Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Ben çok başarılı bir revizyon ameliyatı geçirdim.nefesim düzeldi.görüntüm 10 numara oldu

Eklentiler

• Screenshot_20170530-233306.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 865
  • Screenshot_20170530-233256.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 868
Merhaba yazdiklariniz inanılmaz güzel, mantıklı ve gerçek. Bakış acınızı çok sevdim :) ben de revizyon oldum karar verdiğim dr birçok hastayı reddeden bir dr. Onu seçmenin sebebi de bu. Beni Reddetmediyse en olabilir burnu yapacağına inanmam. Henuz atelim bile cikmadi ve Belki benim sonuç da istediğim gibi olmayacak bunu bilemem ama ameliyat olmam gerekiyordu ve oldum. Gerisi sizin de yazınızda belirttiğiniz gibi olabilitesine kaldı.
Sizin yazıda belirttiğiniz aklımda bu konuda biri var dediğiniz dr kim gerçekten çok merak ettim: )
Sevgiler..

Pardon barış çakır demissiniz.
Ben barış cakirin çok hastasının revizyon için de aradığını okumuştum. Tabi her dr un vardır mutsuz hastaları.

Pardon barış çakır demissiniz.
Ben barış cakirin çok hastasının revizyon için de aradığını okumuştum. Tabi her dr un vardır mutsuz hastaları.
Ben daha hıc karsılasmadım olumsuz yorumla artı olumsuz yorum da neye gore onu dusunmek lazım goruntu acısından kotu bı burun yapacagını dusunmuyorum ben

Öncelikle çok geçmiş olsun.Umarim herşey istediğiniz ve hayal ettiginizden de güzel olur.
Begenmenize sevindim.
Bu benim uzun suren arastirmalrim sonucu edindiğim bir izlenimdir önce onu söyleyeyim. Bu arada o araştırma dedigimden kasit kesinlikle KK değildir keza KK ya kendisinin çok hastasi yoruma gelmiyor sanirim memnun olduklari burunlarin keyfini cikariyorlardir☺
Ben okuduğum uluslararasi makalelerinden bahsediyorum.
Baris Cakir ☝

Ne yazıyor cnm uluslar arası makalelerınde bnde az bıraz arastırdım dedıgım gıbı kullandıgı teknıkler vs bakınca bana guven verdı een ne dıosun bır daha mı dusuneyım ?

Ne yazıyor cnm uluslar arası makalelerınde bnde az bıraz arastırdım dedıgım gıbı kullandıgı teknıkler vs bakınca bana guven verdı een ne dıosun bır daha mı dusuneyım ?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=baris+cakir
O kadar çok şey yaziyor ki inanin anlatmasi güç yukarıya bir link birakiyorim sonuçta riniplasti geniş bir alan.Benim acimdan onemli olan sudur ki hala iyinin peşinde bir doktor kendisivbunun üzerine düşünen araştıran calismlarini uluslararasi bilimsel alana taşıyan .
Bu arada burada rino üzerine başka makaleleri de okuma sansiniz var

.Merhaba bende ümit hardala randevu aldım 3.ameliyatım olucak,senin son durum nedir sıkıntı varmı lütfen bilgilendirimisin

Canım resim yollar misn

Dr. Abdülkadir Göksel in revizyon sonuçlarını gördüm gerçekten çok doğaldı. Ümit Hardal’ı duymadım ama geçmiş olsun kızlar

İzmirdeyseniz fatih uyguru tavsiye ederim.tabii buda şans işi biraz gecmis olsun.

Tavsiye etmenizin sebebini ögrenebilir miyim? Izmirde akrabalarim var, ordada ameliyat olabilirim. Cok doktor aradim, fakat Izmir de iyi bir estetik cerrah bulamadim; Dr. Fatih Uygur u ilk kez duyuyorum

Ameliyat oldum kendisine anlayışlı ve hata yaptigında söylemenize gerek kalmadan müdahale ediyor.ve siz memnun olana kadar sizinle ilgileniyor.ben ameliyat olduktan sonra sirtinda kemik geniş durdugu icin tekrardan 15 dk törpü yaptı.şu an memnunum çevremde herkes çok beğendi.birazda şans işi inşallah pisman olmadan iyi bir operasyon geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…