Revizyon ameliyatı dikleştirme izleri

Burcumzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
133
23
36
6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum göğüslerim hafif sarkık ama bi taraf daha çok sarkıktı doktorum sadece silikonla düzeleceğini söyleyip dikleştirme yapmadı ama maalesef sonuç istediğimiz gibi olmadı eşit olmayan bi tarafı daha sarkık memelerim var artık aynaya baktıkça mutsuz oluyorum doktorum dikleştirme izlerine razıysan ikinci ameliyatı yapalım dedi iki seçenek sundu ya sadece bi tarafı dikleştirelim yada iki tarafıda açıp tekrar yapalım yada üçüncü seçenek iyi düşün bu izleri istemiyorsan hiç yapmayalım tabi kendisi 3. Cü seçeneği seçmemi dağa çok istiyor gibi siz olsanız ne yaparsanız dikleştirme izleri çokmu kötü görünüyor kafam çok karışık

6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum göğüslerim hafif sarkık ama bi taraf daha çok sarkıktı doktorum sadece silikonla düzeleceğini söyleyip dikleştirme yapmadı ama maalesef sonuç istediğimiz gibi olmadı eşit olmayan bi tarafı daha sarkık memelerim var artık aynaya baktıkça mutsuz oluyorum doktorum dikleştirme izlerine razıysan ikinci ameliyatı yapalım dedi iki seçenek sundu ya sadece bi tarafı dikleştirelim yada iki tarafıda açıp tekrar yapalım yada üçüncü seçenek iyi düşün bu izleri istemiyorsan hiç yapmayalım tabi kendisi 3. Cü seçeneği seçmemi dağa çok istiyor gibi siz olsanız ne yaparsanız dikleştirme izleri çokmu kötü görünüyor kafam çok karışık
Ben dikleştirme ameliyatı oldum 3 hafta oldu sayılır, izleri şu haliyle bile iyi. Contractubex, iz masajı, silikon bant. O kadar memnunum ki, iyi ki dikkeştirme yaptırmışım. Yaptırıyorsanız da ger iki göğüsü yaptırın. Yanınızda olsam silkelerdim sizi 😆

İyi geldi msjınız çok tşk ederim doktorum nedense izler konusunda çok korkuttu gözümü
Bende dikleştirme +protez oldum. İlk günler allahım felaket hiç geçmiycek sanıyorsun ama şimdi çok iyiyim izler olarakta ve benim dkişlerim açılmasına rağmen. 24 martta ameliyat oldum ben:) dikleştirme öneririm

Aynı durumu yaşadım ameliyattan 1 ay sonra dikleştirme yaptırdım iz konusunda birşey diyemiyorum 1 hafta oldu sarkık memeyi napacaksınız ben de biran kararsız kalmıştım ama oldum beni de izler tedirgin ediyor ama şimdi dimdik 😁 ilki kadar ağrı sızı olmuyor

Ben dikleştirme ameliyatı oldum 3 hafta oldu sayılır, izleri şu haliyle bile iyi. Contractubex, iz masajı, silikon bant. O kadar memnunum ki, iyi ki dikkeştirme yaptırmışım. Yaptırıyorsanız da ger iki göğüsü yaptırın. Yanınızda olsam silkelerdim sizi 😆
İz masajı ve silikon bant işe yarıyor mu nasıl birşey

Aynı durumu yaşadım ameliyattan 1 ay sonra dikleştirme yaptırdım iz konusunda birşey diyemiyorum 1 hafta oldu sarkık memeyi napacaksınız ben de biran kararsız kalmıştım ama oldum beni de izler tedirgin ediyor ama şimdi dimdik 😁 ilki kadar ağrı sızı olmuyor
Peki dikleştirme olunca iki memenizde eşitmi birde memelerin şeklinde bozukluk varmı

Şuan tam oturmadığını düşünüyorum tam 1 hafta oldu bugün eski haline bakarak daha şekilli ve dik tabiki ama sağ tarafta hafif bir yamukluk var
Ufak tefek şekil bozukluğu çok normal sonuçta dikleştirme ameliyatı bende karar verdim tekrar olacağım ameliyat hergün aynanın karşısında mutsuz olmak istemiyorum

Ufak tefek şekil bozukluğu çok normal sonuçta dikleştirme ameliyatı bende karar verdim tekrar olacağım ameliyat hergün aynanın karşısında mutsuz olmak istemiyorum
Ben biraz önce ilk kez duşa girdim ve iyice inceledim aynada açıkçası süper olmuş diyemiyorum hala böyle dimdik değil gibi zamanla dikleşme olur mu ki

Bana protez artı dikleştirme yapıldı ve sadece meme ucundan operasyonla konuldu protezler o yüzden yanlızca meme ucu etrafında dikiş izim var oda öyle çok bariz değil ki ilk bir ay hiç bişey kullanöadım zaten sonra ki iki ay contractubex kullanmaya başladım geçen kontrole gittiğimde doktor seneye hiç izin kalmaz çok iyiler dedi açıkcası gerçekten bende bu kadar az dikiş izi beklemiyorum o yüzden bence de yaptırın çünkü o görüntü sürekli sizi rahatsız edecek.

İz masajı ve silikon bant işe yarıyor mu nasıl birşey
Iz masajı alt katman dokuların birbiriyle yapışmasını engelliyor, aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıyor. Silikon bant keloid engelliyor ayrıca yara izini yumsak tutup iz oluşumunu azaltıyor. Kıyafet sürtünmesini de engelliyor. Contractubex muadili Noskar aynı içerik yarı fiyat haberiniz olsun kizlar. Dikişler alindigiktan hemen sonra başlayabilirsiniz

Sizinle de aynı konuyu konuşmuştuk demi :)

Offf sormayın. Sol göğsümden darbe aldım, ve morarma da sertleşme oldu. Masaj ve sıcak uygulama ile gitmesini umuyorum. Akitilmasi mi gerekiyor emin değilim..
Sıcak uygulama iyi gelir mi? Soğuk uygulama yapmanız gerek miyor mu? Çok geçmiş olsun nasıl bir darbe çok mu sertti

X