hicbirseyden mutlu degilim su hayatta

zevk meselesi elbette ben burnundan çok memnunum. Aldığım yorumlar da tamamen olumlu. İlk ameliyatımı da nebil bey yaptı revizyonu da. Revizyonu lokal anestezi ile oldum.

Tahmin ettigim gibi sizin zaten cok buyuk sorununuz yokmus. Burda revizyon deyince daha buyuk sorunlar akla geliyor, deformasyon nefes darligi gibi. Gecmis olsun.

Tam 1 yil gecmis son durumunu merakla bekliyoruz

Açtığım konuya bende yazayım. 5 ay önce burun ameliyatı oldum. 3üncü burun ameliyatım. Burnum hala şiş. Olduğuma hiç pişman değilim Bu arada derim ultra kalın

Eklentiler

• IMG_0355.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 706
  • IMG_0401.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 646
  • IMG_2340.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 649
  • IMG_2583.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 691
Aklinizdaki kisi kim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…