Kesinlikle katılıyorum öyle yüksek fiyatlar söyleniyor ki bunlar artık kulağa ucuzmuş gibi geliyor ama kesinlikle ucuz değilGünümüz şartlarında 40 bin çok uçuk bir rakam ama öyle fiyatlar veriliyor ki 40 bin ucuzmuş gibi geliyor.İyi bir doktorun revizyon ücreti bir yıllık maaşım olmuş:/
Fiyatı çok uçuk olmayan yetenekli doktoru nasıl bulacağım hiç bilmiyorum.
Merhaba doktorun kim?O fiyatı verip memnun olmamak var ben de doktora baya ödedim ameliyat sonrası tutumundan aşırı rahatsızım hatasını kabul etmiyor
Ben tüm Büyükşehirlere uzak bir yerde yaşadığım için görüşmeler kısmı da benim için daha zor olacak.Geçen yıl kontroldü revizyondu derken 8 kez şehir dışına çıkmışım :/Kesinlikle katılıyorum öyle yüksek fiyatlar söyleniyor ki bunlar artık kulağa ucuzmuş gibi geliyor ama kesinlikle ucuz değilFiyatı revizyonda 23 verene de gittim canım ilk ameliyatı 19 a yapıyor mesela ama adam seni asla dinlemiyo sen ne dersen de o kendi bildiği burnu yapıcak öyle bir izlenim düşün güvenemedim açıkçası artı olarak burnumu yapmamak ve beni klinikten kaçırtmak için türlü türlü bahaneler sıraladı çünkü başta kendine güveni yok benim niye olsun. Ama umarım doğru doktoru bulursun ya çünkü cidden baş ağrıtıyo o süreç kendimden biliyorum her gün randevum vardı hepsinde bi acaba oldum kimi doktorun tek bi lafı bile yetiyodu beni itmeye. En sakin en dingin en oh be dediğim görüşme kendi doktorum oldu şu ana kadar süreç güzel ilerliyor. Bana göre doktorun en başta iletişimi iyi olmalı hastasının ne istediğini bilmeli ona göre kabul etmeli o hastayı ameliyat etmeyi. Doktorum ne istediğime önem vermeyip kendi bildiğini okuyan biri olsaydı hâlâ doktor arıyo olurdum. Bana sadece lütfen sabırlı bi hasta ol ve şişliklerin geçene kadar bekle asıl sonuç o zaman tatmin edecek seni dedi ve ödeme meyilli bir cildim olduğu için sonuç güzel olsun istediğim gibi olsun ilk 3 ay mühim değil beklenir
Siz ne durumdasınız?O fiyatı verip memnun olmamak var ben de doktora baya ödedim ameliyat sonrası tutumundan aşırı rahatsızım hatasını kabul etmiyor
Bende başka şehirden doktor arayışındaydım ama ameliyattan sonra anladım ki yapılacak iş değil en azından 8 gün kalmak gerekli ki tüm şehir dışı doktorları öyle söyledi cidden öyleymiş bide yanında refakatçi gerekli şehir dışı zor kuzum ya Allah yardımcın olsun. Piezzo yöntemi ile yapıldı ona rağmen yine söylüyorum morluk şişlik ilk ameliyata göre çok minimaldi beni şu anda zorlayan tek şey yağlı cildim ve burnuma mandal sıkıştırmışım hissiyatı atel saolsunBen tüm Büyükşehirlere uzak bir yerde yaşadığım için görüşmeler kısmı da benim için daha zor olacak.Geçen yıl kontroldü revizyondu derken 8 kez şehir dışına çıkmışım :/
Açıkçası bu saatten sonra ego patlaması yaşayan ya da kendine güvenmeyen doktorla risk alamam.Hem başarılı hem de iletişimi güçlü bir dr olur inşallah.
Sana gelince revizyon şişliği bambaşka bir şey.Ya da uygulanan yönteme bağlı ben aşırı ödemlendim bilmiyorum.10 ayda hala epeyce ödem var.
Umarım sen sorunsuzca atlatırsın bu süreci
Bugün çok rahatım balım burnum gıdıklanıyo sadece bide çok yağlandım burnumu yıkayamamak çok streslendiriyo saçımı vücudumu burnuma su değdirmeden yüzümün kalanını yıkıyorum ama asla temiz hissedemiyorum kendimi bütün bi duşa giremediğim içinBugün 5 gün oldunasilsin?
Sevindim biraz daha iyi olmana. Evet ya bu sicakta yikanamamakta zor olur ama buda gececekBugün çok rahatım balım burnum gıdıklanıyo sadece bide çok yağlandım burnumu yıkayamamak çok streslendiriyo saçımı vücudumu burnuma su değdirmeden yüzümün kalanını yıkıyorum ama asla temiz hissedemiyorum kendimi bütün bi duşa giremediğim içinAcı ağrı sancı morluk onların hepsi geçti bi tık şişim hâlâ ama belli bile olmuyo artık
Şu atel bi çıksa ohh diycem de ondan sonra bide burun şişmesin diye sargı koyuyolarmışSevindim biraz daha iyi olmana. Evet ya bu sicakta yikanamamakta zor olur ama buda gececek
Sislikte zaten bir kac hafta sürüyormus galba
Sargimi bantmi?Şu atel bi çıksa ohh diycem de ondan sonra bide burun şişmesin diye sargı koyuyolarmış
Eski adıyla alçı varya kuzum sert plastik yani atel var şu anda burnumda onun altında sargı varSargimi bantmi?
Benim bulunduğum yerde olma gibi bir şansım hiç yok.Süreç tekrarlanırsa geçenki gibi ameliyat olup döner sonra atel vb için tekrar gideriz. Ankara ya da İstanbul’dan olsun istiyorum artık.İzmir konusunda fobim oluştu.Son gittiğimde doktor için gitmedim ama orda olduğum sürece o günleri hatırlayıp sıkıntı hissettim resmen.Bende başka şehirden doktor arayışındaydım ama ameliyattan sonra anladım ki yapılacak iş değil en azından 8 gün kalmak gerekli ki tüm şehir dışı doktorları öyle söyledi cidden öyleymiş bide yanında refakatçi gerekli şehir dışı zor kuzum ya Allah yardımcın olsun. Piezzo yöntemi ile yapıldı ona rağmen yine söylüyorum morluk şişlik ilk ameliyata göre çok minimaldi beni şu anda zorlayan tek şey yağlı cildim ve burnuma mandal sıkıştırmışım hissiyatı atel saolsunÇok gıdıklanıyo burnum ya
Agirmi? Allah yardimcin olsunEski adıyla alçı varya kuzum sert plastik yani atel var şu anda burnumda onun altında sargı var
Bak eğer Antalya filan düşünürsen Hüseyin balıkçı var oda muazzam bi doktor ben ilk ona olmak istiyodum ama ameliyat tarihleri o kadar dolu ki 2025 dediler o derece benim bunun için bekleyecek zamanım yoktu şansa bırakmak istemiyorum diyosan sık dişini bekle ona ol istersen bak ıg ye muazzam işleri varBenim bulunduğum yerde olma gibi bir şansım hiç yok.Süreç tekrarlanırsa geçenki gibi ameliyat olup döner sonra atel vb için tekrar gideriz. Ankara ya da İstanbul’dan olsun istiyorum artık.İzmir konusunda fobim oluştu.Son gittiğimde doktor için gitmedim ama orda olduğum sürece o günleri hatırlayıp sıkıntı hissettim resmen.
Bu arada senin tamponun yoktu değil mi? Nispeten daha rahat etmişsindir ama bantların altı nasıl kaşınır iyi bilirim.
Bu arada evet canım tampon yok o konuda rahatım ama dediğin gibi bantlar çok kaşınıyo burnum gıdıklanıyoBenim bulunduğum yerde olma gibi bir şansım hiç yok.Süreç tekrarlanırsa geçenki gibi ameliyat olup döner sonra atel vb için tekrar gideriz. Ankara ya da İstanbul’dan olsun istiyorum artık.İzmir konusunda fobim oluştu.Son gittiğimde doktor için gitmedim ama orda olduğum sürece o günleri hatırlayıp sıkıntı hissettim resmen.
Bu arada senin tamponun yoktu değil mi? Nispeten daha rahat etmişsindir ama bantların altı nasıl kaşınır iyi bilirim.
Değil aslında ama burnunu mandalla sıkıştırmışlar gibi hissediyosun sıkı ve sert bişey bide gıdıklandırıyoAgirmi? Allah yardimcin olsunaz kaldi az cikacak
Olsun üzülme, ben 48 kilodan 64 kiloya ciktim bir senede. Sonra zar zor 56 kiloya indim. Biraz iyiles alirsin tekrarDeğil aslında ama burnunu mandalla sıkıştırmışlar gibi hissediyosun sıkı ve sert bişey bide gıdıklandırıyoevet canım ya çok az kaldı. Bir kilo vermişim varya beslenmek istiyorum artık 5. Günün sonunda bugün makarna yiyebildim bi tabak nasıl iyi geldi anlatamam 5 gündür çorba iciyodum çünkü çiğneme olayını yapamıyosun 5 günde 4.5 kilo vermişim bugün tartıya çıktığımda 49 dum yakında yürüyen iskelet olucam
Bende meme protezi ameliyatında almıştım ya 48den 58 e çıkmıştım dokum çoğalsın diyeOlsun üzülme, ben 48 kilodan 64 kiloya ciktim bir senede. Sonra zar zor 56 kiloya indim. Biraz iyiles alirsin tekrar
Hahah ayni duruma düstük ozaman. Bana fazla geldi bu kilo, 5 kilo vermek istiyorum zaten. Diet yerine burun amliyatinda veririm ozamanBende meme protezi ameliyatında almıştım ya 48den 58 e çıkmıştım dokum çoğalsın diyeBide düğün koşuşturması olucak iyileşme sonrası kesin 45 leri görürüm bu gidişle benim bünye hiç gelemiyo böyle şeylere hemen bahane arıyo
Doktorun kim,özelden yazar mısın yanlışlıkla gitmeyelimO fiyatı verip memnun olmamak var ben de doktora baya ödedim ameliyat sonrası tutumundan aşırı rahatsızım hatasını kabul etmiyor